2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çok geçmiş oldun Can'ım bitkisel tedavi denedinmi
şuan alerjiye bakılyo sırtıma bi sürü şey yapıştırdı dr yarın alerji kaynakşı olup olmadığına göre ilaç yazacak tek başına zor bi çocuk büyütmenin sonucu,eşleri yardımcı olanlara hastalıklı hallerimde çokkk çokk imreniyprum

Sagol canim. Gecen hafta 8 gün sürdü migrenim öldüm öldüm dirildim. Bi olsam da kurtulsam

benimde doğumdan sonra migren ataklarım arttı ... regl oldum biçok kez ama geçmedi

Gercekten bunye meslesi ben yemekten kismiyorum hatta belki srndende cok yiyorumdur oyle cok zayif biride degilim. Sen bu kadar stres yapma en onemlisi saglikli olmak kilo alinip veriliyo, cocuklarimiz saglikli olsun biz saglikli olalim daha ne olsun

Kizlar oglum elektrikli supurge agac motoru vb seylerden cok korkuyo sesi duyunca agliyo normal mi acaba? Endise ediyorum sizinkiler de boyle mi?

Bu arada ben de sonradan kilo alanlardanim doguma giderken normal kilomdan 4 kilo eksik gittim ama sonradan 8 kili aldim bebegim emmedi ben de sagdim sut azalmasin diye biraz abarttim sanirim hala sagarak veriyorum o yuzden kilo konusunda acelem yok

Kızlar Allah izin verirse yaza hamile kalırsam kardeşi doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak sizce bu yaş aralığı ideal mi ?yada ideali kac sizce ?aramızda muhakkak tecrübeli anneler vardır

Massallah diyorum :) kac kilo cikti bebis :) esimin hala kizinin ortaokulda okuyan ikizi var o zaman 25 almis o da benim ikiz olsaydi herhalde 40 alirdim :)
3,160 doğdu bebiş, ne yediysem kendime yemişim :)) verdim çok şükür 2-3 kilo kaldı ikiz olsaydı bende halimi düşünemiyorum.
Doktor her muayenede kızıyordu

Off kızlar off bendekilo veremiyorum. Doğumda 15 kg + ile gittim. Bir ayda 9 kg vermiştim. Ama durum az dÜye yedikceyedim. Su an 12 kg fazla var. PsikolojM Bozuk. Spor yapsam da veremiyorum niye anlamadım. Adetolmuyirsun ondan veremezsin dediler. çatlaklar göbek cabası. Moralim cok bozuk. Napicm ya. adette olmadım. normal mi ki . Haftaya dr a gidecegm. Kilom var diye eşimle aramızda bozuldu bozulacak kendime guvebm gitti afedersiniz yaklasamiyorum eşime ya begenmeiuorsa diye

Bu arada ben de sonradan kilo alanlardanim doguma giderken normal kilomdan 4 kilo eksik gittim ama sonradan 8 kili aldim bebegim emmedi ben de sagdim sut azalmasin diye biraz abarttim sanirim hala sagarak veriyorum o yuzden kilo konusunda acelem yok
Canım benim oğlan meme bağımlısı 2.cocukta bende sağıp vermeyi düşünüyorum yani bazen emsin bazen biberon dan beslensin amac memeye bağlanmasın .sağıp vermenin + sı yada _ si var mı ?

Brnf
Kızlar Allah izin verirse yaza hamile kalırsam kardeşi doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak sizce bu yaş aralığı ideal mi ?yada ideali kac sizce ?aramızda muhakkak tecrübeli anneler vardır
Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.

Ben kilonı verdimde ne oldu hala memnuniyetsiz kocam .yok onla ilgilenmiyormuşum yok eskisi gibi değilmişim boş ver erkek milleti şikayet eder.zamanla kilonu verirsin psikolojini bozma

Brnf

Bende yaza istiyorum ama adet olmuyirm ki zorolmuştu bu bebegimde. Adet olmadan olmam pek mümkün degil sanırım. Cevremdekilerden biliyoru yaş farkı az olunca cok zorlanıyor kimisi. Ama aradan çıkıveriyOr.
Hayatım bende hala adet olmadım ama yaza oluruz herhalde

Benimkide sallanarak uyuyordu artk mahvolmustum gece boyu salliyordum. 6 aylikti. dayanamadim sallamaya inat ettm. uyku saati yatagikiza uzattım bende yabina yattım. Pispislayayqrak bazen 1 saatte olsa arada aglasada alistirdm. Şimdi agrilari var galiba bu kezde emerek uyuyor. Gece cok kalkiyor. Çareyi bir emme bir pispis da buLdm. Iki üç saat yatıyor hiç degikse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…