- 5 Mart 2015
- 136
- 71
- 42
hcg 147AA me güzel kaç çıktı Kanda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hcg 147AA me güzel kaç çıktı Kanda:)
insallah isteyen herkeze hayirlisyla nasip olsun, once asilamalar tutsun, saglikli bir hamilelik ve dogum olsun insallahAy camım çok sevindim ya hayırlı olsun darısı bize plsun inşallah
aspirin ve b6 ya devam, klomenden sonraki ay sans yuksek, hamilelik vitamini ve folik asitte dollenmeyi, implantasyonu kolaylastiriyor, hayirlisi hadi bakalim, gun asiri deneyinInşallah keşke bende bu ay tedaviye ara vermişken kendiliğimden hamile kalabilsem:))
Hiç aşılamadan sonra ultrasaona gittin miinsallah isteyen herkeze hayirlisyla nasip olsun, once asilamalar tutsun, saglikli bir hamilelik ve dogum olsun insallah
hayir 16.gun bugun henuz, sanirim 6.hafta bakilcakHiç aşılamadan sonra ultrasaona gittin mi
ben senin yumurta olayini pek anlamadim, daha 1aylik adet donemini tamamlamadin, o muhtemelen mayis ayindan kalan folicle, yeni yumurta uretecek vucudun yeni adetinden 14 gun sonra onemli olan o, 11.gun 13.gun ve 15. gun de dene mutlaka, birde keten tohumu demistim yumurtlamaya kadar estrojene yardimci oluyor, ay ortasina kadar ic birak, 1tatli kasigi, ve salatalarina da atabilirsinAynen öyle yapçam ama yumurtam bu ay büyük dedi doktor tedavi yasak dedi ama yumurtamın bu ay büyük olması benim için iyi mi sence
adetin bitince o 10mm lik folicle kontrol etmeni tavsiye edrim, adetten donra kuculmesi lazimAynen öyle yapçam ama yumurtam bu ay büyük dedi doktor tedavi yasak dedi ama yumurtamın bu ay büyük olması benim için iyi mi sence
Aynen senin gibi dusundugum icin deli gibi iki gundur bu ilacin ne oldugunu arastiriyorm cnm...az once bi yerde okudum hamile kalmayi engellemedigini okudum..Endometriozis tedavisinde qdetin 5-25. Gunlerinde kullanildigida yaziodu.Kafam karisik...Iyi mi kotu mu yapiyorm bilmiyormcanım bak bu benim ikinci aşılamam ilkinde tutmadı kalan kist vardı.. dr banada hormon tadavilerinle yok edebiliriz dedi... ben istemedim o zaman gerçekten yıkıldım piskolojik olarakda yeter artıklardaydım ve hiç bişi kullanmadım zaten tedaviden dolayı oluşan yumurtalar 3 ay sonra kendiliğinden yok olur. benimki 2 ay sonra yoktu... aşılamada tutmayan ama ertesi ay kendiliğinde gebe kalan insanlar var ... sen bu şansını yok ediorsun sanki
Bizim ayni gün olmuştu aşılamalar benim negatif maalesef. Sen naptın canımbenimde ilk zamanlar gaz sancısı gibiydi akıntı makıntı felan.. bir hafta sonra geçti 12 güne kadar hiçbişiyim yoktu yaaa... herşey çok normaldü taki dün 13. günümdü dğn regl sancılarım başladı ya bugünde öle geçti birazdan tahlile gitcem yarın yazarımm sonucu hayırlısı hepimiz içinnn
bende regl olmadım ama ağrım vardı 14. gündü dün kanda baktırdım zıfırrr :) kısmet değilmiş.... BU ZOR GÜMLERİMİZDE DESTEK YERİNE KÖSTEKK ZİHNİYETLİ İNSANLARADA SLM OLSUNN .. KINA YAKMAYA BAŞLAYABİLİRLERBizim ayni gün olmuştu aşılamalar benim negatif maalesef. Sen naptın canım
BEKLEME ADETİNİ DAHA FAZLA UMUT YÜKLERSİN DAHA ÇOK YIKILABİLİRSİN İNŞALLLAH TUTAR BENİM BETA 0,1 ÇIKTI 3 DEĞİL 5 DEĞİL 0,1 :) BABALAR GİBİ :)HAYIRLISI BU DEMEKKİİİ...HAYIRLARLA BULUŞTURAN ALLAHA HAMD OLSUN DEDĞİM SIKIŞAN YÜREĞİME Bİ ÇARE ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM ÇOK ŞÜKÜR DEDİMmerak ederim yaz mutlaka. bende pazartesi yada en geç salı kan tahliline gideceğim doktor adetin geçince gel dedi ama benim adetim çarşamba ben bekleyemem perşembeye kadar çatladım zaten 10 günde.ama pazarda idrar tahlili yaparım
yaptım zaten bu sabah negatif çıktı. içimde kocaman bir boşluk kendimi bıraksam düşücem o boşluğun içine. bırakmasam elim ayağım tutmuyor.BEKLEME ADETİNİ DAHA FAZLA UMUT YÜKLERSİN DAHA ÇOK YIKILABİLİRSİN İNŞALLLAH TUTAR BENİM BETA 0,1 ÇIKTI 3 DEĞİL 5 DEĞİL 0,1 :) BABALAR GİBİ :)HAYIRLISI BU DEMEKKİİİ...HAYIRLARLA BULUŞTURAN ALLAHA HAMD OLSUN DEDĞİM SIKIŞAN YÜREĞİME Bİ ÇARE ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM ÇOK ŞÜKÜR DEDİM
Aynıyız canım ya benim çevremde 1-2kişi biliyor aşılama olduğumu. Benim yada eşimin ailesi kimsenin olanlardan haberi yokbende regl olmadım ama ağrım vardı 14. gündü dün kanda baktırdım zıfırrr :) kısmet değilmiş.... BU ZOR GÜMLERİMİZDE DESTEK YERİNE KÖSTEKK ZİHNİYETLİ İNSANLARADA SLM OLSUNN .. KINA YAKMAYA BAŞLAYABİLİRLER