• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim ikisinde kız olacak iki kız annesi oluyorum
Allah bağışlasınibş. Bi avazda kurtul inş :)
Bende ikinciyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum kızım cok hareketli 1 dk yerinde oturmaz nasıl olur iki cocukla düşünemiyorum

Allah bağışlasınibş. Bi avazda kurtul inş :)
Bende ikinciyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum kızım cok hareketli 1 dk yerinde oturmaz nasıl olur iki cocukla düşünemiyorum
Benim kızımda öyle aynı zamanda huysuz babasından ve benden başkasında durmuyor ben tecrübelerimi yazarım buraya :))))

Masallah size anneler. Banada dua edin bende kizima kardes istiyorum ama olmuyor. Kizim tedaviyle oldu. Rabbim tum cocuklarimizi korusun bizlere bagislasin. Bugun muge anliyi izledim 3 bck yasindaki kiz cocugunu kacirip oldurmus caninin biri. o kadar cok etkilendim ki kizimin ustune cok dusuyordm artk daha cok dusecem heralde. Aramizda cok kotu niyetli insanlar var malesef. Cok cok uzgunum allah anasina babasina sabirlar versin.

Merhaba arkadaşlar,

çok zaman oldu, yazan eden çok az artık. Bebekler büyüdü nereeyse çocuk oldu. Çok güzel günlerdi. Hamile olduğum günleri özlüyorum ama şuan 2 düşünmüyorum. Belki seneye.

Nerler yapıyorsunuz? 2bilinmeyen 2bilinmeyen arkadaşımız vardı, birdaha hiç sesi çıkmadı. Erken doğum yapmıştı ve bebeklerden birinin durumu kötüydü. Ne oldu acaba? Mytwin Mytwin konu sahibi adını değiştirdi ya da ayrıldı. Heberleri olan var mı arkadaşlarla ilgi.
Hepinize sevgiler ve selamlar

Merhaba arkadaşlar,

çok zaman oldu, yazan eden çok az artık. Bebekler büyüdü nereeyse çocuk oldu. Çok güzel günlerdi. Hamile olduğum günleri özlüyorum ama şuan 2 düşünmüyorum. Belki seneye.

Nerler yapıyorsunuz? 2bilinmeyen 2bilinmeyen arkadaşımız vardı, birdaha hiç sesi çıkmadı. Erken doğum yapmıştı ve bebeklerden birinin durumu kötüydü. Ne oldu acaba? Mytwin Mytwin konu sahibi adını değiştirdi ya da ayrıldı. Heberleri olan var mı arkadaşlarla ilgi.
Hepinize sevgiler ve selamlar
Selam canım. Bende 2bilinmiyen arkadaşı bilmiyorum ama mytwin ikizlerini büyütüyor. Face de arkadaş olduğu için takip ediyorum. Üçüncü bebek istiyorum ama olmuyor. Acaba oğlum emziriyorum diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

misslarut misslarut merhabalar efendim :KK25: uzun zamandır foruma girmiyorum daha doğrusu giremiyorum çocuklardan fırsat bulup. Biz iyiyiz büyümeye çalışıyoruz ailecek :KK48: sizler nasılsınız bebisler nasıl çok merak ediyorum hepinizi.. Yavruları çok çok öpüyorum :KK15:arada uğramaya çalışcam :KK36:

Merhaba hanımlar benimsen 2. gelmesine 2 3 haftam kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım birde kızımı emzirmeden kesmedim ikisini birden emzirmeye devam edeceğim

Selam arkadaşlar..

Benim kızım 1 mayıs doğumlu tam birbuçuk yaşına geldi.. Bugün aşısı vardı yaptım ama bir huzursuz bir huysuz oldu.. Ateşi falan yok oynuyor ama gelin gorunki üzerime yapışıyor anne anne anne demesi hiç bitmiyor..
Tekrar birde 2 yaşında varmış son olarak..

Bu aşılar bebekleri bir tuhaf hale getiriyor..

Merhaba hanımlar benimsen 2. gelmesine 2 3 haftam kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım birde kızımı emzirmeden kesmedim ikisini birden emzirmeye devam edeceğim
Gözün aydın olsun canım . Allah bağışlasın bebeklerini. Nasıl enzireceksin ikisini de. Ben de uğraşıyorum ama emzirirken zor oluyor hamile kalmak 5 ay oldu adet göreli nasip etsin inşallah

Kızlar slm ben 2015nisan annesiyim. Hamilelik kg larımi pek veremedim. Baktimda epey hamile var aranızda. İkinci gebelikte kg durumunuz nasıl oldu.
Birde arkadaşlar aklınızda olsun doğumdan kısa süre önce bebeklerinizi emmeden kesmeye çalışın. Çünkü vücut bebeğin ihtiyacına göre süt üretir. Yani 1.5 yaşındaki bebekle yeni doğan bebeğin sutunun vitaamini kalitesi çok çok farklıdır. Allah ona göre bebeklerimize süt yolluyor. İkisine fayda sağlayaym derken yanlış yapmayalım. Umarım beni yanlış anlamazsiniz. İki bebegide emzirme k evet harika fikir ve psikolojik olarak birinden ayrılmaya hazır olmayabilirsiniz ama bebeğinizin ilk ağız sutunun ne kadar faydalı olduğunu siz biliyorsunuz. Ona engel olmayn

Kızlar bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.

Kızlar bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.
Canim allah tum annelere guc kuvvet versin ins. Inan bizimkilerde oyle zaman zamn huy degistiriyorlar cogu zamn bende uykusuz kaliyorum aglama nobetleri geciriyor bi turlu susturamiyorum. Ben odasini ayirmadim daha erken diye dusunuyorum sutte veriyorum geceli gunduzlu cok bagimli olmus memeye. Emerek uyuyor. Bide yanimda uyuyor saclarima dokunarak. Zor biliyorum isimiz ama onlar icin herseye deger.

Kızlar slm ben 2015nisan annesiyim. Hamilelik kg larımi pek veremedim. Baktimda epey hamile var aranızda. İkinci gebelikte kg durumunuz nasıl oldu.
Birde arkadaşlar aklınızda olsun doğumdan kısa süre önce bebeklerinizi emmeden kesmeye çalışın. Çünkü vücut bebeğin ihtiyacına göre süt üretir. Yani 1.5 yaşındaki bebekle yeni doğan bebeğin sutunun vitaamini kalitesi çok çok farklıdır. Allah ona göre bebeklerimize süt yolluyor. İkisine fayda sağlayaym derken yanlış yapmayalım. Umarım beni yanlış anlamazsiniz. İki bebegide emzirme k evet harika fikir ve psikolojik olarak birinden ayrılmaya hazır olmayabilirsiniz ama bebeğinizin ilk ağız sutunun ne kadar faydalı olduğunu siz biliyorsunuz. Ona engel olmayn
Doğru diyorsun evet ben su anda tek göğsümü emzırmeyi bıraktım üzüm zaman önce orada ağız sütü birikecek diğerini de kızım emiyor su anda

Gözün aydın olsun canım . Allah bağışlasın bebeklerini. Nasıl enzireceksin ikisini de. Ben de uğraşıyorum ama emzirirken zor oluyor hamile kalmak 5 ay oldu adet göreli nasip etsin inşallah
Çok araştırdım bu sekil emziren çok insan la tanıştım böyle karar aldım inşallah Allah yardımcım olsun

Ayyy seni anlıyorum gerçekten gecen ay benim kızımda aynı duruma girdi ayağımda sallıyorum istemiyor emziriyorum istemiyor biberon süt veriyorum ağlıyor uykusuzluktan oluyor gözler gidiyo ama hala direniyor böyle cıldıracak gibi oluyordum şimdi uykusu geldiğini anladığımda yatağa yatırıp yanında yatıyorum kaşımla gözümle oynaya oynaya uyuyor bence bazı dönemleri oluyor çocukların o dönemlerde böyle ataklar yapıyorlar au anda uykusu da uyuması da iyi geceleri uyanıyor tabi 2 kere en az biberon veriyorum ben çok nadir emziriyorum

Merhaba arkadaslar uzuuuuun zaman gecti nasilsiniz masallah yeni bebislerde katilmis Allah uzun omurler nasip etsin
Ben size emzirmeyi sormak istiyordum kizim 19 aylik tek gogus emiyor yoruluyorum artik ve psikolojik olarak mahvoldum birakmasi icin ne yapabilirim calismiyorum yemek yemekten
Cok beni emiyor ve sayilamayacak kadar cok emiyor 2 yasini beklemek istiyordum ama kendimden tiksinmeye basladim siz nasil biraktiniz ya da nasil bir yol izleyeceksiniz

Back
X