Keci sutunun kendine has ağır bi kokusu tadı var ben icemedim o hiç içmez bence denemedim o yüzden :)Keci sutu anne sutune en cok benzeyen. Icerse onu tavsiye ederim cnm pastorize var ama bu mevsimde
Yaaaa çok teşekkür ederim , bakacağım bunlara en kısa zamanda :) ayrıca hiçte daralmıyorum aksine çok memnun oldum, aklına geldikçe özeldende yazabilirsin çok sevinirim :)Seve seve detay veririm ☺ Bendeki fisher price ın aktivite masası. Resim ekleyeceğim. Dokunularak öğrenilenin zamanı geçmiş onun yerine yanlarında basılıp ses çıkaranlar var ya onlardan tavsiye ederim. İşbankası yayınları bu kitaplarda bir numara. Yalnız benimki hayvan sesleri olandan ürktü biraz. Daha çok klasik müzikli olanı sevdi :) Ayrıca ben bugün kilitli buzdolabı poşetinin içine birkaç renk parmak boyası döküp ağzını sıkıca 2-3 defa bantladım. Onuda mama sandalyesinin üstüne yapıştırdım. İnanılmaz eğlendi. Bir blogda görmüştüm. Gerçekten çok eğlenceli bunuda deneyebilirsin. Daha birçok şey tavsiye edebilirimde daraltmıyım sonra
Evet cnm aciktigindan kalkmiyo aynen çünkü yarım saat emiyo hatırlıyorum 10 dk sonra kalkiyo.ayağımda salliyorum çok aglarsa az bise su iciriyorum fln ama geceleri çok uyanması AC mi acaba DİE dusunduruo.bide boş memeyide sevmiyo r illa süt fiskircak:)Blumoony .!.:Bence aciktigindan kalkmiyordur artik. Bos memeyi bile alsa uyumaya devam edebilir. Bir de benim memeler ayak uyduruyor arz talep meselesi birkac gece cok uyaninca sonra normale dondugunde kivraniyorum meme dolulugumdan. Bir de alistirma bardagi deneyebilirsin biberon yerine. Cok boyutlu ceva p oldu :)
Insallah bi caresini bulursun canim benim oglumda pek bisey yemiyor diye k4ndime dert ettim megerse hic yemeyen bebeklerde varmis .. benim oglum muzu cok seviyorum hurmayida seviyorum.. yogurt yiyor bulgur pilavi .. bide bildircin yumurtasi yediriyorum ben her sabah 2 gundur cok iyiymis cocuklar icin.. sana soyle tavsiyede bulunabilirim bebeginin neyi sevdigini gozlemle ona gore ver .. ben mesela oglumun eline veriyorum yarim muzu kendine yiyor guzel guzel. Eline kasik flan veriyorum bizimle beraber sofraya oturuyor kasigini tabaklara daldiriyor tabi bisey yemiyor ama kasik tutma egitimini ve yenek yeme aliskanligini kazaniyor..Arkadaslar saglık Ocağı'na gittik b12 eksikliği iğnemiz için .ordaki hemşire sadece anne sütü aldığımızı duyunca ek gıdaya neden geçmiyorsunuz diye kızdı.bende asla ağzını acmıyor 4 aydır uğraşıyorum dedim .emzirme ac bırak yer dedi .ama oğlumu daha önce 3 saat ac bıraktık emzirmedik yinede 1 kasık yemedi.oğlum bu gün 10 ayını doldurdu ama sadece emiyor biz ek gıdaya nasıl geçeceğiz çok ÜZÜLÜYORUM
Merhaba canim evet bebisler buyuyolar buyudukcede dertleride cogaliyor..selam hatunlar
yuruyen varmi aranizda
bebisler nasil buyyolarmii :)
ben arada geliyorum ama unutmusunuzdur
4 mart dogumluyuz biz
dur durak bilmiyoruz son aktivitemiz eller havada dakikalarca oyle durmak :)
Hayatım 6.aydan beri mama sandalyesi yemek masamızın yanında önüne bişeyler doğarsın meyve sebze yemedi çorbalar yaptım yemedi sorun şu oğlum asla ağzını yemek için acmıyor .agzına alsa yutuyor tükürmüyor.10 aydır sade ve sadece anne sütü ile besleniyor b12 eksikliği çıktı bu yüzdenInsallah bi caresini bulursun canim benim oglumda pek bisey yemiyor diye k4ndime dert ettim megerse hic yemeyen bebeklerde varmis .. benim oglum muzu cok seviyorum hurmayida seviyorum.. yogurt yiyor bulgur pilavi .. bide bildircin yumurtasi yediriyorum ben her sabah 2 gundur cok iyiymis cocuklar icin.. sana soyle tavsiyede bulunabilirim bebeginin neyi sevdigini gozlemle ona gore ver .. ben mesela oglumun eline veriyorum yarim muzu kendine yiyor guzel guzel. Eline kasik flan veriyorum bizimle beraber sofraya oturuyor kasigini tabaklara daldiriyor tabi bisey yemiyor ama kasik tutma egitimini ve yenek yeme aliskanligini kazaniyor..
Insallah bi caresini bulursun canim benim oglumda pek bisey yemiyor diye k4ndime dert ettim megerse hic yemeyen bebeklerde varmis .. benim oglum muzu cok seviyorum hurmayida seviyorum.. yogurt yiyor bulgur pilavi .. bide bildircin yumurtasi yediriyorum ben her sabah 2 gundur cok iyiymis cocuklar icin.. sana soyle tavsiyede bulunabilirim bebeginin neyi sevdigini gozlemle ona gore ver .. ben mesela oglumun eline veriyorum yarim muzu kendine yiyor guzel guzel. Eline kasik flan veriyorum bizimle beraber sofraya oturuyor kasigini tabaklara daldiriyor tabi bisey yemiyor ama kasik tutma egitimini ve yenek yeme aliskanligini kazaniyor..
Canim benim ya Allahim yardim etsin .. insallah bir caresini bulursun.. istahsiz bi bebek galiba .. insallah duzelir .. bir an onceHayatım 6.aydan beri mama sandalyesi yemek masamızın yanında önüne bişeyler doğarsın meyve sebze yemedi çorbalar yaptım yemedi sorun şu oğlum asla ağzını yemek için acmıyor .agzına alsa yutuyor tükürmüyor.10 aydır sade ve sadece anne sütü ile besleniyor b12 eksikliği çıktı bu yüzden8 tane diş çıktı şükür .ve sabaha kadar sürekli uyanıyor emmek için doktor bu meme bağımlısı dedi ama care söylemedi keske sihirli değnek olsa elimde
Saol canim tesekkur ederim bildirdigin icin .. evet doktora danisir .. en azindan haftada 2 defa versem cok faydasini gorurum insallah yurumesine katkida bulunuyor mus..Yalniz bildircin yumurtasini her gun onermiyorlar hormon dengesini bozuyormus. Erken ergenlige falan sebep oluyormus. Nette bununla ilgili cok yazi var. Siz yine de bi danisin doktorunuza mesajinizi görünce yazmak istedim.
Canim yalniz degilsin bizim bebisde geceleri belki 10 defa kalkiyor.. bu aralar hastalandi bide resmen kudurdu oglum.. hic bir yere sigmiyor.. kocamla bas basa oturmaya hasretim bende zaten bizim oglan bizi yan yana gormesin hemen geliyor ayiriyor bizi ..Akşamdan beri kızım on kere kısa kısa uyudu uyandı kafayı yicem artık suan da bile cin gibi kalamadık eşimle bir akşam başbaşa ne zamandır böyle Nasıl düzene girer bu is(
Yanlız olmadığımı bilmek bile güzel ama çocuk dediğin 9 da yatar uyur yada o seviye ye gelmedik mi daha acaba serseme çevirdi ufacık kız ikimizi de Birde bir şirinlikler yapıyor ki sormaCanim yalniz degilsin bizim bebisde geceleri belki 10 defa kalkiyor.. bu aralar hastalandi bide resmen kudurdu oglum.. hic bir yere sigmiyor.. kocamla bas basa oturmaya hasretim bende zaten bizim oglan bizi yan yana gormesin hemen geliyor ayiriyor bizi ..kiskanc olacak beyfendi .. ;D
biberonla meyve suları denedinizmi?belki kaşık yerine emerek beslenmek isterHayatım 6.aydan beri mama sandalyesi yemek masamızın yanında önüne bişeyler doğarsın meyve sebze yemedi çorbalar yaptım yemedi sorun şu oğlum asla ağzını yemek için acmıyor .agzına alsa yutuyor tükürmüyor.10 aydır sade ve sadece anne sütü ile besleniyor b12 eksikliği çıktı bu yüzden8 tane diş çıktı şükür .ve sabaha kadar sürekli uyanıyor emmek için doktor bu meme bağımlısı dedi ama care söylemedi keske sihirli değnek olsa elimde
benim kızımda kıskanıyor yanyana biziCanim yalniz degilsin bizim bebisde geceleri belki 10 defa kalkiyor.. bu aralar hastalandi bide resmen kudurdu oglum.. hic bir yere sigmiyor.. kocamla bas basa oturmaya hasretim bende zaten bizim oglan bizi yan yana gormesin hemen geliyor ayiriyor bizi ..kiskanc olacak beyfendi .. ;D
Ispanakli kol böreği cnm. Kerem cig hamur koparip aldi biraz yedi insallah aliskanlik yapmaz :)Ne böreği yaptın canım
Valla ben hamileyken yazin icmistim pek bi fark goremedim. Bizimkine yogurt da alerji yaptigi için pastorize buldum yapip yedirmek istiyorum ben yapana kadar herhalde cocugun alerjisi kalmaz sut bi haftadir dolapta :)Keci sutunun kendine has ağır bi kokusu tadı var ben icemedim o hiç içmez bence denemedim o yüzden :)
Evet cnm dogru diyorsun beni de bildigim haftada en fazla ikiYalniz bildircin yumurtasini her gun onermiyorlar hormon dengesini bozuyormus. Erken ergenlige falan sebep oluyormus. Nette bununla ilgili cok yazi var. Siz yine de bi danisin doktorunuza mesajinizi görünce yazmak istedim.
Biberon ile fazla beslenme dis curukleri sebebi cnm.biberonla meyve suları denedinizmi?belki kaşık yerine emerek beslenmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?