2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ama ben hiç bişeyden kısmadım hatta genele oranla daha fazla yemişimdir
Beslenme tarzımda hamurişine bayılan bi tipim sabah işe gelirken simit vs yedim yiyorum filan yani
Yürüyüşte hiç yapmadım zaten vaktimde olmuyor

Ayyy hamur ve bulgur işine bayılırım hamilelik şekeri ve tansiyonu çıkmıştı bende

süperler,stikerlerde hangi programı kullandınız fotoğraf ve yazı için

Yaza kadar 6 ay diyelim izine temmuzda gidiyoruz 6 kilo ay bası 1 kilo versem cok Mutlu olucam kızım huysuz gece cok geç uyuyor stress ten birde diyet yapamam ama dikkat ediyorum akşam yemiyorum birer kilo gitse bile cok fark edecek eminim inş başarırım

Herhalde hamileyken kilo almayan sadece ben varim ama dogumdan sonra aldim kiloyu (
Aynen bende senin gibiyim ya napcaz bilmem hamile kaldığım kilodan 4 kilo fazlayla doğuma gittim doğum sonrası ondanda aşağıya inmiştim yani doğum öncesi kilomdan azdım.sonra ne oldu bilmem doğumdan sonra çok kilo aldım şimdi korkumdan tartılmadım psikolojik ama vermem lazım.emzirmek verdirir diyorlar ama aksine ben aldım zayıflayanlara çok imreniyorum

Bende hamilelikte 7ayda 7 kilo almistim son iki ay 8 kilo daha alarak 15 kilo ile doguma gittim 2780gr dogdu kizim. Suan hamilelik oncesine donmem icin bir kilom kaldi, ozel yaptigim birsey yok kizimin pesine kosturmak disinda. Hamur islerine ve ozellikle tatliya hayir demem

Bünyeyle çok alakalı Can'ım o Zaman kıskanıyorum senin gibileri ben acaba çok mu yiyorum diyorum ama yada sizmi yemiyorsunuz diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ama bu haksızlık yaaabi arkadaşında dediği gibi diyet fikrinede daha alıştırmadım kendimi ama vermem lazım psikolojim bozuldu bu yüzden ve dahada bir çok sıkıntım var

benim oğlanda hem çok emdi hem altı ay sabahtan akiama kadar kucakta gezsiedim şiödide gece gündüz peşinde,gece uyanıp iki saat oynuyo beyefendi,eaki kiloma döndüm ama hem karın altı yağlarım var hemde bu temğoya dayanamayan strrse bağlı egzama kaşıntılarım var, vücudum yara bere içinde deli gibi kaşınıyorum

Çok geçmiş oldun Can'ım bitkisel tedavi denedinmi

Çokta takıntılı sinirli ince düşünen biriyim ama öyle vurdum duymaz rahat bi tipte değilim ama kilolar gitmiyor

Ben hala regl olmadim kizlar. Migren krizlerim artti. Bundan mi kaynakli acaba. Var mi benim gibi hala olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…