2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım icerdeki kanama ayni duruyor rahmin 3 de 1 gecerse düşer dedi yatıyorum allahtan kanama dışarı çıkmıyor daha cok stres yapardim
Anladım canım geçmiş olsun inşallah atlatırız şu kanamalı günleri
Şu progestan için çok yan etki duydum sende de oluyor mu

sağol arkadaşım ama içim rahat etmiyor eşimi bekliyorum başka dr gidicem inş önemli değildir.

canım benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı belki de progesteronum düştüğü için düşük oldu bilmiyorum hiç doktora gitmemiştim 6 haftalıkken düştü
ikinci hamileliğimde doktorum progestan vermişti düşük tehlikesi geçirdim ama bebeğim düşmedi çok şükür.kızım beş yaşında.
şimdi 5+2 kanamam falan yok ama progesteronun düştüğünü görünce çok üzüldüm, korkuyorum.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

yok yok rahat olmaya çalış düşünme en iyisi. benim akıntı içeriside kılcal damar gibi kanlar geliyordu. bir de ilkinde insan cok heyecanlı oluyor, ben de hrkese soylemıstım ama söylememekte fayda var. nazar da oluyor bence. bu sefer sadece kardeslerımız bılıyor. annemlere bile söylemedim daha ama en gec bayrama kadar yıne soylerım sanırım. bu arada doktoruna sordun mu pztden once bugun yarın geleyim mı dıye. gelme bıle dese, bi acile git göster rahatla bence. hangi şehirdesin? ankaradaysan zekai tahire git. hemen bakarlar. için rahatlar en azından

Korkma canım bende yaşadım ama benmki ilişki sonrası olan bi durumdu. İlk doktorum tehlike yok dedi ama ikincisi prpgeestan verdi. Her kanama da düşük riski var diyebiliriz dedi. Bence başka bir doktora görün. Mesela ilki kanam görmedi ultrasonda iküncisi kan pıhtısı var gibi dedi

rica ede

rica ederim ne demek. bu konuda yazmak beni memnun edıyor cunku ben pek bılgı bulamamıştım. yabancı sayfaları bıle okumuştum. progestrona dıkkat etmeyecek madem neden olcturdu acaba? onu anlamadım. cunku bunun dusuklugunun düşüğe yol açmadığına inanan doktorlar genelde bu değere bakmıyor ki zaten.

bana bir numara daha verdi, bir doktorun onu aradim dahada morelimi bozdu kadin.
herseye hazirlikli ol,ve durumunu kabul et dedi.
ya diyorum belki progesteron denen bir sey varmis, o dusukdur dedim, en azindan 4 gun beklememe gerek yok dedim,
ama kadin dediki, gelmen anlamsiz olur dedi, biraz kanaman oldugu icin ve hala kucuk oldugun icin bebeyin goremeye biliriz. en guzeli pazartesi diye basindan saldi beni

en son 11.08 de adet olmustum, yani 7ci haftamdayim,
bunlar 7 haftayi kabul etmiyor hala 6+ 4 gunluksun dedi
neyse, hayilisi bekleyecegiz artik

iyiki siz varsinizda, sizden morel bula bildim,
yoksa kadinin dedigi gibi dusuk olarak kabul edecektim bu uyariyi

kızlar arnızda konya da oturan varmı ben akademiye şükran hanıma gidiyordum vaz geçtim gitmiycem artık ona çok ilgisiz geldi bana şimdi medicana narin hanıma başlıycaz bi bilginizz varmı
bende konyadayım canım farabide suna soydemire gidiyorum cok tavsiye ettiler öyle basladık ama memnunuz şimdilik gayet ilgili

sagol canim insallah dediginiz gibidir. baska bir doktora gorunmem ne kadar zor anlatamam.
keske turkiyede yasasaydimda istedigim gibi, her doktora gorune bilseydim...
yurt disinda yasiyorum, ve inan burasi karma karisik, zadece randevulerle, ve kendi doktoruna gorune biliyorsun..

simdi mecburen pazartesi gunune kadar catir catir bekleyecem :)

Sakın üzülme ve umutsuzluk yaşama sadece önlem olsun diye bugün başka dr a görün bence

eveeett madem önemsiz bi hormon ne demeye ölçtü ki gerçekten
eğer önemliyse değerin düştüğünü gördüğü halde neden progestan vermedi?
offf sinir oldum doktora
kesinlikle değiştiricem

Merhaba arkadaşım bunca olaya rağmen hala bu doktora devam ettiğini söyleme lütfen bana... Doktorunu değiştirmelisin. Bu kanamayı bu kadar basit indirgeyerek düşük olacağını aklına sokarak belkide olmayacagi varsa bile olduracak doktorun diplomasını yirtmak lazım. Böyle doktor lara sinir oluyorum. Şu an bence bebek bile görülebilir. Benimde 6+4 te bebekte göründü kalp atisini da duydum. Lütfen doktorunu değiştir. ..

6+4 olunca 7. hafta oluyor zaten. onda bi sıkıntı yok da. gorunuyr bbek. ben vajinal ultrason olamıyorum ona rağmen 6. haftada keseyı, 7. haftada kalp atışlarını gorduk karından. karından ulstrasondan bir hafta sonra gorunuyor dıyorlar ama bu haftalarda gorunuyor. hatta haftaya 6+3 olacağım gün dr kalp atışı ıcın cagırdı.gercı belkı de goremeyız ama bakalım dedı. senın dr lar ruhsuz cıkmıs. ayıp yanı oyle konuşulur mu. bunlardan randevu almaya calısma sen. dırek acıle gıt mecbur bakarlar zaten. gönlün rahatlar.

cnm progesteron iğne vuruluyormusun hergün.. benimde geçen hafta çok az gözle görülmesi bile zor kanama oldu hemen 3 gün boyunca günde 2 doz progesteron iğne vurdurdu doktorum düzene girdim..

Canim ben ilkini düşük yaşadım tlfda doktorum bana Progestan al dedi istirahat bile demedi adet gibi kanama artmadigi sürece gelmeme gerek yok 10 gün sonra gel dedi tlf bana. Ve ben başka doktorda bebeğin kalp atışı olmadigini öğrendim 2 gün sonra. Doktorlar malesef önemsiyor bazen o yüzden siz stres yapmayın randevun uza kadar ve sürekli istirahat edin ayakta kalmayın uzun süre bence.

kızlar şimdi benmde kafama takıldı tahlil yaptığımızda bazı değerler düşük çıkmış hemogramda HGB 10.8 HCT34 MCH25.9 MCHC 31.8 daha varda bunları yazdım sadece sizde nasıl acacba
Canım ya ben daha doktora gitmedim tahlil de yok dolasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…