- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 41
Valla cnm benim hamileligim nasil soyliyim Sana. Ben 21 ya da 26 martta adet oldum muhtemelen sinav stresiyle gecikti. 9 temmuzda 3.5 ay adet olmadim diye kadin doguma gittim bes haftalik gebe ciktim. Son adet tarihimi 3 haziran olarak hesapladilar. Olmaz Diye birsey yol yaniTebrik ederim,Allah tamamina erdirsin.Aslinda bende dusunuyorum fazla beklemeden.Daha hic adet olmadim,adet olmadan hamile kalinmaz diye biliyorum,nasil olacak anlamadim bende
Seve seve detay veririm ☺ Bendeki fisher price ın aktivite masası. Resim ekleyeceğim. Dokunularak öğrenilenin zamanı geçmiş onun yerine yanlarında basılıp ses çıkaranlar var ya onlardan tavsiye ederim. İşbankası yayınları bu kitaplarda bir numara. Yalnız benimki hayvan sesleri olandan ürktü biraz. Daha çok klasik müzikli olanı sevdi :) Ayrıca ben bugün kilitli buzdolabı poşetinin içine birkaç renk parmak boyası döküp ağzını sıkıca 2-3 defa bantladım. Onuda mama sandalyesinin üstüne yapıştırdım. İnanılmaz eğlendi. Bir blogda görmüştüm. Gerçekten çok eğlenceli bunuda deneyebilirsin. Daha birçok şey tavsiye edebilirimde daraltmıyım sonraYaaaa çok teşekkür ederimmm, biraz daha detay istiyorum mesela aktivite masası Nasıl ? Marka veya resimmmm nolurrr, kitabı çok seviyor ama normal kitap var , masalcı tırtılı alayım ozaman , birde dokunarak öğrenilen varmış ona bakayım
Bir buçuk aylık gebeyim kızlar
Cnm gercekten boşa endişe ediyosun bak hepimiz ayniyiz her ay iki uç hafta gecikiyo 9 gün ne ki.test te negatif çıkmış zaten.haftaya olursun :):)stres yapma boşuna.8 gün idrarda çıkması için yeterli bi sure.bise olsa kesin cikardiBugün adetim gecikeli 9 gün oldu ve ben hala adet olmadım.dün test negatifti ama hiç rahat değilim.nette idrar testinde çıkmayıp sonra kanda hamile olduğunu öğrenen bir çok kişi var of çok kötüyüm.ben 40 dan sonra adet görmeye başlamıştım.önceleri 2geçen ay5 gün geçti ama bu kadar olmamıştı böyle olan varmı çevrenizde kızlar
Gecmis olsun canim doktora gittin mi ne dedi cok merak ediyorumAynen bende son iki adetim de kanamam çok fazla oldu şuanda da adetim .. 5/6 gündür bi kaşıntı başladı adet öncesinde adet bitsin dedim ama artık dayanamıyorum bugün 4.30 da randevu var .. Bunuda soracam.. Dönünce yazarım sonucunu ..
hayırlı olsun cnmmm :)Bir buçuk aylık gebeyim kızlar
keşke bende izlemeseydimm iki gündür uyku uyuyamıyorum hiç aklımdan çıkmıyor hep ağlayasım geliyo psikoloji kalmadıben korktum izleyemedim ben bi ısırmaya bile acıyorum
yokk cnm adetle alakası yokmuş ben doktora sordum hatta daha kolay kalırsın dediTebrik ederim,Allah tamamina erdirsin.Aslinda bende dusunuyorum fazla beklemeden.Daha hic adet olmadim,adet olmadan hamile kalinmaz diye biliyorum,nasil olacak anlamadim bende
Cnm gercekten boşa endişe ediyosun bak hepimiz ayniyiz her ay iki uç hafta gecikiyo 9 gün ne ki.test te negatif çıkmış zaten.haftaya olursun :):)stres yapma boşuna.8 gün idrarda çıkması için yeterli bi sure.bise olsa kesin cikardi
Sanada günaydın geçmiş olsun.bizde çok sık grip oluyoruz neden acaba okula giden ablamız mı getiriyor ki.yoksa çok dışarı çıkmayız bizGünaydın kizlar nasılsınız? Keremin burnu akiyo ya hasta oluyo cocuk
BENCE KAN VERMENE BİLE GEREK YOK AMA VER RAHATLA :) 8 GÜNDE MUTLAKA ÇIKMASI LAZIM ŞUANDA DÜZENLİ OLMAMASI GAYET NORMAL BEN BU AYIN BAŞINDA OLDUM İLK DEFA ADET BAKALIM DEVAMI GELECEK MİTeşekkür ederim Can'ım içimi rahatlatıyorsun bugün kan verecem inşallah kesinleşsin artık yoruldum
Gecmis olsun cnm ilerlemeden hemen onlem al keremcigeGünaydın kizlar nasılsınız? Keremin burnu akiyo ya hasta oluyo cocuk
Ciddi misin sende mi mart annesiydin ? Ve tekrar gebe kaldinBir buçuk aylık gebeyim kızlar
Doğum ağustos 9 gibiHayirli olsun diyelim :) eee artik kardes kardes buyuycekler kizin cok sansli :) senin için biraz zor olacak orasi ayri tabi. Ikisinin arasi bi bucuk yas oluyo galiba. Kismetse dogum ne zaman
Evet 14 mart ..tekrar gebe kaldım ama planlı değildi doğru düzgün korunmadikk gittigimde dra kalp atışları baslamistiCiddi misin sende mi mart annesiydin ? Ve tekrar gebe kaldin
Tek gebe ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?