• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sagol cnm ilk cocuk cevremde ailemde yok bir de panik atak olunca ...iyi ki burasi var yoksa her dk doktorda olurduk esim daha sakin bisey yoktur diyo ama ben baska annelerden ya da doktordan duymayinca rahat edemiyorum
Canım bizimki de ilgi görmek istediğinde yapıyor. Ya da istediği bişeyi vermediğimde bildiğin sinirleniyor yani

Kizlar acil goruslerinize ihtiyacim var bebegim 2 gundur feni kendini kasiyo oyle ki kipkirmizi oluyo sesi catallasiyo ikinir gibi ama daha farkli ilk dogdugunda yapardi yay gibi gererdi vucudunu ayni daima yapmiyo miziranmaya baslayinca yapiyo acaba dikkat mi cekmeye calisiyo yoksa gazdan mi anlamadim 3 gundur kabiz da ama daha once yapmazdi boyle olan var mi aranizda?
Bu ayda bebekler yapiyor demek ki canim bizimkide yapiyor heyecanlandiginda kizdiginda bir sey istediginde anlamiyorsak ya da vermiyorsak yapiyor

Sleepy almayacagim ben :( ya bugun üçüncü günü baslamis biraz kizarmaya. Bir de bariyeri yara yapmis ya cizgi seklinde

bencede kullanma canım fazla karışmak istemedim ama epey kızarıklık oluyo büyük tuvaletini yapınca...

Kizlar gunaydin, ya benim oglum neredeyse 8.5 aylik oldu, hala tam olarak desteksiz oturamiyor, genelde öne gidip ayaklarini tutuyor, ya da hooop arkaya düşüyor. Oturmasi 1 2 dk yi geçmiyor. Sizce normal mi hala bu şekilde olanlar var mi aranizda? Bi problem var diye çok korkuyorum valla

her bebein gelişimi farklı oluyo doktora götürdün mü hiç? birde bilmiorum bizim bebek mi oyle ben şunu yapamıo diorum bikaç gün çabalıoruz yapsın die sonra bi boş bırakıoruz bi bakıoruz ki yapmış bi anda ilerliolar...

her bebein gelişimi farklı oluyo doktora götürdün mü hiç? birde bilmiorum bizim bebek mi oyle ben şunu yapamıo diorum bikaç gün çabalıoruz yapsın die sonra bi boş bırakıoruz bi bakıoruz ki yapmış bi anda ilerliolar...
Canim rutin kontrollere gidiyoruz onlarda bi problem cikmadi sağa sola donuyor, sürünme gibi emekleme var, destekli ayakta da durabiliyor bir müddet ama oturma yok. Bi gelişim geriliği olabilir mi acaba diye endiselendim acikcasi, çoktan oturmasi gerekmez miydi

Kizlar gunaydin, ya benim oglum neredeyse 8.5 aylik oldu, hala tam olarak desteksiz oturamiyor, genelde öne gidip ayaklarini tutuyor, ya da hooop arkaya düşüyor. Oturmasi 1 2 dk yi geçmiyor. Sizce normal mi hala bu şekilde olanlar var mi aranizda? Bi problem var diye çok korkuyorum valla
Yanlis bilmiyorsam 6 9 ay arasi desteksiz oturmasi lazım

teşvik ediorsunuz dimi yanlarına yastık koyarak oturtun bizimki önce süründü sonra sürünürken oturmaya başladı ilk başlarda epey düştü oturmaya çalışırken ...

teşvik ediorsunuz dimi yanlarına yastık koyarak oturtun bizimki önce süründü sonra sürünürken oturmaya başladı ilk başlarda epey düştü oturmaya çalışırken ...
Nerdeyse mama sandalyesinden hic indirmiyorum alissin diye ama yerde yastiklarla falan hic oturtmadim acikcasi. 9. Ay kontrolüne kadar bekleyeceğimiz artik inşallah o arada ogrenir

öncelikle koltuların kenarlarında oturtun önüne oyuncak koyun yanına yastık bizim yaptığımız bu oldu bi baktık oturuo zibidi :D

Kizlar 9 ay kontrolumyzden geldik simdi kilo 10 450 boy 75 iyi buyumusuz bu ay;) ama kan tahlili filan yapmadi aklin takildi kontrole giden var mi aranizda?

Back