- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Canım sat tarihin benimle hemen hemen aynı. ilk değerin ne çıktı öğrenebilir miyim? keseyi gördün mü?Mayıs anneleri günyadın
Kızlar ilk kan testimi 23 Eylül'de yaptırdım bir sonrakini de yarın yaptırmak istiyorum, çok merak ediyorum kan değerim arttı mı die?
Bir de İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyeleriniz var mıdır? (B.evler, Y.bosna, Güneşli, B.köy, İncirli gibi...)
Dün Medipol Mega hastanesinden fiyat aldım fena değil sgk için, ama ben özellikle iyi bir doktor da takip etsin istiyorum bu süreci...
Sizler doktor kontrollerine başladınız mı, ben sadece bir kez kan testi yaptırdım henüz.
Kafaya takmican kuzum en büyük destekcimiz onlar da desek bizi anlayamazlar hormonlar zorluklar hepsini biz yasiyoruz :) bebişlerimizi düşüncez :)
İnsallah canim bizide haberdar et:)ben de yarın gidecem bakalım. inş. görünür benim de. bayram rahat geçer.
benimkide gün vermedi,bizde kan uyuşmazlığıda var,gerçi ilk doğumda iğne yapmışlardı ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum bide sonucu aynı gün vermiyor bazı yerler.Sen nerde yaptıracaksın peki özelde baya masraflı oluyor ama aile hekimliğindede hepsini yapıyolarmı bilmiyorumben pazartesi gittim ilk defa görmek için 5 haftalığım şuan testleri yazılı olarak verdi doktorum tarih kesin olarak vermedi de haftaya perşembe kontrole çağırdı testleri yaptırıp öyle giderim heralde yoksa bayramdan sonraya kalacak
bende tereddütte kaldım o yüzden sordum tam tarih vermedi bana da ama erken yaptırmakta fayda varmış bakalım
bende bazen düşünüyorum kızıma haksızlık olucak gibi geliyorhaklısın takmamaya çalışcam bakalım bazen umutsuzluğa düşüyorum nasıl olacak ikinci çocuk iyi anne olabilecekmiyim diye kendime yükleniyorum hep onun da stresi var sanırım
bende bazen düşünüyorum kızıma haksızlık olucak gibi geliyorkıskanıcak belkide Allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun bebeğin bol bol dinlen o zaman inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaSlm kizlar bende inşallah mayis annesi olucam 2.tüp bebek tedavimle hamileyim ben denizlideyim burada olanlardan doktor tavsiyesi istiyorum aslında benim özel egede bi doktorum vardi ama o telini vermiyomus benimde 5+3 de bi kanamam oldu çok korktum acil doktora gittik bi gece hastanede kaldim sukurki sadece o gece 10 12 damla falan oldu bidaha olmadi lekelenmede olmadi ertesi günü vajinal muayenede doktor keseyi gördü kalp atisini da duydu kanama alani var dedi 2 günsonra tekrar gittik kanama aalanı geçmiş şükür kalp atisini bu defa bende duydum ana risk var dinlen dedi yarin İzmirdeki tüp bebek doktoruna gidicem olumlu sinu c aldigimdan beri hiç gitmedim ama sürekli izmire gidemem boyle bi şey yasayincada doktieumda nosunu vermeyince doktor değiştirmeye karar verdim tekdende ilker bey varmis çok ilgiliymis bilgisi olan var mi iinşallah saglikla kucaklarimizada aliriz bu arada doktor yerleşme kanamasidir demişti kanamadi olan arkadaşlar inşallah bi şey olmaz biz dinlenelim
ben fitil gibi kullanıyorum az alıyor yan etkisiAnladım canım geçmiş olsun inşallah atlatırız şu kanamalı günleri
Şu progestan için çok yan etki duydum sende de oluyor mu
23 Eylül'de ilk kez kan testi yaptırdım b-hcg 691.45 çıktı, dediğim gibi henüz doktora gitmedim ki.Canım sat tarihin benimle hemen hemen aynı. ilk değerin ne çıktı öğrenebilir miyim? keseyi gördün mü?
Merhaba,
Bende özel hastaneler içerisinde şimdilik medipole gidiyorum. Fiyatlar uygun, hastene yeni. Ama standart odaları çok küçük. Suit oda ise doğum için artık vermiyorlarmış. sistemleri biraz devlet hastanesine benziyor. Kendi doğum fotoğrafçıları var bunun dışında fotoğrafçı getiremiyorsunuz. Doğumhaneye anneniz ya da refakatçi kabul edilmiyor. Sadece sancı odasına girebiliyor. Orada Duygu Işıl hanıma gittim. Bütün doktorlar gibi o da çok yoğundu. kapıya dalan giriyor. Fazla çalıştırdıklarını düşünüyorum. Bir hafta sonra randevum var ama çok kararsız kaldım. Başka alternatif evime yakın acıbadem bakırköy var ama maalesef fiyatlar çok uçuk. Benim bildiklerim bunlar. siz kime gittiniz ?
yok artık o ne öyle ya 12000 ne yapıyorlar acaba çok merak ettim ağrısız sancısız mı oluyor o kadar para vereme ben açıkcasıEn son kontrole gittiğimde ebe danışmanına sordum. Odaları görmek istiyorum dedim. O yardımcı oluyor. zaten direk muhasebeye uğruyorsunuz doğum fiyatları için :) ama dediğim gibi görünüş özel sistemi devlet gibi. Acibademin normal doğum ücreti 10.500 TL. sezeryan da 12.000 TL.
hayırlı olsun bebeğin bol bol dinlen o zaman inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına[/Q
canımm bende denizliliyim benimde doktorum özel egede sanırsam ikimizde aynı doktora gidiyoruz..benimde 2.aşılamam geçen ay bu doktora gitmeye başladık tek seferde sonuç aldık doktorum çok bilgili çok memnunum..illaki doktorumu değiştircem diyorsan sana erpadaki rıdvan erdemiri odaktaki murat karayeli birde özel muayenesi olan abdurrahman orhanı tavsiye ederim bu doktorlarıda çok bilgili diyorlar
gecmiş olsun canım ya ben hiç olumsuz birsey duymamıstım canım sıkıldı simdi insallah nesrin hanımdan memnun kalırsınvalla canım 2 düşügümdede suna hanıma gittim hiç bişiden anlamıyor kan pıhtılaşması varmış bende ilki ondan bboş kese olmuş hiç test falan yaptırın demedi yatış yaptırın kürtaj dedi 2dindede hiç memnun kalmadık ben şimdi medicana ya başlıycam nsrin hanıma ona iyi diyolar bakalım hemde riskli gebeliklere bakıyomuş hayırlısı bakalım bu arada ilk kızımıda selçukluda güler hanımda dogurmuştum oda dogumda batırdı beni çok kötü bi dogum serüvenim oçldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?