2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba mart anneleri bayadir girmiyorum.. umarim herkess iyidir...
Biz iyiyuz cok sukur.. oglum 11 aylik oldu ve artik yuruyor cokk sukurr :KK66:))
Kilosu 9.500 kg boy 76.. saglikli olsunda bunlar onemli degill..
Kizlar aranizda hamile olan var mi suan.. ?
Bende 2.ciyi dusunuyorum.. sizce idare edebilir miyim ikisini birdenn ?
Neyse kizlar opuyorum hepiniziiii.. gorsrz ..

SAĞOL TATLIM DARISI SİZLERE :) OYLE DİYOLAR AMA BU KADAR GEÇİKMESİDE KORKUTUYOR BİLEMEDİM :cry:

Merhaba, benim kızımda da diş yok şiş var :))) Erken emekledi ama halen yürümeye niyeti yok. hem de şu sıralar iştahsız eskiden sevdiği sebzeleri yemiyor. Bir şekilde ağzına koysam da hemen dışarı itiyor diliyle.Kahvaltısına ceviz rendesi koyuyorum onun iri tanelerini bile ağzından atıyor. iri dediğim işte anlayın az iri.. Çok fena halde ekmek , muz ve mandalinacı ...Su pek içmiyor. Biraz inek sütü vereyim dedim istemedi..Bu ara moralim bozuluyor yeme konusunda geriye kaldık.. Kilosu da az 8 k9 bile değil.. 7,8 galiba hassas tartımız yok her zaman aynı çıkmıyor kilosu, normal tartıda..

Merhaba mart anneleri bayadir girmiyorum.. umarim herkess iyidir...
Biz iyiyuz cok sukur.. oglum 11 aylik oldu ve artik yuruyor cokk sukurr :KK66:))
Kilosu 9.500 kg boy 76.. saglikli olsunda bunlar onemli degill..
Kizlar aranizda hamile olan var mi suan.. ?
Bende 2.ciyi dusunuyorum.. sizce idare edebilir miyim ikisini birdenn ?
Neyse kizlar opuyorum hepiniziiii.. gorsrz ..
Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))

Benim tombalakta alip basini gidiyor.Cok dengesiz yuruyor ama.Pesinde dolanip duruyorum.Tutmasam hep dusuyor cunku.Gozumu ayiramiyorum hic.En zor zamanlari sanirim.

Merhabalar ben de mart annesiyim
Oğlum 2 mart doğumlu... Bu topic ı takip ediyorum ama yoğunluk iş güç yazmak nasip olmadı..
Benim bi sorum olucak günlük öğünlerinizi paylaşabilir misiniz? Örnek benimki
Sabah8:30/9:00 kahvaltı 1 yumurta sarısı bazen yarım beyazı( yeni başladım) labne yada geceden tuzu alınmış ev peyniri cici bebe su ile karıştırıp veriyorum peynir okumadığımda pekmez ve çok az tahin veriyorum
Uyursa 10:30/11:00 gibi 120 ml mama ( sadece uykuda alıyor
12:00 gibi yatımdan biraz fazla muz eziyorum su ile arada hurma eziyorum içine

14:30 gibi çorba eline ekmek veriyorum kemiriyor (tarhana şehriye yayla kırmızı mercimek domates)
Eline elma havuç veriyorum emiyor suyunu çıkarıyor.

Uyursa yine 120 ml mama

Akşam 17:00 gibi kaşık mamadı pekmez katıyorum

Ve sonra biz ne yersek ondan ( nohut kuru fasulye sulu köfte balık yada çorba bazen pırasa karnıvahar vs gibi )
meyve olarak hurma eziyorum bazen severek yıyor .
Gece uyumadan gece maması veriyorum akşam az yemişse, uyuyunca da 120 ml mama
Ayrıca yoğurt yemiyoruz, gündüz uykumuz yok denecek kadar az ama neşeliyiz, gece de sık uyanıyoruz sabahta 7 de ayaktayız bezen daha da erken
Nasıl sizce kilomuZ 11 kğ boy 86
çok fazla değil mi anne sütü alıyor mu

Kızlar face de buldum uğur böceğin Atölyesi diye doğum günü Malz yapıyor süsleri yani sizce güvenilir mi hiç yapan yaptıran var mi

X