• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet iletişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben oğlumun daha acıktığına şahit olmadım 😄 tuvaletini de yaptıktan sonra söyler hep. Düz tuvalet eğitimi versem yetecek bana. Yapabilene helal olsun diyorum.
Ay ben de son zamanlarda meme dememesinden dertliyim, eskiden isterdi. 10 gündür falan ben ne zaman meme ister misin desem heyecanla ver ver diyerek koşup bluzumu açıyor, e yavrum madem bu kadar hasrettin bi söyleseydin ağlasaydın yok..

Bir buçuk yaş sonrası bilinçli birşekilde her bebek öğrenir ama öncesi bence nadiren uygulanabilir bir durum,gerçekten hep tetikte olmak lazım.ben çocuklarım bir yaşına gelene kadar kendime gelemedim yorgunluk,uykusuzluk… birde bunun takibi bana ağır gelirdi.

Ay ben de son zamanlarda meme dememesinden dertliyim, eskiden isterdi. 10 gündür falan ben ne zaman meme ister misin desem heyecanla ver ver diyerek koşup bluzumu açıyor, e yavrum madem bu kadar hasrettin bi söyleseydin ağlasaydın yok..
Ahahaha sütten kesme faslına geldiğinizde meme dememesi için dua edeceksiniz. Çocuk büyütürken şartlar değişiyor sürekli😄

Back