• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Haber ver yarın bize de Can'ım. 8 gün yine iyi durmuşsun.
Tamam mutlaka veririm zaten rabbim isteyenlere versin inşallah.geçen ayda gecikmiştim bide oğluma tedavi ile hamile kaldım olmuyordu yani onun için bu kadar bekledim 2gündürde eşime test getir dedim oda korktu getirmedi

slm kızlarr biz aşımızı olduk kolumuzdan :) maşallah kızım yine hiç ağlamadı :) kilomuzz 8,800 boyumuz 71cm :) bi daha ki aşımız doğum gününde ama hemşire doğum gününde canını yakmayalım 24 marta gelin dedi :):)

slm kızlarr biz aşımızı olduk kolumuzdan :) maşallah kızım yine hiç ağlamadı :) kilomuzz 8,800 boyumuz 71cm :) bi daha ki aşımız doğum gününde ama hemşire doğum gününde canını yakmayalım 24 marta gelin dedi :):)
slm cnm,gecmis olsun bizde bacagimizdan olduk,tartmadi bizimki,bizimki dusuncesizmis dogum gunumuzde cagirdi bizi 16 mart :)

Biz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
Cok gecmis olsun. Bir gecseydi su alerji durumu. Keske onceden nelerin alerji yaptigi bilinebilse. :(

KIZLAR KAYSERİLİ ÜVEY ANNE HABERİNİ YENİ İZLEDİM DONDUM KALDIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR :KK43: EY CANİ KADIN ÖLMEK İÇİN İNLE YALVAR AMA ÖLME İNŞALLAHHHHH :KK62:
Ben iZlersem gece uyuyamam diye sesini kıstım 2 3 sn izledim. Dondum kaldım. Yere fırlatışını falan gördüm. Allah onun belasını versin. Gözlerim doldu yine.

Kayserili cani ( anne demeye dilim varmiyo) haberi duymamistim burda okuyunca bakayim dedim resmen psikolojim bozuldu bu nqsil insan yaaa yuregime bir yumru oturdu gitmiyor uyuyamiyorum rabbim su mubarek gecede tum aglayan uzulen meleklerine merhamet etsin onlari uzenleri kahru perisan etsin ins

Back