- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Ben de az once esirgemedim diyo ki hepimizin cani istemedigi zamanlar olur ya oyle indan emmiyo cocuga verdim biberonla 65 cc icti. Dedim ki kimse taniyamaz benim kadar cocugumu ac oldugu halde icmiyo madem istahi yok tok diyorsun anne bu biberonu nasil bitirdi dedim. Yorumlar öldürüyo beni. Az once kp yine götürüyordu soguk odaya pesinden gittim bura soguk burda gezdirme bava dedim. Iyilik yapiyorum saniyorlar cocugqDilimden herkes korkuyor mu yoksasaka bir yana, insanlara diyorum ki eger kizi sevmek istiyorsan benim dedigim gibi yap biraz sabirli ol iki laf edelim sonra o sana alisir kendi gelir. Esimin bir kuzeni bebekleri aglatmakla unludur, ona cek elini diye de vurdum elini uzatinca :) yeri gelir diplomatik yaklasim yeri gelir dogrudan mudahale. Lafimi esirgemem kayinvalidemden bile
Slm Canım Karabük e anneme gittim tatİl oluncada İstanbul a geldik ... Başka evde olunca nete çok giremedim uzak kaldım baya ..htc1984 nerelerdesiniz Yarencik nasıl hic sesiniz cıkmıyor...
Artik karismiyor pek cocuga tutunarak kalkmalar basladi ama hala emekleme yok..pazartesi doktora goturcem asimiz var bide d vitamine baktiriyimcocugu serbet bıraksın kv hanım..cocuk hareket ettıkce gelişecek.bır anda olmuyor malesefkı.bız 9 aylıkken emekledık.ama surunuyoduk.bi arkadasın kızı 11 aylık oldu hala donerek gıfıyo.dr d damlasını 10 cıkartmış
aynı ben kendi evimize geçince sürekli kucak isteyen mızmız bir oğlan bir ayda anca toparlıcaz hayırlısıEver cnm iste o daha bebek degil herseyden etkileniyo anlamiyorlar ben kayinbaba gecen geldiginde anne döver diyo bazi seyler icin uyardim konyaya gidince gelin kizdi diye söylemiştir simdi kari koca anne döver diyorlar o kadar uyuz oluyorum ki. Valla hasta oldu onlar gelince cunku ucu de geldikleri gün on on bes kez soguk odaya götürdüler cocugu gece ateşler icinde yandi. Dusunsene minicik bi bebegi elli kez soguga goturdugunu ama onlar da ince giyiniyorsun senden geciyo yok iste ben yumurta yemeye baslamisim ondan olmus yok ya ilk uc ayinda yumurta yedim bilmeden sadece yuzu yara olan cocuk simdi mi ateslendi onun icin. Benim yumurta artik yuzune gecmiyo şükür. Yani cok şükür diyorum insallah hep uzakta büyütürüm. Tv hic izletmiyordum o hep acik. Cocugu ha bire kucaga aldilar simdi elinden birsey düşse almak yerine ağlıyor onlarin da hosuna gidiyo. Oyuncaklariyla gun icinde kendi kendine oynayan cocuk hic oynamak istemiyo. Kendinin cabalamasi gerektigini anlamiyorlar cocugu al gezdircem diye kucaginda götür getir benimle vikinca her yerde oynuyo bensiz ihtiyaci oldugunda geliyo normal olan da o of bu konularda cok dertliyim
Cok gecmiş olsun Can'ım inş yaşamazsınız bir daha
Ama farkettim çocuklar kalabalık ortama girince huy değiştiriyorlar ve fazla kucaklanmak sevilmekten sıkılıyorlar misafir gelsin yada biz gidelim o süre boyunca kızım acayip değişiyor asla durmuyor mızıyor evdeki çocuk o değil sanki
Ah canim gecmis olsun,kiyamam canida yanmistir..Geriye atmayi benimkide yapiyor,sinirlenince kendini geriye atiyor ayni.Ceneme geliyor kafasi bazen,bazende yere geliyorki en kotusude bu zaten...
Gecmiş olsun canım
Cok gecmis olsun cnm valla keremin ben de agzini yüzünü ellerini dislini kan icinde görmüştüm okurken aklima o geldi cok üzüldüm inanki allah bi dahq yasatmasin
Gecmis olsun yavruna eminim zor olmustur senin icin...bize misafir gelince ben tembihliyorum herkesi yaklasmak yok kizla direkt konusmak yok. Benimle konusuyorlar ben kizla oyun oynuyorum 5-10 dakika sonra kizim misafire kendi yaklasiyor ve ozaman oynamak konusmak serbest. Bir yerde okumustum bebege yabanciyi incelemeye tanimaya firsat verilmesi lazim. Bir de annenin konustugunu guldugunu gorunce rahatliyormus korkulacak bir durum olmadigini anliyormus. Tabii bebegin icine icine sokulup konusmamak lazim nasil yeni tanidigun bir insanla mesafeyi koruyorsak bebege de ayni saygiyi gostermek lazim. Yaklasmak istiyorsa kendi yaklasiyor sonra.
Canım surubunuzun adı ne nasıl kullanıyorsunuzCanim oksuruyorsa balgamda varsa ilac kullan lutfen biz 2 aydir hastaliklarla ugrasiyoruz 2_3gun ya da 1 hafta iyilesir gibi oluyor sonra basa sariyor. Doktorlar agir bulmuyor o yuzden ilac vermek istemiyordu ama durumu anlattim farkli bir doktora Simdi doktor ventolin diye balgam sokucu ile bitkisel bir oksuruk surubu verdi cok iyi geldi ondan oncede soguk alginligi icin bir surup ve 3 igne vermisti toplam 1 hafta sirayla kullandik ilaclari cok iyi geldi. Israrla ilac kullanmayim diyordum ama cocugu daha kotu yaptim cok agirlasmadi ama iyilesemedi istahi iyice kesildi birak 2 aydir kilo alnayi neredeyse 1 kiloya yakin kilo vermis zauif dustukcede hastalik daha da yapisti
Oyyy Begüm Begüm yerim seniİkea dan bugün sandalye aldım kızıma dayanamadım :) ama erken sanırım atlamaya çalışıyor çünkü :)))
Ah ah o opmeden ben ne cektim,birde dudagindan opuyorlardiBenzeri sıkıntıları herkes yasiyo sanirim. Ben kizimin baskasinin kucagindan bana aglamakli bakisini hic unutamiyorum. Daha cok kayinpederim yapti bunu.cocugu kucagimdan alip bide oda disina cikariyodu. Tabiki sevecekler ama usuluyle yapsalar. Ben kendi yakinlarima her seyi diyordum. Esim de soylemeye basladi sukur. Sadece dedesi yasli diye ona bisey demiyor. Cok sevitor diye hemen veriyor opturuyor. Sesimi cikaramiyorum. Ona da hak veriyorum cok seviyor ama bu opme isi de cok kotu. Kizim 3 gundur kivraniyo. Hic bisey yemiyo. Ben mikrop kapmisim ishal oldum. Bi sekilde ona da bulastirmisim. Icim parcalaniyo o agladikca.
Tam findik fistik bu kiz ya..:))İkea dan bugün sandalye aldım kızıma dayanamadım :) ama erken sanırım atlamaya çalışıyor çünkü :)))
Teşekkür ederim Can'ım bir o kadar da hareketli yaramaz :)Tam findik fistik bu kiz ya..:))
Bizde keremi :)))Oyyy Begüm Begüm yerim seni
Slm Canım Karabük e anneme gittim tatİl oluncada İstanbul a geldik ... Başka evde olunca nete çok giremedim uzak kaldım baya ..
Yaren iyi bi grip atlattık ama sanki boğazında bi Balgam var gibi hala .. 4 gündüz emeklemeye başladı sürünüyordu şimdi 4 ayak gibi gitmeye başladı .. Bana çokkkk düşkün oldu 10 dk yanından ayrılamıyorum .. Yeme içme biraz zorlayarak yiyor .. Minyonluk devam ..
Şenin fıstık Nasıl ,?
Merhaba caim uzun zamandir yoktun karabuk sogukmuş annemler soyledi yaren hasta olmamistir insallh biz caseret edemiyorumz gitmeye cocuklar hasta olur diye annemler geliyo arada Allahtan yakin sayilir Ankaradayim ben iyi gecelerSlm Canım Karabük e anneme gittim tatİl oluncada İstanbul a geldik ... Başka evde olunca nete çok giremedim uzak kaldım baya ..
Yaren iyi bi grip atlattık ama sanki boğazında bi Balgam var gibi hala .. 4 gündüz emeklemeye başladı sürünüyordu şimdi 4 ayak gibi gitmeye başladı .. Bana çokkkk düşkün oldu 10 dk yanından ayrılamıyorum .. Yeme içme biraz zorlayarak yiyor .. Minyonluk devam ..
Şenin fıstık Nasıl ,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?