2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar kerem artik yuruyo :) :) bugun uc kez kez baktik biz hicbirsey demeden kucucuk kucucuk adımlar :) on bes yirmi adimi bulduk :) :)
Maşallah kerem e :) darısı bize inş :)benimki sadece sürünerek emekliyor bide oturuyor :)bir yerden tutunup duramıyor tavsiyen varmı :)

Maşallah kerem e :) darısı bize inş :)benimki sadece sürünerek emekliyor bide oturuyor :)bir yerden tutunup duramıyor tavsiyen varmı :)

Masallah kereme:) darisi bize

Amin darisi bütün bebiciklere :) az once iki kez daha yapti :) bu isi kaptik şükür dusup korkmazsak tamamdir :) valla cnm ben bes bucuk ayda kanepe kenarlarinda alistirdim alti ayda saglam durdu hep poposundaydim duser diye yedi aya iki gun varken istanbulda kaldığımız yerde odaya park yatak istedik esyalati koyarken bi baktim siraliyo kendimden utandim cocuga hep engel olmusum. Sonra konyaya gelince oyun olsun diye camasir sepeti var ya yuvarlaklar onun icine koyuyordum evimize gelince de oyuncaklarini ona doldurdum gidip ondan oyuncak cikarirken fln hep ayakta duruyordu. Iki aydir flb azar azar dayda duruyordu ama ben cok nadir durdurmusumdur bizim yapmamizi istemiyo ama cesaretlendirmek lazim. Bi haftadir kendi istegiyle uzun sureli dayda duruyo. Biz de bi iki adim attigini gorunce kanepeye yasladik cagirdik azar azar geldikce cesaretlendi bi de hafif düşüyo zaten duserse olumlu konuşuyorum mesela birsey olmaz bebisim dusulebilir duse kalka buyuyceksin fln diye. Bugun de calistirdim ama daha cok parmagimdan tutup yürüttüm parmagim sadece manevi destek oluyordu demek ki korkuyormus biraz alistirinca koyverdi kendini simdi kendi yuruyo biz ugrasmiyoruz :) icinde tavsiye koymadim galiba :) sadece gelisim surecimiz :)

Ca
canım tavsiyelerine uyacam :)yarın bizimde cocuk pedagogda randevumuz var ek gıdaya gecemediğimiz için

Ca
canım tavsiyelerine uyacam :)yarın bizimde cocuk pedagogda randevumuz var ek gıdaya gecemediğimiz için
Cnm üzülme ya en önemli seyi aliyo bebegin hic anne sütü alamayanlar da var. Yavastan baslar herkes yemek yiyo eninde sonunda. Inşallah olumlu sonuc alirsin

yuvarlak oyuncak sepetı demıssın cnm resım atarmısın bızde koltuk tepelerındeyız hersey var ama tk yurumek yok bız yurutucez ılla parmklrından tutup parmagını bırknınca 1 yada 2 dk duruo ama adım atmıo korkuo belkı ıse yarar oyunck sepetı masallah bu arada kereme

Benim kızımda iki adımcık atıyo şimdilik ama o kadar mutlu oluyor ki. Bizimde var yürüteç iki haftadır içine binmek istemiyor. Dışından Tutuyor yürütecle birlikte bütün salonu tur atıyor

benim yeğenimde mayıs bebeği hiç yemiyo ağzı kapalı pedagogun tavsiyelerini yazarsan sevinirim
Biz de reklamlari acip oyle yediriyoruz. Bi donem her seyi yiyordu. Ne yesek o da istiyordu.bir hasta oldu dis cikardi. Yemek yedirmek zorlasti.

Cnm üzülme ya en önemli seyi aliyo bebegin hic anne sütü alamayanlar da var. Yavastan baslar herkes yemek yiyo eninde sonunda. Inşallah olumlu sonuc alirsin
Ne guzel yurudugunu de gordunuz. Tebrik ediyoruz Keremi. Darisi basimiza artik. Ben kizimi cok fazla yuzustu yatirmamistim. Gec donmeye basladi ama sonra cok hizli ilerledi. Koltuk kenarlarinda yuruyor.her yerde ayaga kalkiyor. Arada ellerini birakip kendince ayakta durmaya calisiyor. Ama bacaklar cok cansiz sanki titriyor. Acaba bunun d vitamini ile alakasi varmidir. Ben hamileyken kullanmadim. Derine de 3 aydir kullaniyorum.o da duzenli degil. Ama artik daha dikkat ediyorum.

Oyuncak değil camasir sepeti aticam insallah kerem uyuyunca :)

Benim kızımda iki adımcık atıyo şimdilik ama o kadar mutlu oluyor ki. Bizimde var yürüteç iki haftadır içine binmek istemiyor. Dışından Tutuyor yürütecle birlikte bütün salonu tur atıyor
Bi hafta once bizimki de iki adimcik atiyordu yurumesi yakin hadi gözün aydin :) dikkat et cok kotu düşüp korkmasin. Hafif düştüğünde de birsey olmaz fln de guler yuzlu ol ki cabuk ilerletsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…