2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Tebrik ederim guzel olmus canim.Benim elimden gelmez oyle sus isleri pek...

dün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
benim oğlumda düştü bi kere,yatağında yatmıyo sürekli dönüyo yer değiştiriyo sığamıyo yatağına,bizde yatak koruyucu aldık kendi yatağımıza,geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ben çok kötü olmuştum

Zamanla geçer herşey .. bebegimi emzirmede sıkıntı oluyor rahim kasiliyor ama bir yandan da emmek istiyor başka sebepten de canim sıkkın. . Hassaslastim ayrıca her sey beni çok etkiliyor

Aaa unutulmamak güzel
Soğuk biriyim derken her anlamda soğukkanlıyım işte doğum yapmaya da sadece eşimle gitmiştim ( : Annem ve kayınvalidem geldiklerinde ben ve kızım odamızdaydık ( çok şükür )
An be an buraya yazıyordum evet
Estağfurullah rica ederim

Ayni durum bizdevde var. Bizimki de 6 aya kadar olan besigine sigmayinca odasina gecirdik. Surekli uyaninca aramiza aldik. Biz bile alistik ayirasimiz gelmitor. Ne yapcaz bilmiyorum.

Ayni durum bizdevde var. Bizimki de 6 aya kadar olan besigine sigmayinca odasina gecirdik. Surekli uyaninca aramiza aldik. Biz bile alistik ayirasimiz gelmitor. Ne yapcaz bilmiyorum.
Bizim beşikte 9 aya kadar iş gördü sonra sığmadı
Kendi odasında durmayınca yalnızlıktan korkuyor herhalde dedim
Uygun bi park beşik aldım bizim odaya
Yok işi gücü cadılık ( : onda da yatmıyor illede yanımızda yatma peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…