2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de az once esirgemedim diyo ki hepimizin cani istemedigi zamanlar olur ya oyle indan emmiyo cocuga verdim biberonla 65 cc icti. Dedim ki kimse taniyamaz benim kadar cocugumu ac oldugu halde icmiyo madem istahi yok tok diyorsun anne bu biberonu nasil bitirdi dedim. Yorumlar öldürüyo beni. Az once kp yine götürüyordu soguk odaya pesinden gittim bura soguk burda gezdirme bava dedim. Iyilik yapiyorum saniyorlar cocugq

htc1984 nerelerdesiniz Yarencik nasıl hic sesiniz cıkmıyor...
Slm Canım Karabük e anneme gittim tatİl oluncada İstanbul a geldik ... Başka evde olunca nete çok giremedim uzak kaldım baya ..
Yaren iyi bi grip atlattık ama sanki boğazında bi Balgam var gibi hala .. 4 gündüz emeklemeye başladı sürünüyordu şimdi 4 ayak gibi gitmeye başladı .. Bana çokkkk düşkün oldu 10 dk yanından ayrılamıyorum .. Yeme içme biraz zorlayarak yiyor .. Minyonluk devam ..
Şenin fıstık Nasıl ,?

Artik karismiyor pek cocuga tutunarak kalkmalar basladi ama hala emekleme yok..pazartesi doktora goturcem asimiz var bide d vitamine baktiriyim

aynı ben kendi evimize geçince sürekli kucak isteyen mızmız bir oğlan bir ayda anca toparlıcaz hayırlısı

Saol canim, bir kisi olsa cok seviniyo oynamak istiyo ama kalabalik gorunce korkuyo, eve donunce eski haline doner insallah

Ah canim gecmis olsun,kiyamam canida yanmistir..Geriye atmayi benimkide yapiyor,sinirlenince kendini geriye atiyor ayni.Ceneme geliyor kafasi bazen,bazende yere geliyorki en kotusude bu zaten...

Saol canim. Ben kafayi geri atacagi zanan farkediyorum ona gore tutuyorum ama herkes bilmiyo bu huy nasil gececek bilmiyorum. Kac kere kafasiyla dudagimi patlatti ahhh

Gecmiş olsun canım

Saol canim

Cok gecmis olsun cnm valla keremin ben de agzini yüzünü ellerini dislini kan icinde görmüştüm okurken aklima o geldi cok üzüldüm inanki allah bi dahq yasatmasin

Amin canim cok saol Allah beterinden saklasin. Ara ara yine agzini carpip kanatiyo ama bunada sukur

Saol canim cok haklisin en iyisini yapiyorsun. Bende kendi evimde uyariyorumda sindi anneme geldim burda cok busey demek istemiyorum kirilmasinlar diye xatan kac ayda bir goruyolar diye. Ama artik onlar farkedip gelenleri uyariyolar, cocugun ustune gitmeyin o yalniz oynamayi seviyo skmayin onu diye :)

Canım surubunuzun adı ne nasıl kullanıyorsunuz

Hayirlivaksamlar mart anneleri 28 nisan dogumlu Kizim var . Sizi takip ediyorum. Birkac gun once Uye oldun da. ilk adim ayakkabisi almadim Henuz ama yurutrce koyuyorum ve destek oldugum zaman yuruyor.ayakkabi aLmali miyimm. Alan varsa nasil aldi ve ne kadar

Ah ah o opmeden ben ne cektim,birde dudagindan opuyorlardi (

Merhaba caim uzun zamandir yoktun karabuk sogukmuş annemler soyledi yaren hasta olmamistir insallh biz caseret edemiyorumz gitmeye cocuklar hasta olur diye annemler geliyo arada Allahtan yakin sayilir Ankaradayim ben iyi geceler

Merhaba güzel anneler,
Eskisi kadar sık bakamıyorum, inşallah bebişler iyidir
Kitap aldınız mı kuzucuklara
Yada zeka kartlarını duyuyorum. Şekilleri hayvanları ağaç börtü böcük öğrensin diye
Acele mi ediyorum acaba
İlk Kitap Setim
İlk Kelimelerim diye kitaplar var. Kullanıp memnun olan var mı

kızlar selam uzun zamandır yazamadım ama uzaktan takip edebildim, hasta bebişlere çokkk geçmiş olsun , bizde küçük bir grip atlattık, şu yürüteç meselesi için o kadar kafalar karışıkki insan şaşırıyor ama benim bebiş iyice düştü bana 1 dk yanından ayırmıyor ,onun için bir tane almak istiyorum en azından mutfaktayken yanıma olması açısından, zaten fazla binmedikten sonra birşey olmuyormuş, ki aslında 7 ay altı tehlikeli olduğunu öğrenmiş oldum, e bizim sıpa 10 aylık oldu tembel olduğu için yürümüyor :) siz ne aldınız ne önerirsiniz? fiyatlar almış başını gidiyor maalesef

bence kısa bir zaman sonra yuruyecekler bu zamana kadar alınmadıysa yuruteç alma derim... ben ilk adım arabası aldım playskool un ona bırak iş yapamayız ama yurumeye teşvik edio ilerdede kullanılabilcek bir ürün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…