Öyle valla. Benim doktor her defasında kızıyordu. Yabancılarda doğruyor onlar kilo alıyor mu diye :))Valla sadece 9 kilo fln alanlar oluyo bizimki az degil :)
Oyy maşallah yaza tekrar hamilelikBen hamile kaldığım kilonun 10 kilo altındayım suan .90 la doğuma gittim şuan 63 üm benî oğlum eritti :)arkadaşlar hedefim bu kiloyu koruyup yaza bu şekilde hamile kalmak.bol su içip hamur ve şekeri keserseniz verirsiniz bence
Bebek bu illa bir şekilde kilo aldırıyor demekki benimde hamileliğinde kilo almayıp emzirirken kilo alan arkadaşım varHerhalde hamileyken kilo almayan sadece ben varim ama dogumdan sonra aldim kiloyu(
Annnelik babalik gibi degil anlamıyor binu erkekler. Uyanicak ki aglayacakmi diye Düşünceler tasiyoruz bizler. Onlrin ikBen kilonı verdimde ne oldu hala memnuniyetsiz kocam .yok onla ilgilenmiyormuşum yok eskisi gibi değilmişim boş ver erkek milleti şikayet eder.zamanla kilonu verirsin psikolojini bozma
Gerçek komşu mu yani aynı sokak hani..
Selam söyle, ilk doğum ondandı ikincisi benden : )
süperler,stikerlerde hangi programı kullandınız fotoğraf ve yazı için
Selam annisler. Kizlar face grubunda aktifler orasi daha kllay geliyor galiba. Ben burayi severim yaa:)Eskiden bu topik çok yoğun olurdu
Tamam bebekler fırsat vermiyor ama bazı arkadaşlar hiç yok ?
Meltem, Burcu, Demet vardı mesela
Denk mi gelmiyoruz
Gerçi bende işteyken girebiliyorum evde hasret gideriyorum ve sürekli mama bez oyun bi etkinlik oluyo
Cok guzelsiniz masallah. Gokkusagi temasina cok uygun bence. Beceriklisin meraklisin...ben aksam olunca ayagimi uzatip kitap okumayi tercih ediyorum tembelmiyim neBende bakıyorum anında cevap yok burda, gidiyorum BDV ye
Sonra gagam durmuyo hop banlanıyorum
Oglum da cok korkuyordu. Simdi alisti. Once baska odada calistirip yavasca yaklastirdim alismasi icin simdi korkmuyor.Kizlar oglum elektrikli supurge agac motoru vb seylerden cok korkuyo sesi duyunca agliyo normal mi acaba? Endise ediyorum sizinkiler de boyle mi?
Yalniz degilmisimBende hiç olmadım
Canim adet gormeden hamile kalmak daha kolaymis. Burda bir arkadasin doktoru oyle soylemis. Korunmayi birakmamak lazimmis. Cocuk istemeyenler icin tabi :)Brnf
Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.
Ben 1 hafta once ilk defa oldum,pek olmak denemesede birkac damla seklinde.Doktora gun almistim olunca gitmedim...Ben hala regl olmadim kizlar. Migren krizlerim artti. Bundan mi kaynakli acaba. Var mi benim gibi hala olmayan
Benimki de oyle:)) Sac kurutma makinasi,blender bunlardan korkuyor mesela...Kizlar oglum elektrikli supurge agac motoru vb seylerden cok korkuyo sesi duyunca agliyo normal mi acaba? Endise ediyorum sizinkiler de boyle mi?
Arkadaslar bebeklere et ya da tavuk suyu veriyormusunuz. Ben tavuk suyunu dondurdum dolapta.7-8 kere corba yaptim. Bu sefer de ilikli kemik kaynattik. Donsurucuya attim corbalar icin. Internette bir bakayim dedim faydasi ne diye. Pek faydali degilmis sanirim. Aslinda bunu herkes yapiyor bildigim kadariyla.. Doktoruna soran oldumu verelimmi diye.siz ne dusunuyorsunuz.Bende 17 kilo almistim.Hala 5 kilo fazlam var.Ikinciyi istiyorum bende beklemeden.Hoş ben istiyorum da kocam istemiyor..onu bir yandan da ikna etmeye calisiyorum
Bu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic(
Ben damla olani bende yapamiyorum siprey olani aldim onu sıkıyorum hemen aciliyoBu cocugun burnuna serum fizyolojik nasil damlatacam ben.Ciglik cigliga agliyor,elini kolunu salliyor.Bugun zorla damlattim,uykusunda bile agladi o kadar içlendi cocuk.Burnunu elletmiyor hic(
Yanina yatirdiginda yatiyomus seninki.ben yatiriyorim 1sn yatmiyo hemen dönüp kalkiyo.hergun ayaklarının ağrısından oluyorum ama biraz daha büyümesini beklicem sanırım.Benimkide sallanarak uyuyordu artk mahvolmustum gece boyu salliyordum. 6 aylikti. dayanamadim sallamaya inat ettm. uyku saati yatagikiza uzattım bende yabina yattım. Pispislayayqrak bazen 1 saatte olsa arada aglasada alistirdm. Şimdi agrilari var galiba bu kezde emerek uyuyor. Gece cok kalkiyor. Çare yi bir emme bir pispis da buLdm. Iki üç saat yatıyor hiç degikse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?