2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
regl olduğum zamanlarda da çok sinirli oluyordumya bezane beni deli ediyor sürekli kızdırıyor sonra da huzur ver diyor yaa.
Kafaya takmican kuzum en büyük destekcimiz onlar da desek bizi anlayamazlar hormonlar zorluklar hepsini biz yasiyoruz :) bebişlerimizi düşüncez :)

kizlar sizler kadar sansli degilimki
guya avrupa diyip eviyorlar ya?
lanet bi ulke, hollandada yasiyorum. ve hangi doktora gidersem, olsemde beni kabul etmezler
buranin duzeni, kuralari cok farkli. bu sabah aradigim yer benim kilinigimdi, birde ev doktorum var.
dedikleriniz beni biraz endiselendirdi, belki sansimi birde ev doktorunda denemem gerekiyor...

esimi aradim simdi artik, saat 12 de gelecek, artik birde o arasin, benim hic morelim kalmadi.. belki o ikna eder..

ama simdi dediginiz gibi uzaniyorum, bu arada adet olcak gibi belim agrimaya devam ediyor

bende aynı dertten muzdaribim ama çalışmıyorum 3 haftadır evden dışarı çıkmadım iğne kullandım şimdi hapa devam benim direk bir anda kanmam oldu ara ara minik pıhtılar oldu birkaç gündür geçti sizde yormayın kendinizi şu bir ayı da atlatın daha iyi olur inş.

bence yolculuga çıkma bu dönemler bi gecsin sonra dilediğini yap şimdi biraz tut kendini

Hayır adet gibi ağrı her zaman olabilecek bir şey gebelikte sen en büyük zararı moralini bozarak kendin verirsin bebisine. .. demek istediğimiz doktorunun bu kadar basit indirgemesi çok yanlış sen kendini düşün ve iyice istirahat et bir çok gebelikte kanama oluyor düşükle alakası olmayan ama ayaklarını uzat ve altına yastık koy güzelce dinlen. .. bence bu belirtiler kesin düşük falan gibi de görünmüyor sıkma canını. ..

atrıca benim gecen kaybım 19 haftalıktı kanamam başlamıştı dr. a öezl arabayla iki saatlik yolculuk yapayım mı demiştim gitme demiştiii ben ne yaptım gittim ertesi gün döndüm bir sonraki gün bebği kaybettim sebeb bu mudur bilmem ama kanama varsa gitme diyo dr.

kızlar bir şey soracağım şu ilk testlerinizi yaptırdınız mı ne kadarlıkken yaptırdınız ne zaman yapılmalı tam olarak

bende konyadayım canım farabide suna soydemire gidiyorum cok tavsiye ettiler öyle basladık ama memnunuz şimdilik gayet ilgili
valla canım 2 düşügümdede suna hanıma gittim hiç bişiden anlamıyor kan pıhtılaşması varmış bende ilki ondan bboş kese olmuş hiç test falan yaptırın demedi yatış yaptırın kürtaj dedi 2dindede hiç memnun kalmadık ben şimdi medicana ya başlıycam nsrin hanıma ona iyi diyolar bakalım hemde riskli gebeliklere bakıyomuş hayırlısı bakalım bu arada ilk kızımıda selçukluda güler hanımda dogurmuştum oda dogumda batırdı beni çok kötü bi dogum serüvenim oçldu

Canım ya ben daha doktora gitmedim tahlil de yok dolasiyla
kanın düşük sanırım normal değerler yazar tahlil sonuçlarında karşılaştırabilirsin

kızlar çok mutluyum az önce dr den geldim kalp atışını gördük çok mutlu oldum allah herkese nasip etsin tam 7-0 haftalık çok uyumlu haftasıyla hiç bi problem yok dedi allahım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah darısı başınıza iki düşükten ten sonra bida hiç duyamıycam o sesi sanıyodum şüükürler olsun allahım

Herşeyin normal hatta harika görünüyor canım hiç tedirgin edip melegini üzme tamam mi
Günaydınlarr. Arkadaşlar sizde de sinirlilik varmı bende bu aralar çok sinir var ağlamak geliyor içimden hep yaa. Eşimden çıkarıyorum sinirimi
Ah ah bu sinir halleri, ben kimseyi uzmiyim diye genelde sessiz oluyorum eşim de bazen konussana sen böyle degildin diyor bende basiyorum kalayi :)

günaydın bayanlar aranıza yeni katılanlardanım :)
Hoşgeldin güzel anne adayı :)
Güzelim benimde 5+3te olmuştu, Dr. Alttan baktı kanama alanın yok kesen de sağlam dedi progestan igne ve hap verdi, igneyide 3 kere kullandım sonra sağlıklı gidiyor diye biraktirdi, biz iyiyiz sende dert etme yt dinlen

Herkese tunaydinlar sevgili pitirciklarim, ah sabah kalkınca karnim inik oluyor da aksama doğru biraz gobekleniyorum snkilim.
Yarın ve oburgun gelin çayı na gidiyoruz sonrada kpss öf yorucu olacak benim için yatmak istemiştim ben :)
Hepiniz opuldunuz

ben iki kere düşük yapıyorum diye koştum dr. a ilkinde keseyi gördü hersey yolunda dedi. 3 gün sonra parça geldi tamam gidiyo dedim ozaman da bebeği ve klap atışını duyduk ama içerde kanaman var dedi... korkma bence benim gibi yersiz üzme kendini

Bende aynı durumdayım cnm p.tesi kürtaj dedi çok da emindi ama ben kötüyüm

kızlar bir şey soracağım şu ilk testlerinizi yaptırdınız mı ne kadarlıkken yaptırdınız ne zaman yapılmalı tam olarak
ilk yada ikinci kontrolde doktor istiyor çoğunlukla,hemen yaptırmakta yarar var çünkü idrar yollarında enfeksiyon olabilir,kansızlık olabilir ona göre ilaç veriyor,benim 7+4 dün istemişti ikinci kontrolümdü

...........
benimde bu gün istedi canım7+0 verdik bakalım çok da önemli degil aciliyeti yok dedi ben şehir dışına çıkacagım için 3 hafta sonra gösterebilcem sonuçları

ben pazartesi gittim ilk defa görmek için 5 haftalığım şuan testleri yazılı olarak verdi doktorum tarih kesin olarak vermedi de haftaya perşembe kontrole çağırdı testleri yaptırıp öyle giderim heralde yoksa bayramdan sonraya kalacak

...........

benimde bu gün istedi canım7+0 verdik bakalım çok da önemli degil aciliyeti yok dedi ben şehir dışına çıkacagım için 3 hafta sonra gösterebilcem sonuçları

bende tereddütte kaldım o yüzden sordum tam tarih vermedi bana da ama erken yaptırmakta fayda varmış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…