Ayy ben kendimi iyice kotu hissettim birak borek acmayi dolapta yufka duruyor onu bile saramiyorum, masallah sanaKeremle borek yaptik :) hamur cok kere tirnaklandi :)
Canım ne meyve suyunu nede devam sütünü kabul etmiyor.tad farklı gelince bırakıyor biberonubiberonla meyve suları denedinizmi?belki kaşık yerine emerek beslenmek ister
Sen dogalini içtin sanırım.ben migrostan aldım kutuda kokusu tadı farklıydı.Valla ben hamileyken yazin icmistim pek bi fark goremedim. Bizimkine yogurt da alerji yaptigi için pastorize buldum yapip yedirmek istiyorum ben yapana kadar herhalde cocugun alerjisi kalmaz sut bi haftadir dolapta :)
Bence zamana birak,emerek karnini doyuruyove yanlis hatirlamiyosam kilosu boyuda iyiydi senin bebisin.mutlaka yicek simdi deilse 3 ay sonra.birak sutten faydalansin bol bol.Canım ne meyve suyunu nede devam sütünü kabul etmiyor.tad farklı gelince bırakıyor biberonuacaba beslenme uzmanına gitsem faydası olurmu
Kotu hissetme canım bende de durum aynı hatta dün baktım tarihi geçmiş attım yufkayı.Keremin annesi becerikli baya belli:)masallah:)Ayy ben kendimi iyice kotu hissettim birak borek acmayi dolapta yufka duruyor onu bile saramiyorum, masallah sana
Evet cnm ben dogalini icmistim ve hic farkli gelmedi hatta biraz daha guzeldiSen dogalini içtin sanırım.ben migrostan aldım kutuda kokusu tadı farklıydı.
Cok becerikliyimdir :) cocukla oynamaktan temizlige vakit bulamıyorum cunku kendi oynarkeb sıkılıyor beni istiyor surekliKotu hissetme canım bende de durum aynı hatta dün baktım tarihi geçmiş attım yufkayı.Keremin annesi becerikli baya belli:)masallah:)
Cnm kötü hissetme kendini çocukla cidden cok zor yeni nesil bebekler ilgi bekliyo cunku bizden baska kimselri yokAyy ben kendimi iyice kotu hissettim birak borek acmayi dolapta yufka duruyor onu bile saramiyorum, masallah sana
Bimin degil ama ben sleepy kullaniyorum fiyati cok uygun bez de kaliteli ben de prima kullaniyordum ama fiyati uygun olunca sleepye gectik islak bendili her pakette hediye geliyo zaten bben bu ay 250 bebek bezi 10 lu 2 paket alt acma ve 21 tane islak mendile 130 tl verdim istersen sleepy bi dene bizde pisik yapmadi ben memnunumkızlar şuan prima kullanıyoruz,bimin bebek bezinden kullanan varmı,birde dalin ıslak mendili iyimidir ?
Bizimki 2 sefer uyuyo 1.5 saat ortalama her biri aksam da 8:30 gibi yatiyo sabah 7 veya 8 de uyaniyoGünde kaç kere uyutuyorsunuz bebeklerinizi ?
Simdi yeni aldığının tadına baktinmi peki.dogalini bende Sevmiştim ama haziri çok ağır geldi banaEvet cnm ben dogalini icmistim ve hic farkli gelmedi hatta biraz daha guzeldi
Maşallah gündüz düzenli ama gece uykusu düzensiz belli bir saat yok cok geç uyuyor özel birşey yaptınız mı düzene girmesi icinBizimki 2 sefer uyuyo 1.5 saat ortalama her biri aksam da 8:30 gibi yatiyo sabah 7 veya 8 de uyaniyo
Oyle bizde de beraber oynamaktan vakit hiç kalmiyo. temizlik hep babanın evde olduğu günler yapılıyor.Cok becerikliyimdir :) cocukla oynamaktan temizlige vakit bulamıyorum cunku kendi oynarkeb sıkılıyor beni istiyor surekli
Benim oglum hep boyleydi ama soyle bisey varben misafir de olsa hep ayni saatte yatirdim uyku saati gelince asla taviz vermedim ve uyku vakti yaklasinca efor sarfedecegi oyunlar oynattim elleeinden tutup kosma beraber emekleme top oynama vs yani cocuk uyku vakti hep yorgunMaşallah gündüz düzenli ama gece uykusu düzensiz belli bir saat yok cok geç uyuyor özel birşey yaptınız mı düzene girmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?