Hasta olmasin kizim diye dikkat ederlen bu aksam bir sok yasadim, anneme geldik ve burda park yatakta yatiriyorum kizimi, emzirip birakiyorum o donup donup kendi uyuyodu, yine emzirdim biraktim arkamdan agladi bir gittimki azgindan kanlar akiyo ama her yer kan sok oldum banyoya kosup agzini yikadim disi iceriye batti diye cok korktum ama cok sukur disi batmamis. Yavrum ayaga kalmaya calisirken galiba cenesini yatagin kenarina vurmus alt disler ust dislerin ustundeki dis etini patlatmis uzun sure kanadi agzi e bide tukurukle karisinca agzi hep kanliydi, sikca emzirdimki agzindan kan tadi gitsin diye ama o goruntu gozumun onunden gitmiyo... evde ahsap besikte yatan cocuga bidey olmadi burda park yatakta oldu. Yavrum nazara geliyo surekli, her gelip gidenin arkasindan okuyoruz cocugu huyu cok degisti herkese gulen giden cocuk gitti benden baskasinin kendisine yaklasmasini istemeyen cocuk geldi. Birde biri ona yaklasinca direk kendini arkaya atiyo tabi her seferinde kafasi kut diye yere vuruyu nasil duzene girecek bu cocuk bilmiyorum. Oysaki bu tatil icin nasil hayaller kurup plan yapmistim. Rabbim saglik versin insallah bu halimizede sukur