• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim kizce 3-4 kasik yiyor puskurtuyor bitirtemiyorum bazen sizdede oluyormu
Puskurtme huyu bizde de basladi. Ama Allahtan bizimki yemek yeneyi seviyor. Ben iyi besleyemiyorum ama annem cok guzel yediriyor. Yemeklerimizi az tuzlu yapiyoruz. Kizimda bizimle birlikte yiyor.

Kizlar 9 ay kontrolumyzden geldik simdi kilo 10 450 boy 75 iyi buyumusuz bu ay:KK66: ama kan tahlili filan yapmadi aklin takildi kontrole giden var mi aranizda?

Masallah cok iyymis boyu kilosu. bende dun goturdum 9 kilo 70cm kizim, bizim saglikocaginda kan alimi yok cunku hemsire yok ama haftaya hastanede kontrol var orda bakilir muhakkak

Kızım yürüme alıştırmalarına başladı tabi cok dengesiz özellikle orta sehpa ya tutunup kalkmaya bayılıyor tabi arada kafa göz çarpıyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızım yürüme alıştırmalarına başladı tabi cok dengesiz özellikle orta sehpa ya tutunup kalkmaya bayılıyor tabi arada kafa göz çarpıyor

Masallah begume ne guzel gidiyo oyle ;) bende almayi dusunuyorum yutume arkadasi selcan onerirmisin kullamislimi, misafirlige gittigimiz bir evde vardi kizimda yurumeyi denedi ama kimisi gereksiz alma diyo. Bu arada ben yurutecte almadim onu almayi dusunmuyorum

Masallah begume ne guzel gidiyo oyle :KK66: bende almayi dusunuyorum yutume arkadasi selcan onerirmisin kullamislimi, misafirlige gittigimiz bir evde vardi kizimda yurumeyi denedi ama kimisi gereksiz alma diyo. Bu arada ben yurutecte almadim onu almayi dusunmuyorum
Bence yürümesine cok yardımcı güzel adım atmayı öğreniyor isterse oyuncakları ile de oynuyor

Kizlar gunaydin, ya benim oglum neredeyse 8.5 aylik oldu, hala tam olarak desteksiz oturamiyor, genelde öne gidip ayaklarini tutuyor, ya da hooop arkaya düşüyor. Oturmasi 1 2 dk yi geçmiyor. Sizce normal mi hala bu şekilde olanlar var mi aranizda? Bi problem var diye çok korkuyorum valla
Slm cnm benim kiziminda pazar gunu dokuz ayi bitecek(duzeltilmis 8 aylik) hatta burdada konu acmistim oturamiyor diye daha uc bes gundur desteksiz oturma sureleri artti surekli oturtma egzersizleri cok onemli imis ayrica bir dr danis eger baska noromotor gelisimlerinde bir sikinti yok ise yurudukten sonra oturan bir cok bebek varmis yani canini sıkma surekli oturtmaya calis bende oyle yapmaya calisiyorum...

Kan tahlilini hastaneden yaptıracaksın Canım. Sağlık ocağı sadece sonuçları not alıyor
hastanede olctuler zaten canim hatta dpktpra sprdum tahlil yapmayacak misiniz diye alti aylikken yaptigimizdacsorun yoksa gerek yok dedi ama cok kalabalikti o yuzden bastan savma yapti gibi geldi ozelde yaptirsam mi ki daha pnce baktiklarinda sorun yok demislerdi ama kararsiz kaldim

Masallah begume ne guzel gidiyo oyle ;) bende almayi dusunuyorum yutume arkadasi selcan onerirmisin kullamislimi, misafirlige gittigimiz bir evde vardi kizimda yurumeyi denedi ama kimisi gereksiz alma diyo. Bu arada ben yurutecte almadim onu almayi dusunmuyorum
Been play skool ilk arabam almistim baya yardimci oluyo pna tutunup kalkiyo bazen ittirerek yurumeye calisiyo bazen oyuncaklariyla oynuyo ben tavsiye ederim ama kesinlikle yetiskin gpzetiminde oynamali bizimki bazen fazla asiliyohoop araba takla atiyo ;)

hastanede olctuler zaten canim hatta dpktpra sprdum tahlil yapmayacak misiniz diye alti aylikken yaptigimizdacsorun yoksa gerek yok dedi ama cok kalabalikti o yuzden bastan savma yapti gibi geldi ozelde yaptirsam mi ki daha pnce baktiklarinda sorun yok demislerdi ama kararsiz kaldim
Ben kan damlası vermiyordum. Demir eksik çıktı. Kan iyiydi. Devlete git yine sen tahlil yaptır için rahat etsin

Canim rutin kontrollere gidiyoruz onlarda bi problem cikmadi sağa sola donuyor, sürünme gibi emekleme var, destekli ayakta da durabiliyor bir müddet ama oturma yok. Bi gelişim geriliği olabilir mi acaba diye endiselendim acikcasi, çoktan oturmasi gerekmez miydi
Benim oğlum 9 ay doldu ama senin ki gibi korkma

Ne ayaktan vazgeciyor ne memeden:) bizimki ayaklarini agzina sokmayi birakti gibi ayaklar hep havada.
Slm Can'ım dün ben derin İ rüyamda gördüm :) benim kucağımdaydı ve bana soruyorlar kimin diye bende bmbm ın kızı diyorum :)) hayırlara malum olsun

Kızlar oğlum az az öksürmeye başladı özellikle geceleri çoğalıyo bitkisel ne vermeliyim Bi de ne kadar vermeliyim başka ne yapabilirim ilerlemesin

5 dakika aralarla uyanan bir cocuk olurmuuu... 11den 3e kadar bir omur gibi gecti zaman yat kalk ayaklarim uyustu saga sola carpa carpa hareket ettim. Sabah mesaimiz 7,5ta basladi onada amenna ama 10 yatip uyuyan cocuk yarim saat olmadan uyandi. Ustune birde bugun misafirim var hazirlik yapmam lazim bacajlarin tutmuyo kollarim kalkmiyo, biraz uyusaydi bende uyusaydim aaahhh ah ne guzel olurdu. Bu yorgunluk sinirlrimide yipratmaya basladi gereksiz agrasif biri oldum...

Back