2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hayirli olsun cnm benim esimde polis

Cok enteresan.Ne diye mesaj atip ariyor ki kocani.Bende olsam sinir olurdum.Kocan eltine ne bana mesaj atiyorsun demiyormu.Akil sagliginda mi birsey var ki.Kocana kusme bence seni uzmek istememistir on dan silmistir.Acik acik konusun eltinizle bence.
Eltim asiri kıskanç ondan böyle yapio.biz nişanlandık.bana gelip ben akrabayim benim yerim ayrı diyo.bise demedim.benimkiler ilk torun çok seviyorlar dio.yanı nisanliyken beni böyle igneledi durdu.tek laf etmedim.evlendik kocamla kuzenler ya ggeçmişi anlatıp duruo sürekli.işte hep beraber gezerdik şöyle yapardık fln.o gittikten sonra esime soruyorum yok gezmezdik ben hep çalışıyorum sonra arkadaşlarımla bulusurfum diyo.bu kadının derdi ne anlamıyorum.

Canım durumun sıkıntılı o yüzden fazla yorum yapmak da sana zarar verebilir. Eşine güveniyorsan sorun yok ama yine de eltinle mesafe koy.
Yok cnm cok sukur esimle bi sorunumuz yok.eltimlede mesafeliyiz zaten.gorusmuyoriz.ama işte tamamen yok olsun istiyorum sanırım :) varlığı bile rahatsız ediyo.

tebrikler benim eşimde polis zor bir meslek hayırlı olsun

Kusura bakma ama eşinde bence fazla yüz veriyo
Kaynım beni gece 2 de arayamaz ( kaynım yok ama örnek yani ) ararsa paylayacağımı bilirler
Hadi bi hata aradı diyelim aradığına arayacağına pişman ederdim
Tamam eltin arsız olabilir ama buna cesarette vermemesi lazım eşinin
Daha iyi şeyler yazmak isterdim ama hala daha sana küsüyo karşı tarafı durdurmadığı gibi mesajları siliyo bu çözüm mü

Katiliyorum ben de. Buna izin vermemeli. Cok hassas bir durum. Boyle bir durumda ben de esime guvenirdim ama yine de zaaflar var. Bazen baska yerlerden gelen ilgiler insanin hosuna gidebilir. O yuzden temkinli olmakta fayda var.

Katiliyorum ben de. Buna izin vermemeli. Cok hassas bir durum. Boyle bir durumda ben de esime guvenirdim ama yine de zaaflar var. Bazen baska yerlerden gelen ilgiler insanin hosuna gidebilir. O yuzden temkinli olmakta fayda var.
Hayır insan bi de erkek kardeşini düşünür dimi
İkisi de hatalı
Olan tubisa ile kaynına oluyo gibi

Arkadaşlar galiba bu işi çözdüm.her defasında giriş yap diyor telefonum demiştim ya hani giriş yaparken önce beni hatırla yazan yere tıkladım sonra girişe.bir kaç gündür direk giriyorum bidedeyin bundan şikayetçi olanlar

Sert tepki veremiyo maalesef abisiyle arası bozulmasın diye.ki zaten su anda aramiyoda biz nisanliyken ve evliligimizin ilk aylarında şahit oldum aradigina.esimde acmiyodu.yüz vermiyordu soğuk davranıyor.allahtan uzagiz bayramdan bayrama gorusuyoruz.

Cekirge .!.:
Hayır insan bi de erkek kardeşini düşünür dimi
İkisi de hatalı
Olan tubisa ile kaynına oluyo gibi
Kaynim durumdan rahatsiz deilki tam tersi tlfnla konuşmayı sevmiyorr kendi arattiriyo.sadece bizi deil herkesi.ara bakım napiyolar dio mesela.onlara gore bu samimiyetten kaynaklanıyor aile yapıları böyle.ama bana ters geliyo.

Kizlar oglumda kansizlik cikti cok uzuldum kilo az alisinin buyumesinin yavaslamasinin sebebi oymus meger ,halbuki damlayida kullaniyordum hem de kilosunun 2 kati kullaniyordum doktor surup verdi ferro sanol ama icemiyor zorla iciriyoruz onu da kusuyor kan icin surup kullanan var mi

Ben kullanıyorum Can'ım nerdeyse 2,5 aydır küçük biberona az su veya mandalin suyu koyuyorum üzerine yarım kaşık zaten şurup koyup içiriyorum mama yedikten bir saat sora içiriyorum ve 1 saatte sudan başka bişey vermiyorum öncesi ve sonrası bir saat yani

Sen mesafeni koymussun zaten,esinde senin rahatsiz oldugunu biliyor o da biraz mesafeli davranir heralde.Bazi insanlar cok rahat olabiliyor boyle.Boyle insanlar normal olmuyorlar iste,kafalari farkli isliyor;anlamaya calisma bile canim.Biraz sinir olacan biraz rahat olacan :))

benim oğlumdada çıktı,ferritin değeri 8 oğluma Zorla içiriyorum bende aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…