Ben veriyorum tavuk suyuyla yaptigin corbalar oluyor.Pek faydasi yokmus bende duydum.Genede veriyorum hem daha lezzetli oluyor hemde aliskanlik sanirim...Arkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.
Spreyde cok basincli fiskirtiyor.Biryerde zararli diye duymustum.kilcal damarlara zarar verir diyordu.Mecbur bende spreyle vericem sanirim gerci...Ben damla olani bende yapamiyorum siprey olani aldim onu sıkıyorum hemen aciliyo
Ben dogumdan 7 ay sonra olmustum ama simdi acaba regl miydi degilmiydi dusunuyorum tekrar olmayincaBen hala regl olmadim kizlar. Migren krizlerim artti. Bundan mi kaynakli acaba. Var mi benim gibi hala olmayan
Ben tavuk suyuna sehriyeli corba yapiyorum. Et suyu ve et urunleri vermedim daha. 9. Aydan sonra verebilirsin demisti doktorArkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.
Benimki çorbaları sevmiyor yemiyor yaBen tavuk suyuna sehriyeli corba yapiyorum. Et suyu ve et urunleri vermedim daha. 9. Aydan sonra verebilirsin demisti doktor
Cok sulu olunca benim ki de yemiyor. Biraz yogun yapiyorum biraz da ekmek üfeliyorim icine o zaman yiyor. Ha bide kirmizi olanlari yiyor sade sevmiyor beyfendi. Illa salcali olcak.Benimki çorbaları sevmiyor yemiyor ya
Zararli oldugunu duymamistim dikkatli kullanmak gerekir o zamanSpreyde cok basincli fiskirtiyor.Biryerde zararli diye duymustum.kilcal damarlara zarar verir diyordu.Mecbur bende spreyle vericem sanirim gerci...
tv dr hayri gözlükgiller bu serım fizyolojiklerin burun epitelini yok ettiğini yenilenmesinin bir yıl sürdüğünü buda çocuklarda astım bikaç hastalık daha dedi hatırlayamıyorum sebrp olduğunu söyledi anne sütü sıkın burunlarına dedi ben o günden beri hiç sıkmıyorumBu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic(
Ben genellikle yemeklerini etli yapmaya calisiyorum. Ama corbaya filan kullaniyorum hic olmaktansa. Faydali degil miymis? Tat acisindan daha lezzetli yaptigi kesinArkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.
Ay evet ben sprey olan deniz suyundan korkuyorum bir kere burnumu kanatmistim acisindan aglamistim bebeklere kullanmamaya calisin. Uyurken anne sutu pipetle damlatmaya dene belki ise yararSpreyde cok basincli fiskirtiyor.Biryerde zararli diye duymustum.kilcal damarlara zarar verir diyordu.Mecbur bende spreyle vericem sanirim gerci...
Kullanmayacagim artik duydumya zararli oldugunu herseyi ogrenuyorum burdan keske once uye olsaydimAy evet ben sprey olan deniz suyundan korkuyorum bir kere burnumu kanatmistim acisindan aglamistim bebeklere kullanmamaya calisin. Uyurken anne sutu pipetle damlatmaya dene belki ise yarar
Yaptigim arastirmalarda da lezzet disinda bir katkisi olmaz yaziyor zaten.Ben genellikle yemeklerini etli yapmaya calisiyorum. Ama corbaya filan kullaniyorum hic olmaktansa. Faydali degil miymis? Tat acisindan daha lezzetli yaptigi kesin
Canim benim oglumda kansizlik var doktor her yemegine et suyu ilikli kemik suyu koy dedi doktorumuz doç.Arkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.
Aslinda 2 yasina kadar sprey onermiyoruz dedi doktor ve eczaciZararli oldugunu duymamistim dikkatli kullanmak gerekir o zaman
Vallahi ben de kansizligi varsa falan iyi gelir diye hevesle kaynattim. Sonra husran oldu. Bunu duyduguma sevindim.Canim benim oglumda kansizlik var doktor her yemegine et suyu ilikli kemik suyu koy dedi doktorumuz doç.
Hayatım benim kamburum çıktı kafayı tırlattım ama olacaksa niran evvel aradan çıksın :)Oyy maşallah yaza tekrar hamilelik
Cesaretine sağlık. Valla bende ikinciyi istiyordum ama bu perte çıkardı beni nasıl olur nasıl yaparım bilmiyorum
Aslında ideal yaş aralığı 3 yaşmış dediğin gibi .yaza oğlum 1,5 yaşında iken hamile kalsam doğumda oğlum 2 yaş 3 aylık oluyor yine 3 yaş a denk gelmiyor :) olmadı kışa düşünürüz :)Benim oğlumla kızımın arası 3,5 yas tı bence ideal bu hem kısa bir süre sonra anaokuluna başladığı icin 2. Bebek ile daha güzel ilgileniyor hem artık anlıyor kardeşten azda olsa yine de kişiye bağlı tabi ne Zaman yapacağı
Bende hamilelikte dokuz kilo aldım hastaneden döndüğümde eski kilomdaydim ama emzirirken 6 kilo aldım maalesef dahada veremedimBebek bu illa bir şekilde kilo aldırıyor demekki benimde hamileliğinde kilo almayıp emzirirken kilo alan arkadaşım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?