Günaydın kızlar bugün bebeğimi görmeye gidincem çok heyecanlıyım
Anladım canım geçmiş olsun inşallah atlatırız şu kanamalı günlerievet canım icerdeki kanama ayni duruyor rahmin 3 de 1 gecerse düşer dedi yatıyorum allahtan kanama dışarı çıkmıyor daha cok stres yapardim
canm bilmiyorum ama yazmak istedim doktorun bişey demediyse sorun yoktur için rahatlayacaksa ara bi konuş doktorunla ben olsaydım arardım hamilelikte sadece beta hcgyi bilirim yükselmesi gereken umarım kötü birşey değildir
benim ilk hamileliğimde de böyle olmutu. 4. haftada 21 çıkmıştı. 5. hafta gittiğimde dr gecen haftaki düşükmüşmüş bakalım yükselmiş mi bakalım dedi. ama 13e düştüğünü gördük ve progestan 200mg günde iki kere içmeye başladım. o zamanlar cok araştırmıştım ve hamıle arkadaşlarıma da sormuştum ama cogunun doktorunun bu degerı hıc olcturmedıgını ve değerlendirmediğini farkettim. cogu da zaten bebek dusmeyeceğı varsa düşmez, ilaç da alsan farketmez dıyormus. bu hamileliğimde de adet günümde 25 cıktı ondan 3 gün sonra 24 cıktı. doktr bana yıne dusuk değer deyıp progestan verdi. ama dediğim gibi her dr farklı degerlendırıyor. doktoruna danış bence. progestanın faydasının olup olmadığının henüz kanıtlanmadığı yazıyor cogu makalede.
bende aslen manisalıyım denizlide oturuyorum :)Ben varim canim
sagolun yorumlar ve fikirleriniz icin,
aslinda gelen kan yogunlugu ogle bir iki damla degildi, yani baya sanki vardi,
ve kanama rengi ne kahve rengiydi, nede kirmiziydi. Koyu renkdeydi sanki, off bilmiyorumki
daha hic doktorada gitmedim, o dediginiz Progestan dusuklugu bile varmi bilmiyoruz yani,
doktorum ilk randevuyu 8ci haftada verdi oda pazartesi tam
insallah dediginiz gibidir, yoksa cok uzulurum, birde salak gibi herkese dedik
Korkma canım bende yaşadım ama benmki ilişki sonrası olan bi durumdu. İlk doktorum tehlike yok dedi ama ikincisi prpgeestan verdi. Her kanama da düşük riski var diyebiliriz dedi. Bence başka bir doktora görün. Mesela ilki kanam görmedi ultrasonda iküncisi kan pıhtısı var gibi dedigunaydin kizlar..
kizlar lutfen bir yardim edermisiniz...
yarim saat once uyandim, wc. ye gittim ve kendimi silerken kan geldi
doktora aradim hemen sesim titreye titreye, dusukmu yasiyorum diye?
karnin agriyormu dedi, bende hayir dedim.( ama belim agriyor)
sonra hayir, bazen gebelikte rahim buyudugu icin oluyor dedi, cok korkuyor ve endise ediyorsa sana bir numara verecegim, ne yapman gerekdigini soylerler, oneriler falan verirler dedi... ne oluyor kizlar, gercekten bu kanama dusuk kanamasi falan degildir degilmi?
ayy sanki kanama devam ediyor ya...
sağol arkadaşım ama içim rahat etmiyoreşimi bekliyorum başka dr gidicem inş önemli değildir.
canım benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı belki de progesteronum düştüğü için düşük oldu bilmiyorum hiç doktora gitmemiştim 6 haftalıkken düştü
ikinci hamileliğimde doktorum progestan vermişti düşük tehlikesi geçirdim ama bebeğim düşmedi çok şükür.kızım beş yaşında.
şimdi 5+2 kanamam falan yok ama progestanın düştüğünü görünce çok üzüldüm, korkuyorum.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım başka doktora gitmeyi düşünüyorum
sağol arkadaşım ama içim rahat etmiyoreşimi bekliyorum başka dr gidicem inş önemli değildir.
canım benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı belki de progesteronum düştüğü için düşük oldu bilmiyorum hiç doktora gitmemiştim 6 haftalıkken düştü
ikinci hamileliğimde doktorum progestan vermişti düşük tehlikesi geçirdim ama bebeğim düşmedi çok şükür.kızım beş yaşında.
şimdi 5+2 kanamam falan yok ama progestanın düştüğünü görünce çok üzüldüm, korkuyorum.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman :)Günaydın kızlar bugün bebeğimi görmeye gidincem çok heyecanlıyım
bende konyadayım canım farabide suna soydemire gidiyorum cok tavsiye ettiler öyle basladık ama memnunuz şimdilik gayet ilgilikızlar arnızda konya da oturan varmı ben akademiye şükran hanıma gidiyordum vaz geçtim gitmiycem artık ona çok ilgisiz geldi bana şimdi medicana narin hanıma başlıycaz bi bilginizz varmı
sagol canim insallah dediginiz gibidir. baska bir doktora gorunmem ne kadar zor anlatamam.Korkma canım bende yaşadım ama benmki ilişki sonrası olan bi durumdu. İlk doktorum tehlike yok dedi ama ikincisi prpgeestan verdi. Her kanama da düşük riski var diyebiliriz dedi. Bence başka bir doktora görün. Mesela ilki kanam görmedi ultrasonda iküncisi kan pıhtısı var gibi dedi
Sakın üzülme ve umutsuzluk yaşama sadece önlem olsun diye bugün başka dr a görün bencebana bir numara daha verdi, bir doktorun onu aradim dahada morelimi bozdu kadin.
herseye hazirlikli ol,ve durumunu kabul et dedi.
ya diyorum belki progesteron denen bir sey varmis, o dusukdur dedim, en azindan 4 gun beklememe gerek yok dedim,
ama kadin dediki, gelmen anlamsiz olur dedi, biraz kanaman oldugu icin ve hala kucuk oldugun icin bebeyin goremeye biliriz. en guzeli pazartesi diye basindan saldi beni
en son 11.08 de adet olmustum, yani 7ci haftamdayim,
bunlar 7 haftayi kabul etmiyor hala 6+ 4 gunluksun dedi
neyse, hayilisi bekleyecegiz artik
iyiki siz varsinizda, sizden morel bula bildim,
yoksa kadinin dedigi gibi dusuk olarak kabul edecektim bu uyariyi
rica ede
rica ederim ne demek. bu konuda yazmak beni memnun edıyor cunku ben pek bılgı bulamamıştım. yabancı sayfaları bıle okumuştum. progestrona dıkkat etmeyecek madem neden olcturdu acaba? onu anlamadım. cunku bunun dusuklugunun düşüğe yol açmadığına inanan doktorlar genelde bu değere bakmıyor ki zaten.
Merhaba arkadaşım bunca olaya rağmen hala bu doktora devam ettiğini söyleme lütfen bana... Doktorunu değiştirmelisin. Bu kanamayı bu kadar basit indirgeyerek düşük olacağını aklına sokarak belkide olmayacagi varsa bile olduracak doktorun diplomasını yirtmak lazım. Böyle doktor lara sinir oluyorum. Şu an bence bebek bile görülebilir. Benimde 6+4 te bebekte göründü kalp atisini da duydum. Lütfen doktorunu değiştir. ..bana bir numara daha verdi, bir doktorun onu aradim dahada morelimi bozdu kadin.
ya diyorum belki progesteron denen bir sey varmis, o dusukdur dedim, en azindan 4 gun beklememe gerek yok dedim,
ama kadin dediki, gelmen anlamsiz olur dedi, biraz kanaman oldugu icin ve hala kucuk oldugun icin bebeyin goremeye biliriz. en guzeli pazartesi diye basindan saldi beni
bana bir numara daha verdi, bir doktorun onu aradim dahada morelimi bozdu kadin.
bana bir numara daha verdi, bir doktorun onu aradim dahada morelimi bozdu kadin.
Canım ya ben daha doktora gitmedim tahlil de yok dolasiylakızlar şimdi benmde kafama takıldı tahlil yaptığımızda bazı değerler düşük çıkmış hemogramda HGB 10.8 HCT34 MCH25.9 MCHC 31.8 daha varda bunları yazdım sadece sizde nasıl acacba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?