Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ayni durumdayiz iki gecedir zaten uyku sıkıntısı vardi dun gece tavan yapti uyuyamadikca hircinlasti dis vizde mutlaka burun akintisi yapiyor birde o basladi sanirim uzun surecek cabucak atlatain butun bebeklerimiz ins.Kizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum
Canim saglik ocagina gecen ay asi icin gittigimde 73 cm demislerdi.Su anda kac oldu bilmiyorum.Mezurayi alip bir olceyim durursa tabii.maşallah senin kuzuya bebeğinin boyu kaç canım?
Ben de cok sasiriyorum.esimle ikimiz de kahverengi gozluyuz. Ikimiz tarafta da mavi gozlu var ama hic beklemedigimiz bir sey oldugu icin saskinim.sanki her an degisecekmis gibi geliyo.umarim degismez. Cok alistik.Ay allahim o nasil bir goz rengi 41 kere maasallah nazar degmesin kuzuya
Ben de yesil gozu cok severim.Maşallah maviş galiba.çok severim mavi göz benim gözler yeşil eşiminki Deniz mavisi ama kızım yeşillle ela arası bi renk oğlumda daha çok ela gibi şimdi çok istemiştim babası gibi maviş olsun ama olmadılar
Yine alt ve üst dişlerin yanları çıkar 8 tane olurİyi aksamlar bi sorum olacakti oglum 4 dis cikardi 2 alt 2 ust simdi hangisi cikar acaba altdanmi ustdenmi
Tesekur ederim ilk bebegim oldugu icin bilmiyordumYine alt ve üst dişlerin yanları çıkar 8 tane olur
Kusura bakma geç girebildim. Düzenli olarak ek gıdayı 2 öğün veriyorum. Bazen aralarda meyve yada kendi yediğimiz yemekten verdiğim oluyor. Ama değişmez ek gıda öğünü 2missruj yani günde 2 öğün ek gıda veriyorsun dimi
İlk 4 diş bizde de çok kolay çıktı. Sonraki 3 diş canımıza okudu. Şimdi yine diş çıkıyor sanırım uykusuzluk huysuzluk perişan haldeyiz. İlk 4 dişte bizde ateş huysuzluk bilmedik oh ne kolay çıkıyor maşallah derken böyle oldu. Hiç belli olmuyor demekki. Allah kolaylık versinKizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum
Masallah canim. Tek begen dugmesi var maalesef uc tane olsaydi keskeBu fıstıklar da benim
Kaç aylık yaşına girdiği bebeğiKızlar benim oglumda yuruyo artık :)geçen hafta 10 adım yuruyodu zaten bu hafta tam yuruyo.
Gözün aydın Can'ım benim kız tek elini tutuyorum cok güzel yürüyor ama tek daha degilKızlar benim oglumda yuruyo artık :)geçen hafta 10 adım yuruyodu zaten bu hafta tam yuruyo.
MasaAllah ya buyudu mu ne bu bebisler.Bizim de yakindir tek basina adim calismalari hizlandi...Hayirli olsunKızlar benim oglumda yuruyo artık :)geçen hafta 10 adım yuruyodu zaten bu hafta tam yuruyo.
Yok cnm dun 11 aylik oldu.10 aylıkken başladı tek başına adimlamaya ama kısa mesafeliydi şimdi tam uzun yuruyoKaç aylık yaşına girdiği bebeği
Buyuduler vala canım.inş.yaza kadar hepsi koşar :)MasaAllah ya buyudu mu ne bu bebisler.Bizim de yakindir tek basina adim calismalari hizlandi...Hayirli olsun
Cok dusurmemeye dikkat et cnm cesareti kirilmasin.bizimkide önce öyle yuruyodu :)Gözün aydın Can'ım benim kız tek elini tutuyorum cok güzel yürüyor ama tek daha degil