- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Evt emzirmiyorum iyi hatirliyosun bakalim doktor ne diyecek.Canim sen emzirmiyorsun diye hatirliyorum ama doktor bana emzirirken bir bucuk yila kadar duzenli olmayabilir adetin, cok normal sut hormonlarindan demisti
Estağfirullah ne demek tabi soracağız birbirimize.ben polikistik over tadavisi gördüm oğlum zor oldu.tekrar çocuk düşünürsen sana uygun değil dedi.ben bi çocuk daha istermiyim bilmem.spiral ben öncede kullandım bi rahatsızlık yaşamadım sadece günümü uzatmıştı 10 gün adet olurdum tabi ilk başlarda dahada sarkabilir lekelenme şeklinde vücut alışana dek.önceki taktırdığımda çok hafif bi acı duymuştum bu defa yapışıklık varmış iltihap yani onu açmış çok acıdı ama yapışılsan dedi ebe yoksa acımazdı bu kadar.normal devletin verdiği spiral Can'ım.öncekini özelde taktırmıştı eczaneden alıp.şimdi bi rahatsızlığım yok ilk başlarda ağrı yapabilirmiş ama hafif.benim kanamalarım hep az olur çoksa takmazlar herhalde çoğaltır derler ama benimki hiç çoğalmaz.iyi bi doktora görün zaten o sana herşeyiyle anlatır uygunsan taktır derim.ama herkesede yaramaz oda takıldıktan sonra belli olurCanim ben de Spiral takanlari merak ediyordum. takilirken canin acidi mi? Doktor neden ugun gormedi? Hormonlu spiral mi normal mi taktirdin? Su an nadil nir rahatsizlik hissediyor musun? Onumuzdeki ay ben de taktirmayi dusunuyorum ama dogumdan sonra adetim duzenli ama cok artti nasil olcak bilmiyorum spiral de artiriyormus kanamayi. Kusura bakma canim cok soru sordum.
Bendede var ondan ya doktorada sormamışım hoş pek gıcıktı 5 dk bile bakmadıKizlar adet oluyorum ama sol kasigima agri geliyor gidiyor bazen neden acaba ?
Anladim canim artik 2 hafta beklicm doktora gidecemBendede var ondan ya doktorada sormamışım hoş pek gıcıktı 5 dk bile bakmadı
Neden Can'ım Demir eksikliği olduğunda takılmıyor mu ?Canim bnde spiral dusunuyrum bakalim eger demir eksikligim varsa takmicak doktor
Sancıların gece başlamıştı ama sen sabahı beklemiştin.yanlış hatırlamıyorsam ablanlar odayı süslemişti :) senin ve meltem in kaynanasına hastaydım :)Aaa unutulmamak güzel
Soğuk biriyim derken her anlamda soğukkanlıyım işte doğum yapmaya da sadece eşimle gitmiştim ( : Annem ve kayınvalidem geldiklerinde ben ve kızım odamızdaydık ( çok şükür )
An be an buraya yazıyordum evet
Estağfurullah rica ederim
Ben fransadayim doktorum bana oyke soyledi cunku spiral adet doneminde cok kanama oldugu icin demir eksikligi olmamasi lazim.. turkiyede oyle bi şart car mi bilmiyorum doktoruna danis istersenNeden Can'ım Demir eksikliği olduğunda takılmıyor mu ?
Evet ebe sordu ama doktor hiç sormadı kansızlık olmaması gerekmiş bende yok dedim tahlil filan yok meşhur Türkiye gerçeğiBen fransadayim doktorum bana oyke soyledi cunku spiral adet doneminde cok kanama oldugu icin demir eksikligi olmamasi lazim.. turkiyede oyle bi şart car mi bilmiyorum doktoruna danis istersen
Anladim canim bence sen tekrar danis kan tahlili iste demir eksikligin var mi yok mu diye ben yaptirdim bakalim ne cikacakEvet ebe sordu ama doktor hiç sormadı kansızlık olmaması gerekmiş bende yok dedim tahlil filan yok meşhur Türkiye gerçeği
Bende Almanya da yasıyorum Can'ım aynı kaderi paylaşıyoruz :) bana da doktorum burada önerdi ama ben pek sıcak bakmadım bahsetmedi Demir eksikliğinden halbuki bende cok demir eksikligi var ara sıra hap kullanmak zorunda kalıyorum , suan hap kullanıyorum dogum kontrolü icinBen fransadayim doktorum bana oyke soyledi cunku spiral adet doneminde cok kanama oldugu icin demir eksikligi olmamasi lazim.. turkiyede oyle bi şart car mi bilmiyorum doktoruna danis istersen
Sabah uyandıktan en fazla 3 saat sonra uyutup 2. Uykusunu da aynı şekilde uyandıktan 3 - 3.5 saat sonra uyutursan biraz normale dönüyor. Gece uykusuna geçişte son uykusundan en fazla 4 saat sonra olmalı. Eğer bu süreyi geçiyorsa sapıtıyor benimkinin uykusu . Uykusu iyice açılıyor ve çok huysuz oluyor.Sinir bozucu olabiliyor bu saati takip etme işi ama bir zaman sonra alışıyor sanırım insan. İstersen sende bir dene. Belki senin bebişte de işe yarar. Boool uykulu geceleri olsun inşallah ☺Gündüz iki defa uyutmama rağmen gece uykusuna şimdi geçti yeni uyutabildim bende bittim tabi
Sağol Can'ım deneyeceğim dediğini umarım düzene girer bu gece de 12:30 da uyuduSabah uyandıktan en fazla 3 saat sonra uyutup 2. Uykusunu da aynı şekilde uyandıktan 3 - 3.5 saat sonra uyutursan biraz normale dönüyor. Gece uykusuna geçişte son uykusundan en fazla 4 saat sonra olmalı. Eğer bu süreyi geçiyorsa sapıtıyor benimkinin uykusu . Uykusu iyice açılıyor ve çok huysuz oluyor.Sinir bozucu olabiliyor bu saati takip etme işi ama bir zaman sonra alışıyor sanırım insan. İstersen sende bir dene. Belki senin bebişte de işe yarar. Boool uykulu geceleri olsun inşallah ☺
Vayyy benimkiyle ayni sekilde uyuyan bi bebis daha varmis :) ben de senin gibi kacta tatti kalti dikkat ediyorum ki aksam uykusunA vakitli gecsin. Ama dun gece uyumadi diye sabah uykusunda bl uyudu haliyle aksam yedi bucukta uyutmak zorunda kaldim 9a ceyrek varken uyandi on bire ceyrek kala uyuttum bizimki normalde bu saatte kalmazdi ama dun vakitli uyumadi iste :)Sabah uyandıktan en fazla 3 saat sonra uyutup 2. Uykusunu da aynı şekilde uyandıktan 3 - 3.5 saat sonra uyutursan biraz normale dönüyor. Gece uykusuna geçişte son uykusundan en fazla 4 saat sonra olmalı. Eğer bu süreyi geçiyorsa sapıtıyor benimkinin uykusu . Uykusu iyice açılıyor ve çok huysuz oluyor.Sinir bozucu olabiliyor bu saati takip etme işi ama bir zaman sonra alışıyor sanırım insan. İstersen sende bir dene. Belki senin bebişte de işe yarar. Boool uykulu geceleri olsun inşallah ☺
Gunesli ve yarın babamizin evde olacagini düşündüğümüz bir gunden sana da Günaydın :) :) :)karlı bir günden ve son iş gününden günaydınlar :))
CNM SEN HAMİLEYDİN GALİBA HAYIRLI OLSUN : ) DÜN TESADÜF DİNİ Bİ KİTAP OKUDUM HAMİLEYKEN BEBEK EMZİRMEK ÇOK SAKINCALI DİYOR VE BEBEĞE FAYDADAN ÇOK ZARARI VARMIŞ ÇOK AYRINTILI YAZMIŞTI. ARAŞTIR İSTERSEN Bİ NETTEN.Zamanla geçer herşey .. bebegimi emzirmede sıkıntı oluyor rahim kasiliyor ama bir yandan da emmek istiyor başka sebepten de canim sıkkın. . Hassaslastim ayrıca her sey beni çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?