- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Yok cnm acmadim ama acinca bakarim yogurt yapcam onuSimdi yeni aldığının tadına baktinmi peki.dogalini bende Sevmiştim ama haziri çok ağır geldi bana
Kızlar ya kimse ile paylasamadigim bir kaç gündür beni benden alan bir durum yaşıyorum bilmem beni yadirgar mısınız çok üzgünüm
Gayet normal cnm daha küçücük bir bebeğin var zor zamanlarini yasiyorsun gazi dişi birsürü sorunu varken yenisi yolda cok zor ama sukret yine de. Ikisi bir aradan cikacak diye dusunKızlar ya kimse ile paylasamadigim bir kaç gündür beni benden alan bir durum yaşıyorum bilmem beni yadirgar mısınız çok üzgünüm
Valla saat bir ceyrekte kalkti ben de bi bucukta ev cektim :) komsular kusura bakmasin saat onda bile supurge sesi gelir bu apartmandan hem de tum evi o yuzden ben de umursamadim. Aslında keremi doktora götürdük biraz da ondan gec kaldi. Islerin arkasi yarin :)Oyle bizde de beraber oynamaktan vakit hiç kalmiyo. temizlik hep babanın evde olduğu günler yapılıyor.
Bizim uyku saati de genelde dokuz fpkuz bucuk ondur nadiren sarkabiliyo amaBenim oglum hep boyleydi ama soyle bisey varben misafir de olsa hep ayni saatte yatirdim uyku saati gelince asla taviz vermedim ve uyku vakti yaklasinca efor sarfedecegi oyunlar oynattim elleeinden tutup kosma beraber emekleme top oynama vs yani cocuk uyku vakti hep yorgunbelki bu da etkili olabilir
Cnm arkadaş dedi ya yormak cidden care :)Anneler benim bebegimde uyumayi hic sevmiyor dogdugundan beri en uzun uykusu 3 saattir. Gece 1 den once uyumuyor sabah da 10 da uyaniyoruz. Ama her 3 saatte bir mutlaka uyaniyor. Gunduz de 2-4 arasi uyuyor sadece ne yapacagimi bilemiyorum. Keske erken uyuyup erken uyansa
Gercekten oyle sersene ceviriyolar sinirlerimiz alt ust oluyor . Ama bi gulumsuyolar o zaman hersey bitiyor .Yanlız olmadığımı bilmek bile güzel ama çocuk dediğin 9 da yatar uyur yada o seviye ye gelmedik mi daha acaba serseme çevirdi ufacık kız ikimizi de Birde bir şirinlikler yapıyor ki sorma
Yaslari kucuk ama yaptiklarina akil sır ermiyorbenim kızımda kıskanıyor yanyana bizi
Hayirdir ne oldu ?Kızlar ya kimse ile paylasamadigim bir kaç gündür beni benden alan bir durum yaşıyorum bilmem beni yadirgar mısınız çok üzgünüm
Bizimki cok guzel yiyordu.ber seye agzini aciyodrdu fakar disler soguk alginligi derken buy degistirdi. Agzindakini cikariyor. Ekmegi isirip cikariyor. Benden pek yemiyor.annem daha guzel yediriyor. Mesela uyandiginda kucakta pispislayim diyorum kiyamet kopuyor ama anneme bisey demiyor. Bende illaki emecek. Demek istedigim ac birakmak dogru degil tabiki ama aciktiginda yaninda sen olmazsan belki yer. Cok zekiler ve karinlarinin bizden doyacagini biliyorlar.Arkadaslar saglık Ocağı'na gittik b12 eksikliği iğnemiz için .ordaki hemşire sadece anne sütü aldığımızı duyunca ek gıdaya neden geçmiyorsunuz diye kızdı.bende asla ağzını acmıyor 4 aydır uğraşıyorum dedim .emzirme ac bırak yer dedi .ama oğlumu daha önce 3 saat ac bıraktık emzirmedik yinede 1 kasık yemedi.oğlum bu gün 10 ayını doldurdu ama sadece emiyor biz ek gıdaya nasıl geçeceğiz çok ÜZÜLÜYORUM
Benim de duymaktan tam olarak korktugum sey bu iste 'meme bagimlisi' mahvediyo beni. Emmeden uyumuyo. 20 kere uyansa 20 kere emiyo bir gecede.bizim de 8 dis cikti. Azilar ya da kopek disi geliyor bu ara. Bir de kucagima gelip yakami cekiyo.kafasini sokuyo. Eliyle minciriyo. Falan filan. Gulsemmi aglasammi bilemedimHayatım 6.aydan beri mama sandalyesi yemek masamızın yanında önüne bişeyler doğarsın meyve sebze yemedi çorbalar yaptım yemedi sorun şu oğlum asla ağzını yemek için acmıyor .agzına alsa yutuyor tükürmüyor.10 aydır sade ve sadece anne sütü ile besleniyor b12 eksikliği çıktı bu yüzden8 tane diş çıktı şükür .ve sabaha kadar sürekli uyanıyor emmek için doktor bu meme bağımlısı dedi ama care söylemedi keske sihirli değnek olsa elimde
Günde kaç kere uyutuyorsunuz bebeklerinizi ?
Kızlar ya kimse ile paylasamadigim bir kaç gündür beni benden alan bir durum yaşıyorum bilmem beni yadirgar mısınız çok üzgünüm
Selam
Ben doğum günü hazırlıklarına başladım ufak ufak
farklı tatlara alışması açısından ilk başlarda biberonla başlatsın diye demiştim,tabiki zamanla kaşıkla yer diye düşündüm ama onu da reddediyormuş yavrusuBiberon ile fazla beslenme dis curukleri sebebi cnm.
hatırladığım kadarıyla kilosu iyiydi ama vitamin eksikliği ek besin almadığı içinse daha fazla bekleme bence canım.Canım ne meyve suyunu nede devam sütünü kabul etmiyor.tad farklı gelince bırakıyor biberonuacaba beslenme uzmanına gitsem faydası olurmu
Yok canim ya benimkine ne yapsan boş. Yeni dogan bebek günün 20 saati uyur 4 saat uyanik gecirir dediler benim ki 20 saat uyanikti 40 i cikana kadar. 40 ciktiktan sonra braz duzene girdi yine. Geç uyuyor sık sık uyaniyor hep boyle nasil duzen olusturcaz bilimiyorum.Cnm arkadaş dedi ya yormak cidden care :)
4. Üde geç uykusuna geçiyoruz saat 11 gibi ..Günde kaç kere uyutuyorsunuz bebeklerinizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?