- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Cnm her bebek bir olacak diye bi kaide yok ama yüzüstü birakmanin gerçekten çok faydasi varSelam güzel bebişlerin güzel anneleri size sorum olacak bebekleri hala emeklemeyen varmı ayın 24 ünde oğlum 9 aylık olucak ama hala döne döne gidiyoruz bu arada boy ve kilo olarak persentil degerimiz 97 lerde..bir çok şeyi erken yapan oğlum emekleme dayda durma yönünden geride kaldı önceleri bir yerleri tutup durmayı cok severdi şimdi hiç yapmak istemiyor gibi yürütece bindirmeyle alakalı olabilir mi.? Birde babaannemiz cocuk kendini yüzüstü yapsa hemen kaldırıveriyor kırmakta istemiyorum kadını güzellikle anlatıyorum cocuk biraz cabalasın diyorum yok agzını acıtacak yok bacagı agrıyacak diyip duruyor
Evet canim ilk bebegim inan anne daha zor.iki arkadaş gibiydik.yıkıldım o gidince.çok ağladım o yüzden oglum doğduğundan beri çok agliyo çok huysuz.Çok üzüldüm Can'ım allah rahmet etsin sizede bol sabır versin çok zor.benimde babam çok gençti 12 yıl önce ben 10 aylık evliyken vefat etti bilirim ama anne dahada zordur eminim.bu bebeğe hamileykenmi oldu
Orası öyle canım ama babannemiz bırakmıyor ki cocuk cabalasınCnm her bebek bir olacak diye bi kaide yok ama yüzüstü birakmanin gerçekten çok faydasi var
Aynen canım bizde böyleyiz hiç geçmiyor gariplik hali bir hafta iyi on gün kötü bende çok üzülüyorumKizlar iki aydir hastalikla mucadele ediyoruz ne yapacagimi bilemiyorum artik tam gecti diyorum ya esimden ya benden geri bulasiyor cocuga 15 gundur yine hasta oksuruk burun akintisi tabiki istahsiz oluyor o kadar uzuluyorum ki hastaliklardan oglumun gelisimi durdu artik. Hirilti var surekli doktor 10 gun once cigerlerde bir sey yok demisti ilac vermemisti simdi Allah korusun ama indi mi acaba cigerlere falan nasil anlarim acaba
Saol canim Allah sizin annelerinize omur versin annesizlik demek kimsesizlik demek.hiç uzmeyin onlaribaşın sağolsun canım. çok üzüldüm, boğazımda bir şey düğümlendi sanki. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Amin cnm saolAllah rahmet eylesin cnm
Benim annemide kanserden kaybettik cnm.basin saolsun seninde.çok zor yaşayan bilir ancakBnm annem bnm hamile oldugumu bile goremedi 201o da kanserden vefat etti keske gorseydi torununu
Cnm buraya uye oldugunu söyle orda herkes birakmis simdi cogu emekliyo yuruyo de. Bir de surekli korursaniz hayati ogrenemez ki elbet dusecek yarasi beresi olacak ki daha saglam adim atmayi öğrenecek valla ben cocugun cabalamasindan yanayim surekli hersey önüne gelen kuzu hayati oyle algiliyo gelecekte de oyle oluyo. Ben keremi korudum ama o yürürken arkasinda engel olmadim dur dusersin diye elbet dusecek cabalasin hereyi yapmak icin ki sana sunu diyim siralamaya internette onbir ay diyo benimki yedi aylikken tutup kalkti ve siraladiOrası öyle canım ama babannemiz bırakmıyor ki cocuk cabalasın
Eşin keşke senin ağzından değil de kendisi söyleseydi. Böylesi pek olmamış sen daha çok sinirlenmişsinBenim kayınvalidem iyidir karışmaz bize bende onu severim.ama görümcelerle anlaşamayız hemde 6 tane :)eşim tek erkek eeee gelin tek 6 görümce ne yapar gelinde kusur arar ,kusur bulamazsa ne yapar çamur atar :) işin espirisi tabiki kusursuz insan yoktur ama beni sevmedi görümceler ben doğrucu başı olunca dilimi de tutmayınca bana gıcık oldular.amannn eşim seviyor kaynanam da seviyor salla gitsin görümceleri dedim :) Velhasıl bu ara kaynanam Oğlumu sürekli görümcemin kızıyla kıyaslıyor oğlum 10,5 aylık kıyas yaptığı bebek 2 Yaşında .bende ayar oldum bu olaya zaten doğumumdan beri görümcemin kızı için o başka o sevimli falan filan sacmalıyordu en son eşine dedim git ananı uyar yoksa ben uyarırım dedim o da gitmiş bu gün Kızmış torun ayrımı yapma Demiş gelinin bozuluyor Demiş .kaynanam ne dese beğenirsiniz.amannnn karında çok alıngan Demiş eee o daha sevimli Demiş .şimdi ölün MÜ öldürün MÜ ?paralayacam Birgün ananı dedim.üffff kızlar size anlatmasam Kafayı yiyecektim sonuç benim tansiyon tavan yaptı
Öyle diyicem artık vide ne tür egzersizlee yaptırsam iyi olur acaba elinden tutup kendisi baya yürüyor ayakta 3 4 saniye duruyor ama emekleme yokCnm buraya uye oldugunu söyle orda herkes birakmis simdi cogu emekliyo yuruyo de. Bir de surekli korursaniz hayati ogrenemez ki elbet dusecek yarasi beresi olacak ki daha saglam adim atmayi öğrenecek valla ben cocugun cabalamasindan yanayim surekli hersey önüne gelen kuzu hayati oyle algiliyo gelecekte de oyle oluyo. Ben keremi korudum ama o yürürken arkasinda engel olmadim dur dusersin diye elbet dusecek cabalasin hereyi yapmak icin ki sana sunu diyim siralamaya internette onbir ay diyo benimki yedi aylikken tutup kalkti ve siraladi
Emeklemeden yürüyen çok çocuk var Can'ım illaki emekleyecek diye şart yok gerisi iyiyse aldırma derimÖyle diyicem artık vide ne tür egzersizlee yaptırsam iyi olur acaba elinden tutup kendisi baya yürüyor ayakta 3 4 saniye duruyor ama emekleme yok
Eşin keşke senin ağzından değil de kendisi söyleseydi. Böylesi pek olmamış sen daha çok sinirlenmişsinBenim kayınvalidem iyidir karışmaz bize bende onu severim.ama görümcelerle anlaşamayız hemde 6 tane :)eşim tek erkek eeee gelin tek 6 görümce ne yapar gelinde kusur arar ,kusur bulamazsa ne yapar çamur atar :) işin espirisi tabiki kusursuz insan yoktur ama beni sevmedi görümceler ben doğrucu başı olunca dilimi de tutmayınca bana gıcık oldular.amannn eşim seviyor kaynanam da seviyor salla gitsin görümceleri dedim :) Velhasıl bu ara kaynanam Oğlumu sürekli görümcemin kızıyla kıyaslıyor oğlum 10,5 aylık kıyas yaptığı bebek 2 Yaşında .bende ayar oldum bu olaya zaten doğumumdan beri görümcemin kızı için o başka o sevimli falan filan sacmalıyordu en son eşine dedim git ananı uyar yoksa ben uyarırım dedim o da gitmiş bu gün Kızmış torun ayrımı yapma Demiş gelinin bozuluyor Demiş .kaynanam ne dese beğenirsiniz.amannnn karında çok alıngan Demiş eee o daha sevimli Demiş .şimdi ölün MÜ öldürün MÜ ?paralayacam Birgün ananı dedim.üffff kızlar size anlatmasam Kafayı yiyecektim sonuç benim tansiyon tavan yaptı
Ya canım bizim b12 baya düşük cıktı gelişimini etkikeyecek diye korkuyorum bide önceden elimizden tutarak ayakta durmayı cok severdi şimdi kendini yere atıyor yürütece binmeyi istiyorEmeklemeden yürüyen çok çocuk var Can'ım illaki emekleyecek diye şart yok gerisi iyiyse aldırma derim
Yürüteci kaldır tedavisinide yaparsan sorun olmaz sanırım.bizimde demir eksikti şurup kullandık geçtimi bilmem ama hareketi iyi yürüyor hatta koşuyor.birazda zorlansın yaptırYa canım bizim b12 baya düşük cıktı gelişimini etkikeyecek diye korkuyorum bide önceden elimizden tutarak ayakta durmayı cok severdi şimdi kendini yere atıyor yürütece binmeyi istiyor
Tedaviye 2 hafta oldu baslayalı yürütecede iki gündür koymuyorum sırf emeklesin diye karsına ilgisini çeken oyuncakları koyuyorum kendimde emekliyorum önünde baya iatiyor gibi ama yüzüstü koyayım direk aglamaya baslıyor döne döne gidiyor oyuncaga :)Yürüteci kaldır tedavisinide yaparsan sorun olmaz sanırım.bizimde demir eksikti şurup kullandık geçtimi bilmem ama hareketi iyi yürüyor hatta koşuyor.birazda zorlansın yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?