2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım çok normal hormonlar oluyor ara ara :) sakin ol En büyük destekcilerimiz eslerimiz :)
regl olduğum zamanlarda da çok sinirli oluyordumya bezane beni deli ediyor sürekli kızdırıyor sonra da huzur ver diyor yaa.

Evet Avcılar hospitalden çok memnun kalmıştım. Gerek doğum öncesi gerek doğum sonrası çok ilgililer. Benim doktorumda iyiydi ama iki hastane de çalıştığı için sürekli diğerine çağırıyor hoşuma gitmedi. Doktorumu degistiricem :)

benim ilk hamileliğimde de böyle olmutu. 4. haftada 21 çıkmıştı. 5. hafta gittiğimde dr gecen haftaki düşükmüşmüş bakalım yükselmiş mi bakalım dedi. ama 13e düştüğünü gördük ve progestan 200mg günde iki kere içmeye başladım. o zamanlar cok araştırmıştım ve hamıle arkadaşlarıma da sormuştum ama cogunun doktorunun bu degerı hıc olcturmedıgını ve değerlendirmediğini farkettim. cogu da zaten bebek dusmeyeceğı varsa düşmez, ilaç da alsan farketmez dıyormus. bu hamileliğimde de adet günümde 25 cıktı ondan 3 gün sonra 24 cıktı. doktr bana yıne dusuk değer deyıp progestan verdi. ama dediğim gibi her dr farklı degerlendırıyor. doktoruna danış bence. progestanın faydasının olup olmadığının henüz kanıtlanmadığı yazıyor cogu makalede.

Günaydınlarr. Arkadaşlar sizde de sinirlilik varmı bende bu aralar çok sinir var ağlamak geliyor içimden hep yaa. Eşimden çıkarıyorum sinirimi
Dün bende çok sinirliydim. Hamilelik döneminde insan çok duygusallaşıyor. Normalde ağlamayacağı şeylere bile ağlıyor. Yaşadıklarımız çok normal. Ama sinirlerimize hakim olmaya çalışsak iyi olur çevremizdekileri gereksiz yere üzmemek açısından.

Bende kendimi bazen dislerimi sıkarken buluyorum sonra kızıyorum kendime ona bi zarar veririm diye ama hakim olmaya yonetmeye calisicam bu durumu...

gunaydin kizlar..
kizlar lutfen bir yardim edermisiniz...

yarim saat once uyandim, wc. ye gittim ve kendimi silerken kan geldi
doktora aradim hemen sesim titreye titreye, dusukmu yasiyorum diye?
karnin agriyormu dedi, bende hayir dedim.( ama belim agriyor)
sonra hayir, bazen gebelikte rahim buyudugu icin oluyor dedi, cok korkuyor ve endise ediyorsa sana bir numara verecegim, ne yapman gerekdigini soylerler, oneriler falan verirler dedi... ne oluyor kizlar, gercekten bu kanama dusuk kanamasi falan degildir degilmi?

ayy sanki kanama devam ediyor ya...

kızlar şimdi benmde kafama takıldı tahlil yaptığımızda bazı değerler düşük çıkmış hemogramda HGB 10.8 HCT34 MCH25.9 MCHC 31.8 daha varda bunları yazdım sadece sizde nasıl acacba

benim ilk hamileliğimde de olmuştu. 6.haftada. sonra da ara ara 2-3 günde bir oldu tuvaletten çıkarken. Ama benim dr da aynısını söylemişti. rahim duvarları genişliyordur ondandır 8. haftadan sonra olmaması lazım diye. adet gibi kan gelmedikçe hatta bu kan gelme olayı ağrıyla beraber olmadıkça korkmaya gerek yok diyorlar. için rahat tutmaya çalış. su iç bol bol

canim okadar elim ayagim titrediki , dusukle ilgili yazilan yazilari bile guclukle okuyup anliyorum
senin bu yazin beni azda olsa rahatlati..
pazartesi randevum vardi, o yuzden kadin hic gel, bakalimda demedi, pazartesi tam 8 hafta olcam
agrimda yok ama baska onerin varmi sudan baska? kac gundur dogru durust suda icmiyordum

bir de dinlen demişti bana fırsat buldukça. rapor vermemişti gerçi işe gidip geldim sonuçta. ağır kaldırma. eğilme. bi yere özellikle yükseğe uzanma. daha doğrusu karın kaslarını gerecek bir şey yapma demişti. kanama doğrudan olmadığı sürece de muayeneye cagırmadı. normal zamanında gitmiştim.

Canim kahverengi miydi rengi yoksa kirmizi mi?.. Hala devam ediyor mu?.. Progestan falan kullaniyo musun?..

cok tesekkur ederim canim!
Ama kanamaya ragmen senin gebeligin yani devam etti degilmi?
ve ne kadar kan gelmesininde bir onemi varmi?

Bende kendimi bazen dislerimi sıkarken buluyorum sonra kızıyorum kendime ona bi zarar veririm diye ama hakim olmaya yonetmeye calisicam bu durumu...
evet kendimiz tutsak iyiolur ama onlarda anlayışlı davransınlar canım mazeretimiz var bizim

dinlen biraz istersen canım ya ama için rahat etsin diye b ir doktora görün istersen kan kırmızı mı kahverengi mi?

Ben de pazartesi 8. haftayı tamamlıcam seninle aynı yani, benim de bir hafta önce başıma böle bi şey geldi, çok korktum gece yarısı olmasına rağmen apar topar doktara gittim, ama doktor korkulucak bi şey olmadığını kanamanın keseyle ilgisi bulunmadığını söyledi içim rahatlasın die de bi iğne yaptı. Ondan sonra bi daha olmadı herhangi bir şey, ağrın yoksa kanama yoğun ve kırmızı renkli değilse endişelenmene gerek yok için ferah tut olmaz işallah bir şey, yoğun kanamalar geçirip bebeğini sağlıcakla kucağına alan insanlar var bize de nasip olur işallah:)

canım bence ciddi bir akıntı (adet kanaması gibi) falan degilse hiç korkma. kıpkırmızı değil de kahvemsi ise hele hiç korkma. cok anne adayından duydum. olabiliyormus. biraz önce ben de doktordan geldim. aynı seyleri söyledi. sakınn oldugunda panik olma diye.. masallah nazar degmesin. bi sorun olmaz allahın izniyle.

cok tesekkur ederim canim!
Ama kanamaya ragmen senin gebeligin yani devam etti degilmi?
ve ne kadar kan gelmesininde bir onemi varmi?
maalesef benimk 9.hafta kanama başladı. snra 10. haftanın ılk gününde de kaybtik bebeği. ama bende pıhtılaşma cıktı sonrasnda. ama pıhtılaşmadan mı dustu yoksa genetik olarak sağlıklı mı degıldı anlaşılamadı. sun pıhtılaşmaya yınelık tdavı goruyorum. am ben de o zamanar cok araştırmıştım. 9 ay kanama bile gecırıp sağlıklı bebekler dünyaya getıren hamileler vardı.canını sıkmamaya calıs. bebegın yiyecek ekmeı varsa her seklde doğuyor merak etme. ben cok tıtızlenmıstım.dısarda hıcbırsey yemıyordum. sut yumurta herseye dıkkat edyordum ama kısmet olmadı. buna rağmen cok rahat olan ve kanama dahi gecıren yerinde duramayan hatta düğünde halay bıle ceken arkadaşlarım varı cok da sğlıklı tamamdılar hamılelıklrını. o yüzden benım ornegımı ornek alma. ben moralımı yüksek tutamamışım sen utmaya calıs. cunku o da bebegıetkyor kesınlıkle.

Günaydın kızlar bugün bebeğimi görmeye gidincem çok heyecanlıyım

sagolun yorumlar ve fikirleriniz icin,
aslinda gelen kan yogunlugu ogle bir iki damla degildi, yani baya sanki vardi,
ve kanama rengi ne kahve rengiydi, nede kirmiziydi. Koyu renkdeydi sanki, off bilmiyorumki

daha hic doktorada gitmedim, o dediginiz Progestan dusuklugu bile varmi bilmiyoruz yani,
doktorum ilk randevuyu 8ci haftada verdi oda pazartesi tam

insallah dediginiz gibidir, yoksa cok uzulurum, birde salak gibi herkese dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…