How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ya ben yetişemiyorum. Bulunduğum şehirde tekim. Annem kv kimse yok e çocuğa bakmak da çok zor. Stres sıkıntı oldum biraz. Birbirimizin hareketleri ikimize de batmaya başladı. Bugün biraz atıştık, küsüz şimdi. Anlamıyorlar bunlar bizi. Çocuk yetiştirmenin zorluğunun farkında değiller
Amann ya benimki bir tuhaf cocuk doğdu yalancı meme verme dedi ,annem biberonla mama verdi verme dedi(hastanede 4 gun yattım ilaç tedavisi gördüm dogunda enfeksiyon kapmıştım )cocugu saat bası emzirttti ,ek gıdaya 6.aydan önce taddirtmadi hatta 8. Ayda.bide surekli kucağa alıştırdı iyice şımartti yani herseye burnunu soktu esim

Ya ben yetişemiyorum. Bulunduğum şehirde tekim. Annem kv kimse yok e çocuğa bakmak da çok zor. Stres sıkıntı oldum biraz. Birbirimizin hareketleri ikimize de batmaya başladı. Bugün biraz atıştık, küsüz şimdi. Anlamıyorlar bunlar bizi. Çocuk yetiştirmenin zorluğunun farkında değiller
Çok çok haklısın canım

Kızlar bende kafaları yiyecem.oglum 15 gun yedi çorbaları simdi yine bıraktı.dunde kaynanama gittik cocuk durmadı esimde bana kızdı bende sen herseye karıştın bu cocuğu büyütürken dedim ondan böyle oldu dedim eyvah kavga patladı.kaynanada gülüyor söyle yap belki durur diyo durmaz diyom inanmıyor enson bende patladım yaa siz laf anlamiyormusunuz dedim oğlum yaramaz stresli bir cocuk Napim dedim.esimde başka cocuk filan yapma dedi yeter dedi.o kadar zoruma gitti ki :( bende susmadım istersem 10 tane doğururum sende gerekirse bakıcı tutar baktirirsin dedim .bakti kaynana kavga büyüyor yapmayın etmeyin diyor.bide bana çay iç diyor.ikisiylede muhattap olmadım .gorumcemin oğlumdan 1 yas büyük cocuğu var surekli onla kıyaslıyor cocuğumu .aaaa valla çektim resti.oglum ek gıdaya geçmiyor ben ne yapım :(kaynana bana beceriksiz muamelesi çekiyor :(
Anlayissiz insanlara dert anlatmak zor cbn takma kafana benim oglum da bir gun iyi yese 3 gun yalvartiyo ama eninde donunda alisacaklar baskalariyla kiyaslamak cok yanlis her insan ozeldr bebelerde oyle allah kolaylik versin

Kizlar herkes ayni kocadan muzdarip galiba :KK43: dun bizde birbirimize girdik az kaldi kafayi yiyecem. Haftanin ,6 gunu calisiyorum bebegime Annem bakiyo, esim hicbir sekilde bana yardimci olmuyo, kizim asiri huysuz kucagimdan inmek istemiyo evler basini alip gidiyo aksam cok yorgun oluyorum 10-11 de ancak uyuyo o saatten sonra ne yapabilirsin :KK43: beyimiz en fazla iki dk bakiyo durmuyo diye birakiyo hic kendini kasmiyo bir insan ancak bu kadar bencil olabilir bende aptallik bu adama cocuk yapiyorum :KK43: seytan diyo cik isten otur ama oda cozum degil ne yapicam bilmiyorum :mad:

Amann ya benimki bir tuhaf cocuk doğdu yalancı meme verme dedi ,annem biberonla mama verdi verme dedi(hastanede 4 gun yattım ilaç tedavisi gördüm dogunda enfeksiyon kapmıştım )cocugu saat bası emzirttti ,ek gıdaya 6.aydan önce taddirtmadi hatta 8. Ayda.bide surekli kucağa alıştırdı iyice şımartti yani herseye burnunu soktu esim
ay canım senin işin de zormuş. bir de eşin hep yanında galiba hala öyle mi bilmiyorum da. işi evden yürütüyordu bildiğim kadarıyla. benimki o kadar karışmaz da, fazla da ilgilenmiyor bazı kocalara bakıyorum çocuğun yemeğini yediriyor, altını değiştiriyor. e çocuk da ona bağlı oluyor. benim çocuk bana çok düşkün.

Kizlar herkes ayni kocadan muzdarip galiba :KK43: dun bizde birbirimize girdik az kaldi kafayi yiyecem. Haftanin ,6 gunu calisiyorum bebegime Annem bakiyo, esim hicbir sekilde bana yardimci olmuyo, kizim asiri huysuz kucagimdan inmek istemiyo evler basini alip gidiyo aksam cok yorgun oluyorum 10-11 de ancak uyuyo o saatten sonra ne yapabilirsin :KK43: beyimiz en fazla iki dk bakiyo durmuyo diye birakiyo hic kendini kasmiyo bir insan ancak bu kadar bencil olabilir bende aptallik bu adama cocuk yapiyorum :KK43: seytan diyo cik isten otur ama oda cozum degil ne yapicam bilmiyorum :mad:
aynen çok benciller, çocuğun yemeği ayrı hazırlanıyor, adamların ayrı. kendi kıyafetlerini bile kaldırmıyorlar. hadi onu geçtim, çamaşırlığa bile atmıyorlar ya. her akşam evi toparlıcam diye canım çıkıyor. yine de dağılıyor, benim de psikolojim bozuluyor söyleniyorum.:mad::mad:

aynen çok benciller, çocuğun yemeği ayrı hazırlanıyor, adamların ayrı. kendi kıyafetlerini bile kaldırmıyorlar. hadi onu geçtim, çamaşırlığa bile atmıyorlar ya. her akşam evi toparlıcam diye canım çıkıyor. yine de dağılıyor, benim de psikolojim bozuluyor söyleniyorum.:mad::mad:
aynen kızdığım nokta salondan ayrı oturma odasından ayrı yatak odasından ayrı topluyorum beyimizin döküntülerini :mad::mad:

Kizlar haydi miniklerin fotolarini paylasalim bu benim 23 mart dogumlu kizim Ayse Mina :nazar::KK200::nazar:

Eklentiler

• IMG_20160203_161013.jpg
    IMG_20160203_161013.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 115
Ay herhalde bu hafta küsme haftası okudum Gülesim geldi ama sinirden çünkü birde küstük dün akşam daha doğrusu ben ona hala da tavırlıyım çocukla alakalı değil ama kaldıramıyor insan bazen kelimeleri karşıda anlayış yok dün tüm gün misafir ağırladım ev temizlik çocukla bir akşam yemeğimi de yetiştirdim teşekkürü geç bir de laf sokuyor . En güzeli konuşmamak bir süre kafam rahat zaten hergün bir sürü stres yeter yanı

Slm kizlar nasilsiniz umarim bebisler iyidir herkes uykusuzluktan sikayetci ama bizde ddurum tam tersi aksam 9 da yatiyor sabah 7 de kalkiyor gece hic uyanmiyo ama ben ac kaliyo gibi geliyor eskiden bir kez kalkardi 10 gundur hic uyanmiyo boyle olan bebis var mi?
Maşallah maşallah :))

sağlıklı yaşları olsun canım neler yaptın anlatmak istermisin...
PASTAMIZ ve ıkramlıklarımız vardı hedıye olarak kokulu tas yaptım kız fıguru kutuya koydum uzerı fıyonkladım. 1 yas seklınde seker hamurlu pastamız vardı ıkram olarak borek(hazır aldık) cupcake kuru dolma kaneoe kurabıye havuc topları patates topları ve kısır vardı. balonlar ıle susledık cocuklara seker dagıttık aıle arkadaslar karısıktı bız baya kalabalıktık

Benim ki de yurumuyor emekliyo tutunarak gdiyo elleri birakmiyo bazen ben ayakta tut
maya calisiyorum hemen oturuyo her goren neden yurumuyo diye soruyo sanki ben yurutmuyorum :)
Aynı dertten bende de var dediğin gibi sanki ben oglana aman milletin yanında yürüme diyormusum gibi:))

Ayy kızlar benim kavga edecek kocam yanımda bile degil:KK66:)haftasonlari bir tek yanımızda.ama erkek değilmi tek günde yanımda olsa hep de olsa cildirtmayi basariyorlar :))bu da bizimki:)))

Eklentiler

• received_10154572211909386.jpeg
    received_10154572211909386.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 129
Back