- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ayy cokk guzell ..Evet 14 mart ..tekrar gebe kaldım ama planlı değildi doğru düzgün korunmadikk gittigimde dra kalp atışları baslamisti
Samimiyetin için teşekkürler canım. . Umarım senin için de ikincisi pesimden gelirAyy cokk guzell ..cok sevindim senin adina ... Allahim saglicakla kucagina almayi basip etsin .. aslinda bende istiyorum hemen birtane ama inan kaldirabilir miyim bilmiyorum.. gercekten guzel olur 2 .cisi hemen .. icten ice istiyorum ama oglumun yaramazliklarini gorunce asla diyorum.. simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum simdiye kadar sorun cikmadi.. insallah cikmaz cunku dogum kontrol hapiylada hamile kalan varmis.. amann neyse olacagi varsa olur.. ;D senin adina cokk sevindim inan bana ... A.e.o grsrz canim.. sanki ailenden biri hamile kalmis gibi .. gerci burda hepimiz bi aile olduk iyisiyle kotusuyle..
Ne diyim ki canim cok isterim ama benim anca ogluma gucum yetiyo.. ama olursada yok demem.. ;D Allah vergisi .. Allahimda biliyor istiyorum... ama oglum 2 yasina gelsin oyle insallah.. ama gercekten senin adina cok sevindimm .. telefon acip konusmak geldi icimden.. ben birinin hamile oldugunu duyunca ogrenince cok seviniyorum sanki ben hamileymisim gibi...Samimiyetin için teşekkürler canım. . Umarım senin için de ikincisi pesimden gelir
Gittim dr ama adet çoğalmasını sormayı unuttum şükür kaşıntı olayı da bitti iki gün krem kullandım avKizlar 3 aydir cok duzenli adet goruyorum ama cok fazla eskiden boyle olmazdi. Lohusalikta kullanmak icin aldigim dependleri kullaniyorum. Sezaryanla dogum yaptim. Aranizda miktari boyle artan var mi? Doktora gidicem ama regl donemindeyken mi gitmeliyim bitince mi?
Kasinti buyuk sıkıntı o olunca unutmussundur dogru. Gectigine sevindim canim.Gittim dr ama adet çoğalmasını sormayı unuttum şükür kaşıntı olayı da bitti iki gün krem kullandım av
Okul isi varsa evde ordan geliyor canim yaa, esim ogretmen gripten ölüyoruz oglum tam bir ay hastaydi gripten daha yeni yeni gecti burun tikinakligiSanada günaydın geçmiş olsun.bizde çok sık grip oluyoruz neden acaba okula giden ablamız mı getiriyor ki.yoksa çok dışarı çıkmayız biz
Tebrik ediyorum canim hayirli ve hayirlisi olsun. Allah kucagina almaya nasip etsin...Evet 14 mart ..tekrar gebe kaldım ama planlı değildi doğru düzgün korunmadikk gittigimde dra kalp atışları baslamisti
Hadi gözün aydın :)Kan sonucum negatif çok şükür rabbim isteyenlere versin.içim rahatladı elhamdülillah
Makarnayi nasıl yediriyosun canım.bizimki yoğurt muhallebi yio ama pilav makarna hiç denemedimAnneler bana bi tavsiye verin ya benim kizim meyve makarna ve pilav dan baska hic bi sey yemiyor. Corba muballebi yogurt yumurta bunlari yediremiyorum mesela...
Zeytinyagli suda haslanmis en kucuk boncuk makarnalar var ya hasliyorum cok seviyor. Kati seyleri seviyor balik yedirebiliyorum mesela cok seviyor. Ama muhallebi yogurt corba sevmiyor. Cignemeyi seviyor demekki.Makarnayi nasıl yediriyosun canım.bizimki yoğurt muhallebi yio ama pilav makarna hiç denemedim
Ayy tuh bugun sabahtan sonra girmedim gorseydim yazdigini benim de alacaklarim vardi. Parmak kukla ben coktandir bakiyorum e bebek e yok ne yazikKizlar bugun e bebekte oyuncakta %27 indirim var. Ben aldim birseyler siz de bi bakın isterseniz
Çok sağol Can'ım.3 sene tedavi gördüm bir boş gebelik birde 9 haftalık kalbi durmuş kürtajlarım oldu sonra bi aşılama yapıldı olmadı sonra artık tüp bebek dedi doktor bir kaç ay dinlenme verdi 2 ay sonra süpriz hamile olduğumu öğrendik.zor bi hamilelik geçirdim tam 52 tane iğne oldum 16. Haftaya kadar.kontrollerim önce haftada sonra en seyrek 3 haftada idi yani hastaneden yıldık.son 10 gün tansiyonum yükseldi 1gece hastanede kaldım 37+2de acil sezeryan oldum oğlum 1 hafta küvezde kaldı çok şükür sonra kucağımıza aldık.şimdi şükürler olsun sağlıklı ve çok akıllı bi çocuk.bide 9 yaşında kızım var onda ayrı zorluklar yaşadım çok.bide kızımdan önce ölü doğumum var tam 9 aylık.anlayacağın çok yoruldum bu yüzden iyice korktum.çok zor seneler yaşadım.yeni bir çocuk ve aynı şeyleri yaşamaya psikolojik ve biyolojik hazır değilim.rabbim olmayan isteyen uğraşan herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.olmamasınında Nasıl olduğunu çok iyi bilirim.çok uzattım ama niye bu kadar endişelendiğimi bilmenizi istedimHadi gözün aydın :)
Makarnayi haslayinca sademi veriyosun peki bi sos yapiyomusunZeytinyagli suda haslanmis en kucuk boncuk makarnalar var ya hasliyorum cok seviyor. Kati seyleri seviyor balik yedirebiliyorum mesela cok seviyor. Ama muhallebi yogurt corba sevmiyor. Cignemeyi seviyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?