• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sagip vermek cok gicik bir is keske hep emseydi diyorum simdi. Dogduktan bir iki hafta sonra bebegim sabahlara kadar emiyor memeden ayirir ayirmaz agliyordu. Doktorum sutumun yetmedigini soyleyip formul sut vermemi soyledi. Kasikla mi vereyim biberonla memeden sogur mu diye sordugumda biberonla ver bir seyolmaz dedi ve bir sure sonra bebegim gunduz emmez oldu sadece gece uykusunda emzirebiliyordum. Simdi 10 aylik gece beslenme ihtiyaci yok ama gunduz hala sagiyorum ve cok sikici ve sikintili bir is. Bebegini emzirebilen herkes cok sansli bence.
Canım hasta oldum doğumdan sonra 4 gün hastanede yattım ilaç aldığım için Oğlumu emziremedim biberon almadığıniçin formül süt filanda veremedik .abimin eşide benden 6 ay önce doğum yapmıştı o emzirdi yoksa sc kalacaktı.tabi doktora sorarak yaptık bu işi.yani anlatmak istediğim biberonada Alışık olsaydı bu gibi mecburi durumlarda yads bağımlılık durumlarında biberon kullanımı iyi olurdu

blairchuck blairchuck cnm benimki daha yürümüyo ama yürümesi yaklastı nasipse. benimki zaten yedi aylıktan beri bi yerlerden tutup kalkıyordu ve tutunarak yürüyordu. dayda durmasında onun da faydası var bir de ben camasır selesine koymustum oyuncaklarını her gün onda ayakta durdugu için bu da bi alıstırma oldu onun için

Cok çabuk öğreniyorlar bizde oyuncakları sepete koyma alıştırmalarına başladık oyum gibi geldi cok hosuna gitti :)) hurma veriyor musunuz arada ? Ben bugün ilk defa tattırdım bir tane yedi

Ben birkac gundur medine hurmasi veriyorum. Aksamlari biz cay icerken rahat vermiyodu uyumasini bekliyoduk simdi onuda mama sandalyesine oturtuyorum hurmanin cekirdegini cikarip minik parcalara ayiriyorum uzerine az sicak su dokup yikiyorum yumusak olsun diye sonrada veriyorum kendisi yiyo

Evet cnm kiz ama Adem Gunese gorr bu cinsiyete gore degilde yapiya gore degisiyormus her bebek mutlaka bir konuya daha cok egilip gelisimini hizlandirirmis mesela biz hala surunuyoruz emekleme yok ellerinden tutunca adimlari cok guzel atiyor ama tek basina siralama.filan hic yok yni enerji cenesinde...[/QOTE]
Bizdede haraket maşaalah küçücük boyuyla yürüdü şimdide tırmanmaya çalışıyor belkide dediğin gibidir.eşimde benim ailemdede herkes çok konuşkan ama çocuklar erken konuşmuyor kızım daha erken söylemişti baba mama gibi buda bi dolu bişeyler diyor ama anlamsız yada biz anlamıyoruz

Canım hasta oldum doğumdan sonra 4 gün hastanede yattım ilaç aldığım için Oğlumu emziremedim biberon almadığıniçin formül süt filanda veremedik .abimin eşide benden 6 ay önce doğum yapmıştı o emzirdi yoksa sc kalacaktı.tabi doktora sorarak yaptık bu işi.yani anlatmak istediğim biberonada Alışık olsaydı bu gibi mecburi durumlarda yads bağımlılık durumlarında biberon kullanımı iyi olurdu
Abinizin esi buyuk sans olmus. Insan her seyi dusunup planliyamiyor bu imkansiz gibi bir sey. Anladigim bebisler ya biberona alisiyor ya da meme bagimlisi oluyor. Hem biberon hem meme cok nadir surdurulen bir sey sanki. Emzik almiyor mu peki?

Abinizin esi buyuk sans olmus. Insan her seyi dusunup planliyamiyor bu imkansiz gibi bir sey. Anladigim bebisler ya biberona alisiyor ya da meme bagimlisi oluyor. Hem biberon hem meme cok nadir surdurulen bir sey sanki. Emzik almiyor mu peki?
Emzik almaz biberon almaz 10,5 aylık sadece anne sütü alı ek gıdaya geçemedik doktor pedagoga yönlendirdi yeme sorunu için gidecek.tek sevdiği kucak ve meme

Emzik almaz biberon almaz 10,5 aylık sadece anne sütü alı ek gıdaya geçemedik doktor pedagoga yönlendirdi yeme sorunu için gidecek.tek sevdiği kucak ve meme
Çok beklemişsiniz ya Can'ım bebeğini onun için naz yapıyor sana geç gelince senden ayrılmak istemiyor onları veren rabbime şükürler olsun inşallah düzelir

bizimkide konuşmada çok geri sadece attı diyor baba dede hiçbirşey yok normalmi bilmiyorum.erkek olunca mıdır nedir.alkış seninkine kızmıydı canım
canım cinsiyetle ilgisi yok bence ben surekli tekrarlıyordum anne baba dede mama meme diye simdi hepsini söylüyor. gayri ihtiyari cocuga sureklı hadi gel, gel gel demişiz şimdi o da diyor hadi gel, gel gel diye ama yurume emekleme day durma yok ayakta tutuyorum day day diyorum o da diyor day day diye ama sadece çene çalışıyor bizimkinde:KK48:

B
canım cinsiyetle ilgisi yok bence be.halbuki iki yn surekli tekrarlıyordum anne baba dede mama meme diye simdi hepsini söylüyor. gayri ihtiyari cocuga sureklı hadi gel, gel gel demişiz şimdi o da diyor hadi gel, gel gel diye ama yurume emekleme day durma yok ayakta tutuyorum day day diyorum o da diyor day day diye ama sadece çene çalışıyor bizimkinde:KK48:
bizimkide çok hareketli şimdi yürümüyor koşuyor kanepeye ve birçok yere tırmanmaya çalışıyor ama bişey demiyor.seninde dediğin gibi oyuncakları atarken hep attı diyor bişeyler daha diyor ama anlamsı yada biz anlamıyoruz.ama bariz mama baba falan yok yani.halbuki eşim ve benim ailemde çok konuşkan ama küçüklüklerimize benziyor olabilir tabi onu bilmiyoruz

Bugun dr a kontrole gittik.17 mart dogumlu kizim 9.6 kg 73 cm bas cevresi 45 cm. Dr gelisimi gayet iyi normal ilerleyen bir bebek dedi. Ama yine de bir tahlil alip bakalim dedi. Kansizlik cikti kizimda.kan damlasini sabah aksam ver dedi. Beslenmeye dikkat et dedi. Uyku dorunu icin uykusu az bir bebektir dedi.bir de sizi emzik gibi kullaniyordur dedi.disler cok hizli dedi.8 disimiz var digerleri de yolda.
Buara kizim cok fazla yemiyor. Daha dogrusu sivilari yiyor ama katilari diliyle itiyor. Sanki oyun yapiyor. Kofte falan vereyim diyorum ama yemiyor.

Bugun dr a kontrole gittik.17 mart dogumlu kizim 9.6 kg 73 cm bas cevresi 45 cm. Dr gelisimi gayet iyi normal ilerleyen bir bebek dedi. Ama yine de bir tahlil alip bakalim dedi. Kansizlik cikti kizimda.kan damlasini sabah aksam ver dedi. Beslenmeye dikkat et dedi. Uyku dorunu icin uykusu az bir bebektir dedi.bir de sizi emzik gibi kullaniyordur dedi.disler cok hizli dedi.8 disimiz var digerleri de yolda.
Buara kizim cok fazla yemiyor. Daha dogrusu sivilari yiyor ama katilari diliyle itiyor. Sanki oyun yapiyor. Kofte falan vereyim diyorum ama yemiyor.
Benimde kızım 17 mart. Bizimde altı dişimiz var. Bende yediremiyorum sadece bulgur pilavı makarna filan yiyor yoğurt ve meyve asla yediremiyorum sürekli emmek istiyor gece gündüz kansızlık var bizdede.

Back