Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah keşke bende bu ay tedaviye ara vermişken kendiliğimden hamile kalabilsem:))
aspirin ve b6 ya devam, klomenden sonraki ay sans yuksek, hamilelik vitamini ve folik asitte dollenmeyi, implantasyonu kolaylastiriyor, hayirlisi hadi bakalim, gun asiri deneyin

Aynen öyle yapçam ama yumurtam bu ay büyük dedi doktor tedavi yasak dedi ama yumurtamın bu ay büyük olması benim için iyi mi sence

Aynen öyle yapçam ama yumurtam bu ay büyük dedi doktor tedavi yasak dedi ama yumurtamın bu ay büyük olması benim için iyi mi sence
ben senin yumurta olayini pek anlamadim, daha 1aylik adet donemini tamamlamadin, o muhtemelen mayis ayindan kalan folicle, yeni yumurta uretecek vucudun yeni adetinden 14 gun sonra onemli olan o, 11.gun 13.gun ve 15. gun de dene mutlaka, birde keten tohumu demistim yumurtlamaya kadar estrojene yardimci oluyor, ay ortasina kadar ic birak, 1tatli kasigi, ve salatalarina da atabilirsin

L
canım bak bu benim ikinci aşılamam ilkinde tutmadı kalan kist vardı.. dr banada hormon tadavilerinle yok edebiliriz dedi... ben istemedim o zaman gerçekten yıkıldım piskolojik olarakda yeter artıklardaydım ve hiç bişi kullanmadım zaten tedaviden dolayı oluşan yumurtalar 3 ay sonra kendiliğinden yok olur. benimki 2 ay sonra yoktu... aşılamada tutmayan ama ertesi ay kendiliğinde gebe kalan insanlar var ... sen bu şansını yok ediorsun sanki
Aynen senin gibi dusundugum icin deli gibi iki gundur bu ilacin ne oldugunu arastiriyorm cnm...az once bi yerde okudum hamile kalmayi engellemedigini okudum..Endometriozis tedavisinde qdetin 5-25. Gunlerinde kullanildigida yaziodu.Kafam karisik...Iyi mi kotu mu yapiyorm bilmiyorm

benimde ilk zamanlar gaz sancısı gibiydi akıntı makıntı felan.. bir hafta sonra geçti 12 güne kadar hiçbişiyim yoktu yaaa... herşey çok normaldü taki dün 13. günümdü dğn regl sancılarım başladı ya bugünde öle geçti birazdan tahlile gitcem yarın yazarımm sonucu hayırlısı hepimiz içinnn
Bizim ayni gün olmuştu aşılamalar benim negatif maalesef. Sen naptın canım

merak ederim yaz mutlaka. bende pazartesi yada en geç salı kan tahliline gideceğim doktor adetin geçince gel dedi ama benim adetim çarşamba ben bekleyemem perşembeye kadar çatladım zaten 10 günde.ama pazarda idrar tahlili yaparım
BEKLEME ADETİNİ DAHA FAZLA UMUT YÜKLERSİN DAHA ÇOK YIKILABİLİRSİN İNŞALLLAH TUTAR BENİM BETA 0,1 ÇIKTI 3 DEĞİL 5 DEĞİL 0,1 :) BABALAR GİBİ :)HAYIRLISI BU DEMEKKİİİ...HAYIRLARLA BULUŞTURAN ALLAHA HAMD OLSUN DEDĞİM SIKIŞAN YÜREĞİME Bİ ÇARE ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM ÇOK ŞÜKÜR DEDİM

BEKLEME ADETİNİ DAHA FAZLA UMUT YÜKLERSİN DAHA ÇOK YIKILABİLİRSİN İNŞALLLAH TUTAR BENİM BETA 0,1 ÇIKTI 3 DEĞİL 5 DEĞİL 0,1 :) BABALAR GİBİ :)HAYIRLISI BU DEMEKKİİİ...HAYIRLARLA BULUŞTURAN ALLAHA HAMD OLSUN DEDĞİM SIKIŞAN YÜREĞİME Bİ ÇARE ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM ÇOK ŞÜKÜR DEDİM
yaptım zaten bu sabah negatif çıktı. içimde kocaman bir boşluk kendimi bıraksam düşücem o boşluğun içine. bırakmasam elim ayağım tutmuyor.

bende regl olmadım ama ağrım vardı 14. gündü dün kanda baktırdım zıfırrr :) kısmet değilmiş.... BU ZOR GÜMLERİMİZDE DESTEK YERİNE KÖSTEKK ZİHNİYETLİ İNSANLARADA SLM OLSUNN .. KINA YAKMAYA BAŞLAYABİLİRLER :KK71:
Aynıyız canım ya benim çevremde 1-2kişi biliyor aşılama olduğumu. Benim yada eşimin ailesi kimsenin olanlardan haberi yok

İLKİNDE BENDE SADECE Bİ İKİ KİŞİYE SÖLEMİŞTİM .. SONRA TUTMADI VE REGL OLDUNMU BİLMİORUM AMA TUTMADIKTAN SONRA REGL OLUNCA AŞIRI AĞRI OLUO BENİM NORMALDEDE SANCILIDIR.. 3 TANE İĞNE VURULDUM HAP İÇTİM BANAMISIN DEMEDİ 4 SAAT BOYUNCA YATAKTA KIVRANDIM VE GÜZİDE İNSAN HAMİLEYDİ BEN ÇIRPINIRKEN YANIMA GELİP AY DOKTOR NEKADAR FARKLI Bİ EBEBK HAYATIMDA İLK DEFA GÖRÜORUM BÖLE Bİ EBBEK DEMİŞ ULTRASYONDA GÖRMÜŞTE.. ARKADAŞLARINA SÖLEMİŞDE HAMİLE OLDUĞUNU NEKADAR DOĞURGAN OLDUĞUMU SÖLEDİLER FELAN DEDİ.. CAHİLLİK VARYA BAŞA BELA 2. HERKEZE SÖLEDİMMMMMM :) OZAMAN SALAKMIŞIM BEN SAMİMİYETİNE GÜVENİM KARŞILAŞTIĞIM DURUM OKADAR SAÇMAYDIKİİİ ... ŞİMDİ HERKEZE AMANNNN ÖLESİNE Bİ SÖZ DİE GELİOR... AMA O İLAÇLARIN BIRAKTIĞI HASARI BEKLENDİLERİNİ SONUCUNDAKİ HASARI KİMSE HESAPLAMIOR

X