2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Estağfirullah ne demek tabi soracağız birbirimize.ben polikistik over tadavisi gördüm oğlum zor oldu.tekrar çocuk düşünürsen sana uygun değil dedi.ben bi çocuk daha istermiyim bilmem.spiral ben öncede kullandım bi rahatsızlık yaşamadım sadece günümü uzatmıştı 10 gün adet olurdum tabi ilk başlarda dahada sarkabilir lekelenme şeklinde vücut alışana dek.önceki taktırdığımda çok hafif bi acı duymuştum bu defa yapışıklık varmış iltihap yani onu açmış çok acıdı ama yapışılsan dedi ebe yoksa acımazdı bu kadar.normal devletin verdiği spiral Can'ım.öncekini özelde taktırmıştı eczaneden alıp.şimdi bi rahatsızlığım yok ilk başlarda ağrı yapabilirmiş ama hafif.benim kanamalarım hep az olur çoksa takmazlar herhalde çoğaltır derler ama benimki hiç çoğalmaz.iyi bi doktora görün zaten o sana herşeyiyle anlatır uygunsan taktır derim.ama herkesede yaramaz oda takıldıktan sonra belli olur

Sancıların gece başlamıştı ama sen sabahı beklemiştin.yanlış hatırlamıyorsam ablanlar odayı süslemişti :) senin ve meltem in kaynanasına hastaydım :)

Ben fransadayim doktorum bana oyke soyledi cunku spiral adet doneminde cok kanama oldugu icin demir eksikligi olmamasi lazim.. turkiyede oyle bi şart car mi bilmiyorum doktoruna danis istersen
Evet ebe sordu ama doktor hiç sormadı kansızlık olmaması gerekmiş bende yok dedim tahlil filan yok meşhur Türkiye gerçeği

merhaba arkadaşlarım molfix firmasından 1 yıllık çocuk bezi hediyesi kazandım toplam 48 adet bugün eve teslim edildi ilgilenen arkadaşlara uygun fiyatla vermeyi istiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    119,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben fransadayim doktorum bana oyke soyledi cunku spiral adet doneminde cok kanama oldugu icin demir eksikligi olmamasi lazim.. turkiyede oyle bi şart car mi bilmiyorum doktoruna danis istersen
Bende Almanya da yasıyorum Can'ım aynı kaderi paylaşıyoruz :) bana da doktorum burada önerdi ama ben pek sıcak bakmadım bahsetmedi Demir eksikliğinden halbuki bende cok demir eksikligi var ara sıra hap kullanmak zorunda kalıyorum , suan hap kullanıyorum dogum kontrolü icin

Gündüz iki defa uyutmama rağmen gece uykusuna şimdi geçti yeni uyutabildim bende bittim tabi
Sabah uyandıktan en fazla 3 saat sonra uyutup 2. Uykusunu da aynı şekilde uyandıktan 3 - 3.5 saat sonra uyutursan biraz normale dönüyor. Gece uykusuna geçişte son uykusundan en fazla 4 saat sonra olmalı. Eğer bu süreyi geçiyorsa sapıtıyor benimkinin uykusu . Uykusu iyice açılıyor ve çok huysuz oluyor.Sinir bozucu olabiliyor bu saati takip etme işi ama bir zaman sonra alışıyor sanırım insan. İstersen sende bir dene. Belki senin bebişte de işe yarar. Boool uykulu geceleri olsun inşallah ☺

Sağol Can'ım deneyeceğim dediğini umarım düzene girer bu gece de 12:30 da uyudu

Vayyy benimkiyle ayni sekilde uyuyan bi bebis daha varmis :) ben de senin gibi kacta tatti kalti dikkat ediyorum ki aksam uykusunA vakitli gecsin. Ama dun gece uyumadi diye sabah uykusunda bl uyudu haliyle aksam yedi bucukta uyutmak zorunda kaldim 9a ceyrek varken uyandi on bire ceyrek kala uyuttum bizimki normalde bu saatte kalmazdi ama dun vakitli uyumadi iste :)

Zamanla geçer herşey .. bebegimi emzirmede sıkıntı oluyor rahim kasiliyor ama bir yandan da emmek istiyor başka sebepten de canim sıkkın. . Hassaslastim ayrıca her sey beni çok etkiliyor
CNM SEN HAMİLEYDİN GALİBA HAYIRLI OLSUN : ) DÜN TESADÜF DİNİ Bİ KİTAP OKUDUM HAMİLEYKEN BEBEK EMZİRMEK ÇOK SAKINCALI DİYOR VE BEBEĞE FAYDADAN ÇOK ZARARI VARMIŞ ÇOK AYRINTILI YAZMIŞTI. ARAŞTIR İSTERSEN Bİ NETTEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…