2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sat tarihin benimle hemen hemen aynı. ilk değerin ne çıktı öğrenebilir miyim? keseyi gördün mü?

Kafaya takmican kuzum en büyük destekcimiz onlar da desek bizi anlayamazlar hormonlar zorluklar hepsini biz yasiyoruz :) bebişlerimizi düşüncez :)

haklısın takmamaya çalışcam bakalım bazen umutsuzluğa düşüyorum nasıl olacak ikinci çocuk iyi anne olabilecekmiyim diye kendime yükleniyorum hep onun da stresi var sanırım

benimkide gün vermedi,bizde kan uyuşmazlığıda var,gerçi ilk doğumda iğne yapmışlardı ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum bide sonucu aynı gün vermiyor bazı yerler.Sen nerde yaptıracaksın peki özelde baya masraflı oluyor ama aile hekimliğindede hepsini yapıyolarmı bilmiyorum

haklısın takmamaya çalışcam bakalım bazen umutsuzluğa düşüyorum nasıl olacak ikinci çocuk iyi anne olabilecekmiyim diye kendime yükleniyorum hep onun da stresi var sanırım
bende bazen düşünüyorum kızıma haksızlık olucak gibi geliyor kıskanıcak belkide Allah yardımcımız olsun

Slm kizlar bende inşallah mayis annesi olucam 2.tüp bebek tedavimle hamileyim ben denizlideyim burada olanlardan doktor tavsiyesi istiyorum aslında benim özel egede bi doktorum vardi ama o telini vermiyomus benimde 5+3 de bi kanamam oldu çok korktum acil doktora gittik bi gece hastanede kaldim sukurki sadece o gece 10 12 damla falan oldu bidaha olmadi lekelenmede olmadi ertesi günü vajinal muayenede doktor keseyi gördü kalp atisini da duydu kanama alani var dedi 2 günsonra tekrar gittik kanama aalanı geçmiş şükür kalp atisini bu defa bende duydum ana risk var dinlen dedi yarin İzmirdeki tüp bebek doktoruna gidicem olumlu sinu c aldigimdan beri hiç gitmedim ama sürekli izmire gidemem boyle bi şey yasayincada doktieumda nosunu vermeyince doktor değiştirmeye karar verdim tekdende ilker bey varmis çok ilgiliymis bilgisi olan var mi iinşallah saglikla kucaklarimizada aliriz bu arada doktor yerleşme kanamasidir demişti kanamadi olan arkadaşlar inşallah bi şey olmaz biz dinlenelim

bende bazen düşünüyorum kızıma haksızlık olucak gibi geliyor kıskanıcak belkide Allah yardımcımız olsun

kızın kaç yaşında kıskanmaya gelince çocuk her yaşta kıskanıyor ben kardeşi oğlumu düşünerek yaptım arada çok fark olmasın arkadaş gibi olsunlar diye istedim.

hayırlı olsun bebeğin bol bol dinlen o zaman inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

ben daha hiç doktora gitmedim haftaya gitsemmi diye düşünüyorum gidince hem bebeği hem de kalp atışını filan görmek istiyorum . bayramda bizde yolcuyuz yolumuz uzun bayağı çook sıkıldım buradan azıcık yer değişikliği istiyorum yaa

kizlar yaaaa ben 7 hafta 1 günlük hamileyim bebegim 1.04 cm mis kalp atislarinida duydum coksükür bu 1.04 iyimi oluyor siz bilirsiniz nette okudum 7-8mm yaziyo benim iyi sanirim

Merhaba,
Bende özel hastaneler içerisinde şimdilik medipole gidiyorum. Fiyatlar uygun, hastene yeni. Ama standart odaları çok küçük. Suit oda ise doğum için artık vermiyorlarmış. sistemleri biraz devlet hastanesine benziyor. Kendi doğum fotoğrafçıları var bunun dışında fotoğrafçı getiremiyorsunuz. Doğumhaneye anneniz ya da refakatçi kabul edilmiyor. Sadece sancı odasına girebiliyor. Orada Duygu Işıl hanıma gittim. Bütün doktorlar gibi o da çok yoğundu. kapıya dalan giriyor. Fazla çalıştırdıklarını düşünüyorum. Bir hafta sonra randevum var ama çok kararsız kaldım. Başka alternatif evime yakın acıbadem bakırköy var ama maalesef fiyatlar çok uçuk. Benim bildiklerim bunlar. siz kime gittiniz ?

Canım sat tarihin benimle hemen hemen aynı. ilk değerin ne çıktı öğrenebilir miyim? keseyi gördün mü?
23 Eylül'de ilk kez kan testi yaptırdım b-hcg 691.45 çıktı, dediğim gibi henüz doktora gitmedim ki.
Yarın bir kez daha kan vererek değer artışıma bakıcam, ne zamandan itibaren doktor kontrollerine başlamam gerek, b-hcg 5000'i geçince mi?
Çünkü sık sık ultrasona girmek istemiyorum ışın zararları nedeniyle, ilk aylar çok önemli malum.

Yaaa, ben de Medipol'ü düşünüyordum. Bu kadar bilgiyi nereden öğrendin peki?
Acıbadem'i bende isterim, aslında çalıştığım şirkette özel sağlık sigortam da var ama buna rağmen fiyatlar epey uçuk...
Sürekli kontrol ve tahlillerde limit yetmeyebilir, doğum ücretine hiç girmiyorum bile..

En son kontrole gittiğimde ebe danışmanına sordum. Odaları görmek istiyorum dedim. O yardımcı oluyor. zaten direk muhasebeye uğruyorsunuz doğum fiyatları için :) ama dediğim gibi görünüş özel sistemi devlet gibi. Acibademin normal doğum ücreti 10.500 TL. sezeryan da 12.000 TL.

yok artık o ne öyle ya 12000 ne yapıyorlar acaba çok merak ettim ağrısız sancısız mı oluyor o kadar para vereme ben açıkcası

Malesef her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de bu işler paraya bakıyor. Bebek altından doğmuyordur herhalde :)

gecmiş olsun canım ya ben hiç olumsuz birsey duymamıstım canım sıkıldı simdi insallah nesrin hanımdan memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…