Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bugün 12. Günüm dün evde idrar testi Yaptım negatif çıktı:KK43: daha erken mi idrar testi için ama umutsuzluğa kapıldım. Bel ağrım çok fazla ve akıntı başladı adet olacakmışım gibi hissediyorum 2 gün daha bekleyip adet olmazsam kan testi yaptıracağım.
Canım 12.günde idrarda çıkmayabilir. İnş kanda çıkar ve güzel haberi alırsın

Canım 12.günde idrarda çıkmayabilir. İnş kanda çıkar ve güzel haberi alırsın
Benim eşimin spermi 210milyon çıktı. Ilk saat %50 hızlı hareketli yıkamadan sonrası %85-90 her safhada ileri hızlı sperm görüldü yazıyordu. Ama kalitesi falan yazmıyor bişey

Günaydın kızlar ben de perşembe aşılamamı oldum bugün 4. Gün dr bana ilaç ya da jel vermedi niye vermedi anlamıyorum bende hiçbir belirti kasık ağrısı akıntı falan da yok hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz bakalım

Günaydın kızlar ben de perşembe aşılamamı oldum bugün 4. Gün dr bana ilaç ya da jel vermedi niye vermedi anlamıyorum bende hiçbir belirti kasık ağrısı akıntı falan da yok hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz bakalım
Canım progesteron seviyen düşün değilse ondan vermemiş olabilir. İlla her zmn kasık ağrısı olacak diye bişey yok bazen olsa da gebelik olmuyor zaten. İnş hamilesindir :)

Canım progesteron seviyen düşün değilse ondan vermemiş olabilir. İlla her zmn kasık ağrısı olacak diye bişey yok bazen olsa da gebelik olmuyor zaten. İnş hamilesindir :)
İnşallah canım ya inşallah öyledir bakalım 10 gün sonra belli olur :):) sen ne durumdasın

Kızlar bugün itibari ile 11. güne girmiş bulunmaktayım belirti adına hiç bir şey yok hayırlısı bakalım :))

Igneden sonraji 10. Gun muydu yiksa asilamanin mi 10. Gunuydu cnm birdekaclik hangi igneden vurulmstn
İğnenin 10. Günüydü canım ben daha önce aşılama yaptırmadım klomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım iğne Ovitrelle di. Hayırdır tatlım sen test falan mı yaptın

İğnenin 10. Günüydü canım ben daha önce aşılama yaptırmadım klomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım iğne Ovitrelle di. Hayırdır tatlım sen test falan mı yaptın
Evt cnm bugun asilamanin 9. Gunu igneninde 11. Gunu bugun ve iki gun once yaptigim idrar testlerinde silik ikinci cizgi cikti ve pregnly 5000 lik 2 tane vurulmstm

X