Benimki çabuk emekledi ama yürümekten korkuyor. Ben de istemiyorum açıkçası böyle bile hareketliKızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
kendiniz mi hazırlıyacaksınız hazır mı alıcaksınız şimdiden kolay gelsin ben daha düşünme aşamasındayım ama konsept yapmıcam galiba ilk yaşında
Orası öyle ama o küçücük bi şeyin dıbıl dıbıl yürüdüğünü görmekte çok güzel ve heyecan verici oluyor.hem zaten emekleyerekte heryere ulaşıyorlar bence farkeden bişey yokBenimki çabuk emekledi ama yürümekten korkuyor. Ben de istemiyorum açıkçası böyle bile hareketli
İlk siz oldunuz tebrikler:)darisi bizlerin başına.benim oglumda bir iki adım atiyo ama o kadar sonra hemen tutuncak yer ariyo.ne zaman yürür acaba:)çok heyecan verici bu durum.Kızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
Benim oglum yemiyor canim senin bebegin de az yiyorsa ondan oluyordur cunku bebekler ek gidaya gecince anne sutunden degil ek gidalardan almaya baslarmis demiri ve demir eksikligi sut cocuklarinda genelde beslenme yetersizliginden oluyormus. Doktor tum corbalara kemik suyu kat kiyma kofte yedir diyor ama yemiyor benimki vucut en iyi emilimi kirmizi etten yapabiliyormusferro sanol b şurup,nasıl oluyo hiç anlamadım hiç kullanmayanların kan değerleri nasıl iyi,yemeklerini mi acaba çeşitlendirmiyorum
Ben 2 kere dogum gunu yapacagim. Biri cocuklu arkadaslarimla. Biri akrabalarla. Bizim burada bir kres var orayla gorusecegim dogum gunune dogru. Ortam dogum gunune uygunsa ve fiyatta anlasirsak gunluk kiralayacgim. Ama akrabalarla olani evde yapacagim kesin. Birde pasta patlatm olacak. Onu da evde kensi capimizda yapacagiz. Pastayi ve blik seklinde kurabiyeleri disari yaptiriyoeum fiyat aldim. 30 adet kurabiye ve 30 kisilik pasta toplam 300 tl. Diger ikramliklar evde hazirlanacak.Ben de cok isiyorum konseptli bisi olmadi bol suslemeli satafatli olsun. Ama gelecek insan 3 kisinerde yaptiriyorsn canim? Yada kendin mi yapacaksin?sana siparis vereyim ben :)
Iyiyiz cok sukur fotograf eklerim bugun yarinCok saol canım :)senin fıstık nasıl iyimi
Ayyy cok guzel hayirli olsun canim .. bizde yakinda yururuz insallah ..Kızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
uNOglumun gogsunden iki gundur hirilti geliyor.doktor götürdüm bugün azitro diye bir antibiyotik verdi.Birde bricanyl diye bir şurup.Atreşi falan yok.Hırıltısı bugün birazdaha arttı sanki.Atibiyotik vermelimiyim sizce?Kararsız kaaldım.Herşeyde antibiyotik verdikleri için güvenemiyorum.Ne yapabilirim...
Gecmis olsun canim. Saglik ocagina da gotur istersen bide yada baska hastaneye. Attila'nin da hiritlisi vardi, burnu tikaliydi genzine akiyordu. Saglik ocagina goturdum antibiyotik verdi. O gunun aksaminda icirdim antibiyotigi. Ama gece cok atesi cikti. 38.6 oldu en son gece 4te hastaneye gittik. Bronsit olmus yavrum( atesi sabah 9 gibi dustu. Hastanedeki doktorda antibiyotik verdi augementin diye. Onu kullandik cok sukur simdi gecti hastalik.
Icin rahat degilse bir doktora daha git bence.
uN
Oglumun gogsunden iki gundur hirilti geliyor.doktor götürdüm bugün azitro diye bir antibiyotik verdi.Birde bricanyl diye bir şurup.Atreşi falan yok.Hırıltısı bugün birazdaha arttı sanki.Atibiyotik vermelimiyim sizce?Kararsız kaaldım.Herşeyde antibiyotik verdikleri için güvenemiyorum.Ne yapabilirim...
hazırlıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim fikir olması sçısından,pasta patlatm yazmışsın onu anlamadımBen 2 kere dogum gunu yapacagim. Biri cocuklu arkadaslarimla. Biri akrabalarla. Bizim burada bir kres var orayla gorusecegim dogum gunune dogru. Ortam dogum gunune uygunsa ve fiyatta anlasirsak gunluk kiralayacgim. Ama akrabalarla olani evde yapacagim kesin. Birde pasta patlatm olacak. Onu da evde kensi capimizda yapacagiz. Pastayi ve blik seklinde kurabiyeleri disari yaptiriyoeum fiyat aldim. 30 adet kurabiye ve 30 kisilik pasta toplam 300 tl. Diger ikramliklar evde hazirlanacak.
Tabak bardak vsvs onlara 58 tl odedim. Geri kalan posterdi afis sticker falan ben hazirliyorum.
Keremin annesi benim oglumdada hirilti vardi ben 2 gun ust uste yatmadan nane bulanmaci koydum..Herkese cok tesekkurler.Antibiyotigi vermiycem.7 nde saglik ocaginda asisi var.ordaki doktorada sorarim.havalar cok soguk disari cikarmaya korkuyor insan.serum fizyolojik le devam.birde gogsune sicak havlu koyayim bakalim insallah gecer.
hayırlı olsun bizim oğlan korkuyo galiba elimi sımsıkı tutuyo yürüt beni diyo bizim daha var yürümemizeKızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?