2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
Benimki çabuk emekledi ama yürümekten korkuyor. Ben de istemiyorum açıkçası böyle bile hareketli

kendiniz mi hazırlıyacaksınız hazır mı alıcaksınız şimdiden kolay gelsin ben daha düşünme aşamasındayım ama konsept yapmıcam galiba ilk yaşında

Tabak, bardak, catal bicak kasik, cupcake kaplarini ve kaliplari hazir aldim. Simdi onlara uygun bayrak ve sticker vs tasarimi ben yapiyorum. Pastayi ve balik seklinde kurabiyeleri disarida yaptiracagim. Cupcake ve diger ikramlar evde yapilacak.

Benimki çabuk emekledi ama yürümekten korkuyor. Ben de istemiyorum açıkçası böyle bile hareketli
Orası öyle ama o küçücük bi şeyin dıbıl dıbıl yürüdüğünü görmekte çok güzel ve heyecan verici oluyor.hem zaten emekleyerekte heryere ulaşıyorlar bence farkeden bişey yok

Kızlar oğlum artık yürüyor.iki koltuk arasını bile tamamlıyor az öncede kendi ayağa kalktı. Çok mutluyum ilk yürüyen biziz galiba varmı başka yürüyen
İlk siz oldunuz tebrikler:)darisi bizlerin başına.benim oglumda bir iki adım atiyo ama o kadar sonra hemen tutuncak yer ariyo.ne zaman yürür acaba:)çok heyecan verici bu durum.

ferro sanol b şurup,nasıl oluyo hiç anlamadım hiç kullanmayanların kan değerleri nasıl iyi,yemeklerini mi acaba çeşitlendirmiyorum
Benim oglum yemiyor canim senin bebegin de az yiyorsa ondan oluyordur cunku bebekler ek gidaya gecince anne sutunden degil ek gidalardan almaya baslarmis demiri ve demir eksikligi sut cocuklarinda genelde beslenme yetersizliginden oluyormus. Doktor tum corbalara kemik suyu kat kiyma kofte yedir diyor ama yemiyor benimki vucut en iyi emilimi kirmizi etten yapabiliyormus

Ben de cok isiyorum konseptli bisi olmadi bol suslemeli satafatli olsun. Ama gelecek insan 3 kisi nerde yaptiriyorsn canim? Yada kendin mi yapacaksin?sana siparis vereyim ben :)
Ben 2 kere dogum gunu yapacagim. Biri cocuklu arkadaslarimla. Biri akrabalarla. Bizim burada bir kres var orayla gorusecegim dogum gunune dogru. Ortam dogum gunune uygunsa ve fiyatta anlasirsak gunluk kiralayacgim. Ama akrabalarla olani evde yapacagim kesin. Birde pasta patlatm olacak. Onu da evde kensi capimizda yapacagiz. Pastayi ve blik seklinde kurabiyeleri disari yaptiriyoeum fiyat aldim. 30 adet kurabiye ve 30 kisilik pasta toplam 300 tl. Diger ikramliklar evde hazirlanacak.

Tabak bardak vsvs onlara 58 tl odedim. Geri kalan posterdi afis sticker falan ben hazirliyorum.

Oglumun gogsunden iki gundur hirilti geliyor.doktor götürdüm bugün azitro diye bir antibiyotik verdi.Birde bricanyl diye bir şurup.Atreşi falan yok.Hırıltısı bugün birazdaha arttı sanki.Atibiyotik vermelimiyim sizce?Kararsız kaaldım.Herşeyde antibiyotik verdikleri için güvenemiyorum.Ne yapabilirim...

Cuma günü zonguldak a kv ye geldik cumartesi Karabük e annemlere gideçektim burda kaldık arabayı evin alt sokağına koymuştuk kardan gömülmüş araba yolu yok açık değil .. Eşyaların hepsini çıkarmadık Nasıl olsa gidecez diye . Eşim ara ara gidip arabadan lazım olanları getiriyor.
Yarın kar azalır diyorum tam tipi şeklinde devam 50 cm İ geçti .. Pazartesi okullar ereğli de inşallah tatil olur da gidebiliriz ..bunda da vardır bi hayır diyorum artık

Gecmis olsun canim. Saglik ocagina da gotur istersen bide yada baska hastaneye. Attila'nin da hiritlisi vardi, burnu tikaliydi genzine akiyordu. Saglik ocagina goturdum antibiyotik verdi. O gunun aksaminda icirdim antibiyotigi. Ama gece cok atesi cikti. 38.6 oldu en son gece 4te hastaneye gittik. Bronsit olmus yavrum ( atesi sabah 9 gibi dustu. Hastanedeki doktorda antibiyotik verdi augementin diye. Onu kullandik cok sukur simdi gecti hastalik.
Icin rahat degilse bir doktora daha git bence.

uN

Butun bebislere cok gecmis olsun. Bu havada onlari kollamakta zor oluyo. Kizim bogaz enfeksiyonu oldugunda da doktor bize agumentin vermisti gercekten cok etkili bir ilac

sngsoy cnm atesi yoksa bence bos yere antibiyotige bogma cocugu. Kerem de hasta olmustu burun akintisi öksürük vardi doktora götürdük antibiyotik ve serum fizyolojik verdi burnu icin antibiyotik kullanmadim gecti sukur. Ama ates varsa ciddidir icir o zaman. Bizim bu üçüncü öksürük lu hastaligimiz sadece bi kez kullandim cunku o zaman balgamli idi

Herkese cok tesekkurler.Antibiyotigi vermiycem.7 nde saglik ocaginda asisi var.ordaki doktorada sorarim.havalar cok soguk disari cikarmaya korkuyor insan.serum fizyolojik le devam.birde gogsune sicak havlu koyayim bakalim insallah gecer.

hazırlıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim fikir olması sçısından,pasta patlatm yazmışsın onu anlamadım

Herkese cok tesekkurler.Antibiyotigi vermiycem.7 nde saglik ocaginda asisi var.ordaki doktorada sorarim.havalar cok soguk disari cikarmaya korkuyor insan.serum fizyolojik le devam.birde gogsune sicak havlu koyayim bakalim insallah gecer.
Keremin annesi benim oglumdada hirilti vardi ben 2 gun ust uste yatmadan nane bulanmaci koydum..
Simdi sana soyluyorum nasil yapacagini
Bir tutam taze nane al onlari iyice kıy sonra kucuk bi tavaya al ve uzerine cok az ama cok su koy sadece naneler islansin onlari 3 4 dakika pisir ocaktan almadan uzerine hemen 1 cay kasigi zeytinyagi ve 2 cay kasigida un koy ocaktan al .
Evde herhangi bir bezin varsa artik kullanmayacagin buyuk olsun pisirdigin naneyi guzel bezin bi ucuna koy sonra diger ucuyla kapat ve cok hafif sicaklikta keremin gogsunu yakmicak bi sekilde gigsune koy .. gece yatmadan once koy sabaha kadar kalsin 2 3 gun oyle yap bisey kalmiyor ben ogluma yaptim biseyi kalmadi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…