:) olabilir cnm.e napalim böyle böyle büyüyüp ogrenceklertubisa cnm bizimki her yerde beni arar bir yerde yoksam orda cok durmaz mutfakta aramaz direk görüyor :) bir de benim metabolizma iyi biliyor musun cok erken cikmam genelde :)
Bizim lavabo oturma odasinin tam karsisi ondan olabilir :)
Kızlar ya kızımın çok atesi var. Dus aldırdım surup içirdim. Bir saate yakın oldu hala düşmedi çok tedirginim.
39 derece. Düngecede vardı ama bukadar yüksek değildi
Uyanıkken Keyfi iyi gibi sanki. Sizin atesin sebebi neydi bilmiyorum ki dişmi boğaz enfeksiyonumu bide idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ates. Suan sallıyorum sabaha kadarda devam edecek
39 derece. Düngecede vardı ama bukadar yüksek değildi
Önemli değil canımGecmis olsn yazinin bozukluğu icin ozur dilerim kizim la uğraşıyorum ni yandan. Biz soguk.alginlogindan dolayi 3 gece ateslendik ama biz ates dusurucu ve ilik kompres ile dusurebilmistik
Cok sağol canım ya. İLçedeyiz burda sağlık ocağı var. Cuma günü gidecektik. İnşallah bi sorun olmaz. Sizin boğaz enfeksiyonu olmuş ya öksürüğü filan varmıydıGecmis olsun canim, atesi 39 olmussa doktira gitur bekletme disten degildir o. Kizimda oyle oldu 39,5 tu acile gittik bogax enfeksiyonu olmustu nerdeyse havale gecirecekti.
Önemli değil canım
Simdi ölçtüm 37.8 çıktı inşallah faydası olur sUrubun. Uyuyo yavrum ne zor bu stres yorgunluk.
Oglum bu ara bana hic gelmiyor. Babanesine deli oluyor. Gorunce cildiriyor ona gitmek icin. Kimin kucaginda olursa olsun ben gel yapinca sirtini donuyor moralim bozuluyor bu durumagecici bir durumdur umarim. Goren de cocuga kotu muamele yapiyorum sanacak.
Evet emiyor. Babanesi cok ilgileniyor devamli oyun oynuyorlar. Ben de ilgileniyorum ama o cocugun ruhundan daha iyi anliyor. Yemeklerini genelde o yediriyor. Cok huysuzlaninca bana getiriyor. Huysuz zamanlarini benimle gecirdigi icin belki de. Nasil cozum bulcam bilmiyorum.Emiyor mu merak ettim? Kotu muameleden oldugunu düşünmüyorum ihtiyaclarini babaanne mi karsiliyo alt degistirme beslenme gibi ? Ya da sizin ixin vermeyeceginiz seylere babaanne tolerans mi gosteriyo acaba? (benim kizim mandalinayi sıkıp suyunu cikarmaya bayiliyo ben izin vermedigim icin meyve yerken babasindan bana gelmiyo )
Evet emiyor. Babanesi cok ilgileniyor devamli oyun oynuyorlar. Ben de ilgileniyorum ama o cocugun ruhundan daha iyi anliyor. Yemeklerini genelde o yediriyor. Cok huysuzlaninca bana getiriyor. Huysuz zamanlarini benimle gecirdigi icin belki de. Nasil cozum bulcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?