• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum
Bizde ayni durumdayiz iki gecedir zaten uyku sıkıntısı vardi dun gece tavan yapti uyuyamadikca hircinlasti dis vizde mutlaka burun akintisi yapiyor birde o basladi sanirim uzun surecek cabucak atlatain butun bebeklerimiz ins.

Ay allahim o nasil bir goz rengi 41 kere maasallah nazar degmesin kuzuya
Ben de cok sasiriyorum.esimle ikimiz de kahverengi gozluyuz. Ikimiz tarafta da mavi gozlu var ama hic beklemedigimiz bir sey oldugu icin saskinim.sanki her an degisecekmis gibi geliyo.umarim degismez. Cok alistik.

Kızlar en zoru azı dis biz iki aydır cekiyoz hala patlamadı .sizde azı dis patlatan oldumu

Kizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum
İlk 4 diş bizde de çok kolay çıktı. Sonraki 3 diş canımıza okudu. Şimdi yine diş çıkıyor sanırım uykusuzluk huysuzluk perişan haldeyiz. İlk 4 dişte bizde ateş huysuzluk bilmedik oh ne kolay çıkıyor maşallah derken böyle oldu. Hiç belli olmuyor demekki. Allah kolaylık versin

Back