2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar ya eymen bugün çok hasta, sürekli balgamli bir şekilde öksürüyor. Hic keyfi yok yavrumun. Nerdeyse hicbir şey yemedi ve yediklerini de cikardi. Ateş çok hafif var. İnşallah yoktur ama boyle bi şekilde hastalik geçiren varsa evde neler yapabilirim, ilaç kullansin istemiyorum hemen, ilerlerse mecburen gideceğiz doktora ama

Canım kılosunu dert etme kecıboynuzu dut ve uzum pekmezını karıstırıp verıyorum hergun,
Bızımkı dogru duzgun ek gıda almıyor emıyor sadece, ama kılosu ust sınırda, doktor sutun kalorılı olabılır ama demır içermez dedı,. Kan aldırmak ıstemıyorum bışey de yemıyor, hergun zorla bı kaç damla demır damlası ve pekmez verıyorum[/QUOTE]
Canım benim bebeğim 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sütü alıyor asla ek gıda kabul etmiyor kilosu 10,300 ama b12 eksikliği çıktı haftada 1 iğne yapılıyor

Canım benim bebeğim 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sütü alıyor asla ek gıda kabul etmiyor kilosu 10,300 ama b12 eksikliği çıktı haftada 1 iğne yapılıyor[/QUOTE]
Aynen bende boyle bışeyden korkuyorum canım, d vıtamını ve demır verıyorum, onun dışında bılmıyorum bı eksıklık varmı, b 12 eksık bebek gergın, reflekslerı zayıf olurmuş oyle bışey oldumu sızde, doktor ıyı gozukuyor ama yınede 1 yasında kan verın dedı. Bılmem verırmıyız.

Slm kizlar cok acil ,bugun sagdihim sut<umu ertesi gun kizima veriyor annemler,ben calisiyorum,sut posetine koyuyorum,sut kabi dahami mantikli??
canım tek farkı sut kabının agzına dırekt bıberonu takıp verebılır bırde sureklı almana gerek kalmaz 1 kere sut kabı alırsan yıkar kullanırsın devamlı ben ıkısını de kullandım buzlukta sut poseti daha az yer kaplıyor ama hemen ertesi gun verilecekse uzun surelı kullanıldıgı ıcın sut kabı derim ben. ben de avent via var ama herhangi bir marka da işe yarar bence

Valla bazen benimde yoğurdun içine Ekmek doğrayıp yedirdiğim oluyor bi yoğurda hayır demiyor .. Ya sebze püresİ kaşık mama arada bazen devam sütü bunları bi günde yani yiyor ama yok yaramıyor demek ki ya da ben beslediğimi sanıyorum değişiklik yapsam Nasıl değişik yapabilirim ki !
Tahlil sonuçlarına göre dr çok ciddi bi düşüklük yok sadece kan damlasını muhakkak verin demiş .. Yeşil yapraklı sebze pekmez , bi yemek kaşığı kadar köfte . Kuru baklagil. Yumurta sarısı kıyma hariç diğerlerini zaten veriyordum ben ..
Şükür sağlıklı gelişimi iyi dr a göre de gayet iyi .. Anne yüreği işte 9 kg olsun oluverseydi ya ..

Canım benim bebeğim 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sütü alıyor asla ek gıda kabul etmiyor kilosu 10,300 ama b12 eksikliği çıktı haftada 1 iğne yapılıyor[/QUOTE]
B 12 eksşkliği kan sayımında çıktı bizim dr b12 ye şuanda bakmaya gerek yok dedi.. Tahlilde b12 olarak mi geçiyor..

merhaba canim senin ikizlrin var biliyorum takip ediyorum seni ne guzel bir de kizin olmuş bende istiyorum rabbim nasip ederse çok şukur hamilelik rahat geçmişti annemler vardi 6 ya kadar artik yanliz bakiyorum biraz zor tabi sabir istiyo ama herşeye deger evlat gibisii yok boyle guzel sevgisi varki butun zorluklara deger Allah herkese nasip etsin biz 8 yil bekledik sana sorack çok şey var sen buyutmussun masallh bende ogunleri gorurum insallh

Cok şukur allahıma,
Ben calışıyordum 2012 den berı işten ayrıyım şimdı yıne ucretsız ızındeyım, işim de cok guzeldı herkez nasıl duruyorsun evde dıyorlar,
Cocuklarımı cok sevıyorum, herseylerıyle kendım ilgılenıyorum yardımcım var ama cocuklarla on planda ben ılgılenırım.ilgılendıgım gıbı karsılıgınıda alıyorum cocuklardan bu benı cok mutlu edıyor,
Ankarada yasıyoruz sehırde cok kardes olsun ıstedım, zaten yalnızız ıyıkı oyle yapmışım evımız cumbur cumbur evde hıv tv ızlenmez, acık olsada ızlenmez
Ikız e tek bakmak cok zor su an ucuyle bıle o kadar zorlanmıyorum, allah yardım etsın, hepımıze guc versın, gucumuzu eksık etmesın,

amin canim bende Ankaradayim rabbim çocuklarimizi korusun buyudukce daha zorlasiyo ikiside emekliyo kanepe başindan inmiyorla korku içindeyim birbirilerini düşüruyorla ilk cocuk olunca hep tepelerindetim bisey olacak diye son 2 gundur daha fazla beraber oynamaya başladilar bu da beni mutlu ediyo

Mükemmel ya bizim yerimize de eglenin :) ben gitsem keremin pesinde tum koltuk aralarini dolanirim kimse birsey izleyemez :)
Zaten film bahane... deneyim sahane :)) bakalim Attila efendinin ilgisini cekecek mi karanlik ortam... koca ekran... o kadar bebeyle nasil olacak merak icindeyim :))

Canım benim bebeğim 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sütü alıyor asla ek gıda kabul etmiyor kilosu 10,300 ama b12 eksikliği çıktı haftada 1 iğne yapılıyor
Aynen bende boyle bışeyden korkuyorum canım, d vıtamını ve demır verıyorum, onun dışında bılmıyorum bı eksıklık varmı, b 12 eksık bebek gergın, reflekslerı zayıf olurmuş oyle bışey oldumu sızde, doktor ıyı gozukuyor ama yınede 1 yasında kan verın dedı. Bılmem verırmıyız.[/QUOTE]
Canım oğluma detaylı alerji testi yaptırdım onda çıktı b12 eksikliği .yoksa kilosu boyu iyi diyo doktor.ve sadece anne sütü alıyor .ek gıdaya geçemedik ağzını asla acmıyor.oğlum doğdu doğalı gergin bir bebekti.

B 12 eksşkliği kan sayımında çıktı bizim dr b12 ye şuanda bakmaya gerek yok dedi.. Tahlilde b12 olarak mi geçiyor..[/QUOTE]
Canım b12 diye geçiyor

Çok sa
Cok sağol canım ya. İLçedeyiz burda sağlık ocağı var. Cuma günü gidecektik. İnşallah bi sorun olmaz. Sizin boğaz enfeksiyonu olmuş ya öksürüğü filan varmıydı

Canim ancak gordum yazdigini, bogaz enfeksiyonu olmustu ama hic oksuruk yoktu o yuzden ben disten diye dusundum hep, artik atesi dusuremeyince doktora goturmustum. Insalah iyilesmistin minigin

istanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)

Ayyy bende gelmek istiyorumm ama bize uzak ve arabamizda yok. Size iyi eglenceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…