- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Gec kalmis sayilmazsin cnm on ikiye kadar vakit var. Ben de parmak kukla ve metalefon ya da klisefon galiba adi. Onlardan alicaktim ama yok maalesefAyy tuh bugun sabahtan sonra girmedim gorseydim yazdigini benim de alacaklarim vardi. Parmak kukla ben coktandir bakiyorum e bebek e yok ne yazik
Ay canım gerçekten zor bi süreçten geçmişsin. Allah hayırlısını versin. İsteyene istediği Zaman'da versin ben hep öyle dua ederim. Çünkü çocuk sahibi olmak ona bakmak gerçekten çok yıpratıcı. Tabi güzel yönleri de var. Sen de ne güzel bi tane büyütmüşsün bi tane de büyüyor. Biz de daha bi tane. O bile zor geliyor.Çok sağol Can'ım.3 sene tedavi gördüm bir boş gebelik birde 9 haftalık kalbi durmuş kürtajlarım oldu sonra bi aşılama yapıldı olmadı sonra artık tüp bebek dedi doktor bir kaç ay dinlenme verdi 2 ay sonra süpriz hamile olduğumu öğrendik.zor bi hamilelik geçirdim tam 52 tane iğne oldum 16. Haftaya kadar.kontrollerim önce haftada sonra en seyrek 3 haftada idi yani hastaneden yıldık.son 10 gün tansiyonum yükseldi 1gece hastanede kaldım 37+2de acil sezeryan oldum oğlum 1 hafta küvezde kaldı çok şükür sonra kucağımıza aldık.şimdi şükürler olsun sağlıklı ve çok akıllı bi çocuk.bide 9 yaşında kızım var onda ayrı zorluklar yaşadım çok.bide kızımdan önce ölü doğumum var tam 9 aylık.anlayacağın çok yoruldum bu yüzden iyice korktum.çok zor seneler yaşadım.yeni bir çocuk ve aynı şeyleri yaşamaya psikolojik ve biyolojik hazır değilim.rabbim olmayan isteyen uğraşan herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.olmamasınında Nasıl olduğunu çok iyi bilirim.çok uzattım ama niye bu kadar endişelendiğimi bilmenizi istedim
Biz de bi haftadir yasiyorduk suyunu artirinca atlattik sukur cnmUzun zamandir kaka problemimiz vardi ikinmaktan korkuyordu,icerde sertlesiyordu kakasi bu seferde,kisir donguye girmisti durum.Sabahlari ac karnina kirmizi elma verdigimden beri durumu duzeldi neyseki,ne erik ne kayisi ne incir bu kadar fayda etmemisti.Kaka problemi yasayan varsa elmayida deneyin derim
kırmızı elmayı Nasıl veriyorsun? Rendeleyip sabah aç karnına mı. Suyunu falan mıUzun zamandir kaka problemimiz vardi ikinmaktan korkuyordu,icerde sertlesiyordu kakasi bu seferde,kisir donguye girmisti durum.Sabahlari ac karnina kirmizi elma verdigimden beri durumu duzeldi neyseki,ne erik ne kayisi ne incir bu kadar fayda etmemisti.Kaka problemi yasayan varsa elmayida deneyin derim
Yok canim ya sade makarna tereyagli pilav bunlari yiyor benimki. Ama iste corba ve yogurt yediremiyorum.Makarnayi haslayinca sademi veriyosun peki bi sos yapiyomusun
Sağol Canım 1 haftadır vardı çok sinir bozucu bişi .. Şükür geçtiKasinti buyuk sıkıntı o olunca unutmussundur dogru. Gectigine sevindim canim.
Yogurda meyve yada pekmez kat öyle bi dene istersen.yoğurt onemliYok canim ya sade makarna tereyagli pilav bunlari yiyor benimki. Ama iste corba ve yogurt yediremiyorum.
Denedim oyle de yemedi yaYogurda meyve yada pekmez kat öyle bi dene istersen.yoğurt onemli
Ben de tabletten giriyorum. Sekmeyi hic kapatmiyorum :) girince tekrar yukle butonuna dokunup yeni mesajlari yukluyor oldu bittiYazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..
Kizim eskiden yogurtcuydu ne yedirsem kasigin ucuna yogurt koyardim yoksa agizini acmazdi. Son gunlerde yemegini daha guzelce yiyiyor yogurda donup bakmiyor. Yani sen tekrar dene bir sure ara verdikten sonra, yiyebilir ozaman. Yeme aliskanliklari cok degisken bu aralar ayak uydurmak lazimDenedim oyle de yemedi ya
Kizim eskiden yogurtcuydu ne yedirsem kasigin ucuna yogurt koyardim yoksa agizini acmazdi. Son gunlerde yemegini daha guzelce yiyiyor yogurda donup bakmiyor. Yani sen tekrar dene bir sure ara verdikten sonra, yiyebilir ozaman. Yeme aliskanliklari cok degisken bu aralar ayak uydurmak lazim
Ay aynen ya bu yüzden soğudum nerdeyse.ben telefondan giriyorum her defa aynısını diyor çok sıkıldım çözemedimde.bilgisi olan biri bize yardım etsin lütfenYazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..
bende süt sıkıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim :)Bu arada kizlar mucize anne sütünün bi faydasini soyliyim size :) dun gece burnu yuzunden yatamamisti cocuk bugun de zorlaniyordu inanir misiniz qnne sütü döktüğüm gibi ne burun akintisi kaldi ne tıkanıklığı. Uyuturken de dokecegim insallah
Senmi yapiyosun yogurdu yoksa hazirmi acaba ondanmi.mesela yofurdu ben evde kendin yapiyorum.bi kere fazla bekletmistim.cok hafif eksiydi o hafta yemedi.tatli yogurt seviyo benimkiDenedim oyle de yemedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?