- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 38
Oglan anneleri sünnet yaptırmayan varmi.biz yaptirmadik.önümüzdeki yaz sonu yaptırmayı düşünüyoruz.sizce cokmu geç.bir buçuk yasında olcak.kafama takıldı ideal zaman ne zaman
Sen ne zaman dusunuyosunbende yaptırmadım daha. çok pişmanın doğum sonrası hemen yaptırmadığım için. şimdi sarktı da sarktı..
Sen ne zaman dusunuyosun
Bizimki de oyle ya insan cok yoruluyo amaTebrikler ilk adım gelmiş darısı başımıza :) bu aralar cok hareketli benim kızım dur durak bilmiyor uyku da cok az bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama allah kuvvetini veriyor şükür
kızlar hazırladığım doğum günü şeylerini yüklüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.
kavanozlar; attila'nın şimdiye kadar yediği mamaların kavanozları, atmamıştım. onlara kemer tasarladım ve kapaklarını süsledim. içlerine balık jelibon ve balık kraker koyacağım.
pipet ve kürdan stickerı hazırladım. hediye olarakta 2 çeşit kitap ayracı tasarladım.
dekor süslerini de hazırladığımda eklerim buraya.
mujuxxx
Eki Görüntüle 1736678 Eki Görüntüle 1736679 Eki Görüntüle 1736680 Eki Görüntüle 1736682
Tek göğüste olabilir ikisinde birden olması şart değil. Benimde ara ara oluyor. Dokununca mı ağrı var, sürekli mi? Dokununcaysa emerken geçiyor, sürekliyse tıkanma olmuş olabilir. Doktora gitmekte gecikme derimKızlar sağ gogsum çok agriyo neden acaba.duramiyorum ağrısından.emziriyorum gecmiyo. Öyle çok fazla sütte gelmiyo birikmiş desem.diğerinde bise yok.
Gerçek komşu mu yani aynı sokak hani..burcu face te çok aktif. komşum kendisi :)
ch--- ile başlayan kadın markasının anne kız kombinleri var canım...Kizımın dogum gününde anne kız kombine yapmak istiyorum ama Almanya da hiç bir yerde yok valla ne varsa Türkiye de var Türkiye den ısmarlıcam bulursam bildiginiz bir yer var mı
Kac kilo almıştınSende çok cinsinşimdi o pijamaları giyersem içinde kayboluyorum
Son ay daha beter kilo alırım diye abartmışım iyice büyük almışım
Hayatım 1984 :)Yaş kaç ?
Benimde az değil 28 im 2016 itibariyle 29 olacam
Bende hiç olmazdi ağrı.dün akşamda bise yoktu.11:30 da emzirdim iki göğüsten de yattı.uyandığında emzirmek için kalktim.o kadar şiddetli agriyoduki.baktım hafif sertlikte olmuş.sıcak banyo yaptim.sagdim 50 ml çıktı.bugün hep sagmaya ve emzirmeye çalışcam.gecmezse yarın giderim doktoraTek göğüste olabilir ikisinde birden olması şart değil. Benimde ara ara oluyor. Dokununca mı ağrı var, sürekli mi? Dokununcaysa emerken geçiyor, sürekliyse tıkanma olmuş olabilir. Doktora gitmekte gecikme derim
Bise ogrenirsen benimle de paylsirmisin cnm.Valla bilmiyorum artik buyuduler. Aciyi hissedecekler. Doktorla gorusmek lazim simdi yaptirmakla ileride yaptirmanin artik bi farki var mi diye.
Ben de 16 aldim bi de ben 5.haftada ogrendim hep yurudum dusun :) ama dogum cok kolay oldu ve sonrasinda kilolar da rahat gitti17 almıştım
Hey maşallah
Ben hiç yürümedim ama son 5 güne kadar çalıştımBen de 16 aldim bi de ben 5.haftada ogrendim hep yurudum dusun :) ama dogum cok kolay oldu ve sonrasinda kilolar da rahat gitti
Bende 16 :)17 almıştım
Hey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?