- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
Can'ım merhaba ben tavuk vermiyorum, eğer tavuğunuz köy tavuğu değilse size de tavsiyem vermeyin.Biz mangal yapiyoruz ben biraz ayiklayip kucuk parcalar halinde veriyorum cok seviypr biz nasil yiyorsak o da oyle yiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım merhaba ben tavuk vermiyorum, eğer tavuğunuz köy tavuğu değilse size de tavsiyem vermeyin.Biz mangal yapiyoruz ben biraz ayiklayip kucuk parcalar halinde veriyorum cok seviypr biz nasil yiyorsak o da oyle yiyo
Gozun aydin canim hayirli olsun.. benim oglumun 7 tane disi var cok sukur bisver disleri be kadar gec cikarsa o kadar iyiKIZLAR BNM KIZIMDA YÜRÜYOR ARTIK ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI SİZİN MİNİKLERE :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK
SAĞOL TATLIM DARISI SİZLERE :) OYLE DİYOLAR AMA BU KADAR GEÇİKMESİDE KORKUTUYOR BİLEMEDİMGozun aydin canim hayirli olsun.. benim oglumun 7 tane disi var cok sukur bisver disleri be kadar gec cikarsa o kadar iyi
SAĞOL TATLIM DARISI SİZLERE :) OYLE DİYOLAR AMA BU KADAR GEÇİKMESİDE KORKUTUYOR BİLEMEDİM
Gözün aydın Can'ım darısı başımızaKIZLAR BNM KIZIMDA YÜRÜYOR ARTIK ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI SİZİN MİNİKLERE :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK
Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))Merhaba mart anneleri bayadir girmiyorum.. umarim herkess iyidir...
Biz iyiyuz cok sukur.. oglum 11 aylik oldu ve artik yuruyor cokk sukurr ))
Kilosu 9.500 kg boy 76.. saglikli olsunda bunlar onemli degill..
Kizlar aranizda hamile olan var mi suan.. ?
Bende 2.ciyi dusunuyorum.. sizce idare edebilir miyim ikisini birdenn ?
Neyse kizlar opuyorum hepiniziiii.. gorsrz ..
çok fazla değil mi anne sütü alıyor muMerhabalar ben de mart annesiyim
Oğlum 2 mart doğumlu... Bu topic ı takip ediyorum ama yoğunluk iş güç yazmak nasip olmadı..
Benim bi sorum olucak günlük öğünlerinizi paylaşabilir misiniz? Örnek benimki
Sabah8:30/9:00 kahvaltı 1 yumurta sarısı bazen yarım beyazı( yeni başladım) labne yada geceden tuzu alınmış ev peyniri cici bebe su ile karıştırıp veriyorum peynir okumadığımda pekmez ve çok az tahin veriyorum
Uyursa 10:30/11:00 gibi 120 ml mama ( sadece uykuda alıyor
12:00 gibi yatımdan biraz fazla muz eziyorum su ile arada hurma eziyorum içine
14:30 gibi çorba eline ekmek veriyorum kemiriyor (tarhana şehriye yayla kırmızı mercimek domates)
Eline elma havuç veriyorum emiyor suyunu çıkarıyor.
Uyursa yine 120 ml mama
Akşam 17:00 gibi kaşık mamadı pekmez katıyorum
Ve sonra biz ne yersek ondan ( nohut kuru fasulye sulu köfte balık yada çorba bazen pırasa karnıvahar vs gibi )
meyve olarak hurma eziyorum bazen severek yıyor .
Gece uyumadan gece maması veriyorum akşam az yemişse, uyuyunca da 120 ml mama
Ayrıca yoğurt yemiyoruz, gündüz uykumuz yok denecek kadar az ama neşeliyiz, gece de sık uyanıyoruz sabahta 7 de ayaktayız bezen daha da erken
Nasıl sizce kilomuZ 11 kğ boy 86
Merhabalar hamilelikten bu zamana kadar hep takip ediyorum hepinizi çok iyi tanıyorum ama girip mesaj atmadim hiç grup kurarsanız daha kolay olur bende varımHaydi kizlar organize islerin basina ben geceyim. Ozelden numaranizi yollarsaniz grubu kurarim ben. Katilmak isteyenler?
Attım cnm benHaydi kizlar organize islerin basina ben geceyim. Ozelden numaranizi yollarsaniz grubu kurarim ben. Katilmak isteyenler?
Fazla mı sizce bazen az yıyor bazen hiç anne sütü 1 aydır yok. Reflümüz vardı emmemizi engelliyordu . Hep bu düzen de yiyemiyoruz dış hastalık keyif çok etkiliyor. Uykumuz sıfır.çok fazla değil mi anne sütü alıyor mu
Burda yaptiran var mi bilmiyorum ama face grubunda yaptiran var. Memnunlar sanirim hep tavsiye ediliyorKızlar face de buldum uğur böceğin Atölyesi diye doğum günü Malz yapıyor süsleri yani sizce güvenilir mi hiç yapan yaptıran var mi
Evet babamız 1.90 ben 1.70boy 86 mı maşallah ...