- 4 Temmuz 2014
- 200
- 225
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularınaAy herhalde bu hafta küsme haftası okudum Gülesim geldi ama sinirden çünkü birde küstük dün akşam daha doğrusu ben ona hala da tavırlıyım çocukla alakalı değil ama kaldıramıyor insan bazen kelimeleri karşıda anlayış yok dün tüm gün misafir ağırladım ev temizlik çocukla bir akşam yemeğimi de yetiştirdim teşekkürü geç bir de laf sokuyor . En güzeli konuşmamak bir süre kafam rahat zaten hergün bir sürü stres yeter yanı
Sagol Can'ım valla planlı değildi misafirler öyle ani den geldiler idare ettim şükür ama zor oldu bugün dışarı çıkmaya bile takatım kalmadı .Bunların hepsi birbirinden tatlı.
sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularına
Ay çok tatlı ya erkekti demi kız gibi güzel ya maşallah saçlarda baya uzamışBu da benim tospam,yurume derdine surekli kafayi vuruyor su siralar:))
Sagol canim.Erkek evet.Saçlarini yakinda kazitcaz daha gür cikmasi icin.Butun bebeklerimiz birbirinden sirin.Hepsine masallah,cook tatlilar.Ay çok tatlı ya erkekti demi kız gibi güzel ya maşallah saçlarda baya uzamış
Maşallah bizim saçlar düzensiz ve kısa onun için ilgimi çekti bende foto çekebilirsem atacam benim afacan durmaz çekerken hareket çokSagol canim.Erkek evet.Saçlarini yakinda kazitcaz daha gür cikmasi icin.Butun bebeklerimiz birbirinden sirin.Hepsine masallah,cook tatlilar.
Ay allahim o nasil bir goz rengi 41 kere maasallah nazar degmesin kuzuyaBu da benim prensesim.
Maşallah maviş galiba.çok severim mavi göz benim gözler yeşil eşiminki Deniz mavisi ama kızım yeşillle ela arası bi renk oğlumda daha çok ela gibi şimdi çok istemiştim babası gibi maviş olsun ama olmadılarBu da benim prensesim.
yaptık bıle 29 ocakdı dogum gunumuz bız atlattık darısı basını za
Tamam canim paylasacagim insallah, ben de faydasini gormeye basladim canimBenim kizim hem erken dogdu hemde dogmadan bir ay oncesinden anne karninda gelismeme aorunu yasadigi icin boyu kisa ve zayif dogdu.Bende annenin gunde yesigi 20 tane kaliteli findigin bebegin boyunun uzamasina faydali oldugunu okudum ve dort aylikken basladim faydali yaglardan oldugu icin sut ile direkt bebege gectigi yaziyordu Rabbimin izni ile ben faydasini gordum hatta gecmiste buradada yazmistim sonra cevremden ilgisi olmayacagini soyleyen cok oldu ama birakmadim ben, sende bir aylik sonucu paylasir misin findigin hakkini findiga verelim
maşallah senin kuzuya bebeğinin boyu kaç canım?Bu da benim tospam,yurume derdine surekli kafayi vuruyor su siralar:))