2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimde sallamaktan her yerim agriyo.keşke memefr uyusa.emiyo bi saat sonra yine salliyorum uyumuyo yoksa.bizimkinin koligide 3-4 aylıkken geçti ama dediğin gibi sonrada hep kucak ve sallanma derken ne bel kaldı ne bacak ne bilek.ne zaman nasıl ogreticem uyumayı hiç bilmiyorum.10 yaşına kadar sallicakmisim gibi hissediyorum:)

Sayfanin adı ne cnm bizde takip edelim

Paket bittiginden beri ben de cok okuyorum ve fazla yazmiyorum niyeyse :)

Kerem artik daha fazla dayda duruyo :) durdujca cesaret geldi cocuga :)bugun ilk adimini atti bi kere de atmaya yeltenip korktu çöktü :)
Tebrikler ilk adım gelmiş darısı başımıza :) bu aralar cok hareketli benim kızım dur durak bilmiyor uyku da cok az bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama allah kuvvetini veriyor şükür

Kizımın dogum gününde anne kız kombine yapmak istiyorum ama Almanya da hiç bir yerde yok valla ne varsa Türkiye de var Türkiye den ısmarlıcam bulursam bildiginiz bir yer var mı

Kizımın dogum gününde anne kız kombine yapmak istiyorum ama Almanya da hiç bir yerde yok valla ne varsa Türkiye de var Türkiye den ısmarlıcam bulursam bildiginiz bir yer var mı

Canim intagramda bir sayfa var cok guzel urunler yapiyorlar istersen orda etiketliyim seni o sayfadaki urunlere bir bak anne kiz kombin cesidi cok

Tatlım bu yaz deneyeceğiz bakalım kısmet :)yaşlanıyom bir an önce olacaksa olsun dedik :)

Canım benim ki memede uyumayı öğrendi 6. Ayda sallanmayı unuttu

Oglan anneleri sünnet yaptırmayan varmi.biz yaptirmadik.önümüzdeki yaz sonu yaptırmayı düşünüyoruz.sizce cokmu geç.bir buçuk yasında olcak.kafama takıldı ideal zaman ne zaman

Maşallah çok fitsin canım :)aklıma pijamalı foton geldi doğum için aldığın :)
Sende çok cinsin şimdi o pijamaları giyersem içinde kayboluyorum
Son ay daha beter kilo alırım diye abartmışım iyice büyük almışım

kızlar hazırladığım doğum günü şeylerini yüklüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.

kavanozlar; attila'nın şimdiye kadar yediği mamaların kavanozları, atmamıştım. onlara kemer tasarladım ve kapaklarını süsledim. içlerine balık jelibon ve balık kraker koyacağım.

pipet ve kürdan stickerı hazırladım. hediye olarakta 2 çeşit kitap ayracı tasarladım.
dekor süslerini de hazırladığımda eklerim buraya.

mujuxxx

burcu face te çok aktif. komşum kendisi :)

moiistanbul.com canım işine yarar. anne kız baba kombinleri bile var.

yada kendin tasarlamak istersen tisho.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…