Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm işin zor orası dogru ama senin için en hayırlısı buymus. böyle seyleri takma kulaklarını tıka bebeklerine bak onları mutlu et sen de mutlu ol der özlemIkinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi..
Arkadasım ikinci cocuk konusunu ben acmıştım kac yaş olmalı diye.bende yaza Allah izin verirse yapacam benimde korkularım var Allah yardımcımız olsun.Ikinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi..
Çalışıyorum bu da ayrıca zor zaten çekilmez biriyim melankolik huysuz nasi baş edicem bilemiyorumKizlar yastik nasil
cnm işin zor orası dogru ama senin için en hayırlısı buymus. böyle seyleri takma kulaklarını tıka bebeklerine bak onları mutlu et sen de mutlu ol der özlem
valla cnm böyle yaparsan hepinize hayatı dar ederdin yazık etme kendine ve cocuklarına. kayınvalidemlerin bi kiracısı vardı uc cocuk ve araları iki yas kendi de minicik birsey. allah yardım eder ya makbule basardıysa herkes basarır. en küçüğü keremden 8 gün küçük yani en küçük 9.5 aylık cnm. o yüzden gönlünü ferah tut. skntı stres kolikli huysuz bebek nedeni senin sadece mutlu olman lazımÇalışıyorum bu da ayrıca zor zaten çekilmez biriyim melankolik huysuz nasi baş edicem bilemiyorum
Canim sen yazinca hemen gittim aldim ben de hem cok ucuz hem cok guzel cok sevdi oglum simdi binince kendi surmeye calisiyorÇok şükür sıkıntı yok.bu arada 154 senin mi yoksa bebeğin değeri mi ?
neden ağlıyosun tatlımmm şükret :) ALLAHIM yavrularını sana bağışlasınnn :)Ikinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi..
merhabalar kızlar,
bebişlere brokoli çorbasını nasıl yapıyorsunuz
Kemigi kaynatmadan kirin diyorlar birde,icindeki ilik ciksin diye...Kızlar siz kemik suyu o kadar faydalı değil deyince ben de bi bakayım dedim. Yararlarından bahsediyor her site. Sindirim sistemine, özellikle kışın hastalıktan korunmaya yardımcıymış. Zaten Hiç yararı olmasa bile normal sudan daha iyi ve lezzet katıyor. Ben de oğluma köy tavuğu buldum kaynattım. Hem suyunu dolaba attım hem de tavuğu bir yemeklik ayırdım her çorbasında kullanıyorum.
Ben göğüs yaralarım için çok kortizonlu krem kullandım ondan kilo almış olabilirmiyim.kremde olunca bişey olmaz sanıyordumdrlar hastalığa göre ilaç yazıp gönderiyo maalesef Türkiye de,kortizonlu kremlede bile bunda kortizon var yemenize içmenize dikkat edin diye açıklama yapma gereği bile duymuyorlar,bir yerde kullandığımız d vitamini be demirin içinde kansorojen madde olduğunu okudum,amerikadakilerde olmadığını da,Türkiye de insan sağlığı o kadar da değerli değil maalesef
Benimki bunu hayatta yemez çok seçici ve iştahsızCanim ben brokoliyi kucuk parcalara ayirip icine rendelenmis havuc katiyorum (havuc cabuk pissin diye rendeliyorm) 3dk kaynadiktan sonra soguk suda sokluyorum. Sonra yine haslama suyuna geri alip robittan geciriyorum. Ayri bir yerde yogurt un yada irmik karistirip yavasca sebzelere ekleyip bir tasim kaynatiyorm tammdir :)
Hatlar karismis yanlis alintilamisim bizim ustteki buyuk dislerin yanindan ciktiOğlumun 4 altta 4 üstte dişi var acaba bundan sonra hangi diş çıkar?
Ayy cok ozur dilerim ben gebe birinin oldugunu hic dusunemedim cok cok ozur dilerim herkes farklidir ben bas edemem ama sen edersin ben ikinciyi ileride bile dusunemiyorum cok zor bir bebek benimki o yuzden algim o yonde acik ondan o ornekleri goruyorum ama iki uc cocugu olanlanlar hep uzatmayin arayi diyorlarIkinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi..
Canim iyi ki haber verdin cok sevdi oglumBU ARABA ÇOKTA UYGUN
bugün dr bana verdiği kremde uzun süreli kullanımlarda bebek emzirilmez yazıyodu,lansinoh muyduBen göğüs yaralarım için çok kortizonlu krem kullandım ondan kilo almış olabilirmiyim.kremde olunca bişey olmaz sanıyordum
kortizon kullnılırken tuz yağ ve hamur işinden uzak durmak gerekirBen göğüs yaralarım için çok kortizonlu krem kullandım ondan kilo almış olabilirmiyim.kremde olunca bişey olmaz sanıyordum