• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

2016-02-09 14.54.52.jpg
bu da benim oglusummm araba delisi oldu cikti

Eklentiler

• 2016-02-09 14.54.52.jpg
    2016-02-09 14.54.52.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 70
Bunların hepsi birbirinden tatlı.
Ay herhalde bu hafta küsme haftası okudum Gülesim geldi ama sinirden çünkü birde küstük dün akşam daha doğrusu ben ona hala da tavırlıyım çocukla alakalı değil ama kaldıramıyor insan bazen kelimeleri karşıda anlayış yok dün tüm gün misafir ağırladım ev temizlik çocukla bir akşam yemeğimi de yetiştirdim teşekkürü geç bir de laf sokuyor . En güzeli konuşmamak bir süre kafam rahat zaten hergün bir sürü stres yeter yanı
sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularına

Bunların hepsi birbirinden tatlı.

sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularına
Sagol Can'ım valla planlı değildi misafirler öyle ani den geldiler idare ettim şükür ama zor oldu bugün dışarı çıkmaya bile takatım kalmadı .

Benim kizim hem erken dogdu hemde dogmadan bir ay oncesinden anne karninda gelismeme aorunu yasadigi icin boyu kisa ve zayif dogdu.Bende annenin gunde yesigi 20 tane kaliteli findigin bebegin boyunun uzamasina faydali oldugunu okudum ve dort aylikken basladim faydali yaglardan oldugu icin sut ile direkt bebege gectigi yaziyordu Rabbimin izni ile ben faydasini gordum hatta gecmiste buradada yazmistim sonra cevremden ilgisi olmayacagini soyleyen cok oldu ama birakmadim ben, sende bir aylik sonucu paylasir misin findigin hakkini findiga verelim
Tamam canim paylasacagim insallah, ben de faydasini gormeye basladim canim

Kizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum

Back