- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
sağol cnmGecmis olsun canim duse kalka buyuyecekler . Benim oglumda 2 defa koltuktan dustu
çok sagol sanada geçmiş olsunGecmis olsun. Dun gece benim oglan da dustu yataktan. 4bucukta.Gece yanima almisim. Caat diye bi ses. Parkeye dustu bir de. Okadar korktum ki Allahtan bisey olmadi.
Çok geçmiş olsunGecmis olsun. Dun gece benim oglan da dustu yataktan. 4bucukta.Gece yanima almisim. Caat diye bi ses. Parkeye dustu bir de. Okadar korktum ki Allahtan bisey olmadi.
trafige göre değişiyor,1 saat yada 40 dk sürüyorHemde çoook
İşyerin yakın mı bari
Ben avrupa yakasındayım 1,5 saat yol gidiyorum
Tebrik ederim guzel olmus canim.Benim elimden gelmez oyle sus isleri pek...Günaydın herkese
Beni biliyosunuz zaten Şubat annesiydim ama Şubat anneleri pek konuşmayınca sizin topiğe gelmiştim mülteci gibi
15 günde erken doğunca pat Ocak annesi oluvermiştim
İşte benim 1 ay kaldı, bi de çalışınca ancak yetişirim diyorum
Dekoratif kürdan ve peçetelik yaptım
Eki Görüntüle 1731330
İyi ki doğdun ikra bayrağı sipariş ettim (resimli )
Geldi memnun kaldım
Kartondan yapmışlar
Eki Görüntüle 1731333
İlk siparişe 25 adette ayraç hediyeydi
Ayraçlar bana çok sade geldi, renkliydi ama dümdüz bi karton
Delgeçler ortadan delip, kurdele geçirdim, üstüne de uğur böceği yapıştırdım
Eki Görüntüle 1731332
Daha yeni başladım şimdilik bunlar var
Bi de keçeden magnetler yapaçatım altına çöp şiş tahtalarından ekleyeceğim, saplı olsun sunumu güzel olsun diye
Bunlar bozulmaz etmez yapayım yavaş yavaş diyorum
Yiyecek kısmı en son..
Olsun balon bayrak alır asarsın nasip olursaTebrik ederim guzel olmus canim.Benim elimden gelmez oyle sus isleri pek...
Gecmis olsun,en korktugum sey.Birkere yasadim bende cok korkmustum..dün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
çok sagol sanada geçmiş olsun
Sagolun kizlarÇok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim ..Gecmis olsun. Dun gece benim oglan da dustu yataktan. 4bucukta.Gece yanima almisim. Caat diye bi ses. Parkeye dustu bir de. Okadar korktum ki Allahtan bisey olmadi.
benim oğlumda düştü bi kere,yatağında yatmıyo sürekli dönüyo yer değiştiriyo sığamıyo yatağına,bizde yatak koruyucu aldık kendi yatağımıza,geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ben çok kötü olmuştumdün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
Cok sagol cnm,allah korusun yavrularimizibenim oğlumda düştü bi kere,yatağında yatmıyo sürekli dönüyo yer değiştiriyo sığamıyo yatağına,bizde yatak koruyucu aldık kendi yatağımıza,geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ben çok kötü olmuştum
Sabırsızlıkla bekliyorum :)Oda olur canim merak etme hersey sirayla .. sabir et ve gor.. yuruduklerinde daha cok yaramazlik yapacaklar ... o zanan isimiz daha zor olacak..
Günaydın herkese
Beni biliyosunuz zaten Şubat annesiydim ama Şubat anneleri pek konuşmayınca sizin topiğe gelmiştim mülteci gibi
15 günde erken doğunca pat Ocak annesi oluvermiştim
İşte benim 1 ay kaldı, bi de çalışınca ancak yetişirim diyorum
Dekoratif kürdan ve peçetelik yaptım
Eki Görüntüle 1731330
İyi ki doğdun ikra bayrağı sipariş ettim (resimli )
Geldi memnun kaldım
Kartondan yapmışlar
Eki Görüntüle 1731333
İlk siparişe 25 adette ayraç hediyeydi
Ayraçlar bana çok sade geldi, renkliydi ama dümdüz bi karton
Delgeçler ortadan delip, kurdele geçirdim, üstüne de uğur böceği yapıştırdım
Eki Görüntüle 1731332
Daha yeni başladım şimdilik bunlar var
Bi de keçeden magnetler yapaçatım altına çöp şiş tahtalarından ekleyeceğim, saplı olsun sunumu güzel olsun diye
Bunlar bozulmaz etmez yapayım yavaş yavaş diyorum
Yiyecek kısmı en son..[/QUOTE 7 haftalık hamileyken takip e başlamıştım bu sayfayı daha 1 ay önce üye olabildim ben.hamileyken en aktif takip ettiğim ve bilgilerinden faydalandıgım üye sen din çekirge gec kalmış teşekkür olarak kabul et bunu :)doğumunda dahi soğukkanlılığına hayran kalmıştım.masallah daha dün gibi hatırlıyorum .
7 haftalık hamileyken takip e başlamıştım bu sayfayı daha 1 ay önce üye olabildim ben.hamileyken en aktif takip ettiğim ve bilgilerinden faydalandıgım üye sen din çekirge gec kalmış teşekkür olarak kabul et bunu :)doğumunda dahi soğukkanlılığına hayran kalmıştım.masallah daha dün gibi hatırlıyorum .
Ayni durum bizdevde var. Bizimki de 6 aya kadar olan besigine sigmayinca odasina gecirdik. Surekli uyaninca aramiza aldik. Biz bile alistik ayirasimiz gelmitor. Ne yapcaz bilmiyorum.Bende bazen iyice dalınca beşiğine koyuyorum
Ama uyanırsa fena ağlıyo ayağa kalkıyo bize bakıyo, yanımıza gelmek istiyo
Bizim yanımıza gelince susuyo yatıyo , daha az kalkıyo
Bende çalışıyorum zaten hem kış hem iş dolayısıyla aldık yanımıza bakalım
Bizim beşikte 9 aya kadar iş gördü sonra sığmadıAyni durum bizdevde var. Bizimki de 6 aya kadar olan besigine sigmayinca odasina gecirdik. Surekli uyaninca aramiza aldik. Biz bile alistik ayirasimiz gelmitor. Ne yapcaz bilmiyorum.
Gecmis olsun canimdün gece kızım bizim yatağımız düştü,yüksek yatagımız bi de,allahtan bişey olmadı,çok korktum
Cok gecmis olsun cnm aci tecrubeler yasiyoruz maalesefGecmis olsun. Dun gece benim oglan da dustu yataktan. 4bucukta.Gece yanima almisim. Caat diye bi ses. Parkeye dustu bir de. Okadar korktum ki Allahtan bisey olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?