• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar yastik nasil
Ikinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi.. :KK43:
cnm işin zor orası dogru ama senin için en hayırlısı buymus. böyle seyleri takma kulaklarını tıka bebeklerine bak onları mutlu et sen de mutlu ol der özlem

Kizlar yastik nasil

cnm işin zor orası dogru ama senin için en hayırlısı buymus. böyle seyleri takma kulaklarını tıka bebeklerine bak onları mutlu et sen de mutlu ol der özlem
Çalışıyorum bu da ayrıca zor zaten çekilmez biriyim melankolik huysuz nasi baş edicem bilemiyorum :(

Çalışıyorum bu da ayrıca zor zaten çekilmez biriyim melankolik huysuz nasi baş edicem bilemiyorum :KK43:
valla cnm böyle yaparsan hepinize hayatı dar ederdin yazık etme kendine ve cocuklarına. kayınvalidemlerin bi kiracısı vardı uc cocuk ve araları iki yas kendi de minicik birsey. allah yardım eder ya makbule basardıysa herkes basarır. en küçüğü keremden 8 gün küçük yani en küçük 9.5 aylık cnm. o yüzden gönlünü ferah tut. skntı stres kolikli huysuz bebek nedeni senin sadece mutlu olman lazım

Kızlar 2 saat önce komşum kahveye geldi tansiyon ölctürdü oğlu gripmiş.onlar gitti oğlum ateşlendi ne yapacam bilemedim oğlum ilaç içmez asla :(

Oğlumun 4 altta 4 üstte dişi var acaba bundan sonra hangi diş çıkar?

merhabalar kızlar,
bebişlere brokoli çorbasını nasıl yapıyorsunuz

Canim ben brokoliyi kucuk parcalara ayirip icine rendelenmis havuc katiyorum (havuc cabuk pissin diye rendeliyorm) 3dk kaynadiktan sonra soguk suda sokluyorum. Sonra yine haslama suyuna geri alip robittan geciriyorum. Ayri bir yerde yogurt un yada irmik karistirip yavasca sebzelere ekleyip bir tasim kaynatiyorm tammdir :)

Kızlar siz kemik suyu o kadar faydalı değil deyince ben de bi bakayım dedim. Yararlarından bahsediyor her site. Sindirim sistemine, özellikle kışın hastalıktan korunmaya yardımcıymış. Zaten Hiç yararı olmasa bile normal sudan daha iyi ve lezzet katıyor. Ben de oğluma köy tavuğu buldum kaynattım. Hem suyunu dolaba attım hem de tavuğu bir yemeklik ayırdım her çorbasında kullanıyorum.
Kemigi kaynatmadan kirin diyorlar birde,icindeki ilik ciksin diye...

drlar hastalığa göre ilaç yazıp gönderiyo maalesef Türkiye de,kortizonlu kremlede bile bunda kortizon var yemenize içmenize dikkat edin diye açıklama yapma gereği bile duymuyorlar,bir yerde kullandığımız d vitamini be demirin içinde kansorojen madde olduğunu okudum,amerikadakilerde olmadığını da,Türkiye de insan sağlığı o kadar da değerli değil maalesef
Ben göğüs yaralarım için çok kortizonlu krem kullandım ondan kilo almış olabilirmiyim.kremde olunca bişey olmaz sanıyordum

Canim ben brokoliyi kucuk parcalara ayirip icine rendelenmis havuc katiyorum (havuc cabuk pissin diye rendeliyorm) 3dk kaynadiktan sonra soguk suda sokluyorum. Sonra yine haslama suyuna geri alip robittan geciriyorum. Ayri bir yerde yogurt un yada irmik karistirip yavasca sebzelere ekleyip bir tasim kaynatiyorm tammdir :)
Benimki bunu hayatta yemez çok seçici ve iştahsız

Ikinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi.. :KK43:
Ayy cok ozur dilerim ben gebe birinin oldugunu hic dusunemedim cok cok ozur dilerim herkes farklidir ben bas edemem ama sen edersin ben ikinciyi ileride bile dusunemiyorum cok zor bir bebek benimki o yuzden algim o yonde acik ondan o ornekleri goruyorum ama iki uc cocugu olanlanlar hep uzatmayin arayi diyorlar

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim kızım 11 mart doğumlu daha diş çıkarmadı ama çok huysuzlaniyor az uyuyor disten olabilirmi nasıl anlarım?

Nihayet bugun 9 ay asisini vurdular.10 kilo olmus.Hiriltisi vardi cigerden degilmis cok sukur.doktor peditus diye bir grip ilaci yazdi,eczacida bunu devlet karsilamiyor 2 yasin altindaki cocuklarda deyince neden diye sordum.2 yasin altinda ciddi yan etkiler olabiliyormus bizim doktorlar dozajini azaltip bebeklere yaziyorlarmis.Sonuc olarak almadim.agrisi olursa calpol veririm.Grip in ilaci yok zaten...

Back