2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben veriyorum tavuk suyuyla yaptigin corbalar oluyor.Pek faydasi yokmus bende duydum.Genede veriyorum hem daha lezzetli oluyor hemde aliskanlik sanirim...

Ben tavuk suyuna sehriyeli corba yapiyorum. Et suyu ve et urunleri vermedim daha. 9. Aydan sonra verebilirsin demisti doktor

Bu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic(
tv dr hayri gözlükgiller bu serım fizyolojiklerin burun epitelini yok ettiğini yenilenmesinin bir yıl sürdüğünü buda çocuklarda astım bikaç hastalık daha dedi hatırlayamıyorum sebrp olduğunu söyledi anne sütü sıkın burunlarına dedi ben o günden beri hiç sıkmıyorum

Ben genellikle yemeklerini etli yapmaya calisiyorum. Ama corbaya filan kullaniyorum hic olmaktansa. Faydali degil miymis? Tat acisindan daha lezzetli yaptigi kesin

Spreyde cok basincli fiskirtiyor.Biryerde zararli diye duymustum.kilcal damarlara zarar verir diyordu.Mecbur bende spreyle vericem sanirim gerci...
Ay evet ben sprey olan deniz suyundan korkuyorum bir kere burnumu kanatmistim acisindan aglamistim bebeklere kullanmamaya calisin. Uyurken anne sutu pipetle damlatmaya dene belki ise yarar

Oglumdogum sonrasi 5 kuvezde kaldi 15 sonrada rsv vurusune yakslandi 1o gunde oyle yatti hastanede serum fizolijik kullandik biz uzun sure kullandik tabi doktor konturullunde bu kadar zarari olsa neden onersinlerki

Canim benim oglumda kansizlik var doktor her yemegine et suyu ilikli kemik suyu koy dedi doktorumuz doç.

Canim benim oglumda kansizlik var doktor her yemegine et suyu ilikli kemik suyu koy dedi doktorumuz doç.
Vallahi ben de kansizligi varsa falan iyi gelir diye hevesle kaynattim. Sonra husran oldu. Bunu duyduguma sevindim.

Oyy maşallah yaza tekrar hamilelik
Cesaretine sağlık. Valla bende ikinciyi istiyordum ama bu perte çıkardı beni nasıl olur nasıl yaparım bilmiyorum
Hayatım benim kamburum çıktı kafayı tırlattım ama olacaksa niran evvel aradan çıksın :)

Aslında ideal yaş aralığı 3 yaşmış dediğin gibi .yaza oğlum 1,5 yaşında iken hamile kalsam doğumda oğlum 2 yaş 3 aylık oluyor yine 3 yaş a denk gelmiyor :) olmadı kışa düşünürüz :)

Bebek bu illa bir şekilde kilo aldırıyor demekki benimde hamileliğinde kilo almayıp emzirirken kilo alan arkadaşım var
Bende hamilelikte dokuz kilo aldım hastaneden döndüğümde eski kilomdaydim ama emzirirken 6 kilo aldım maalesef dahada veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…