2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de verdim kivi bir kaç kere ama sevmedi gibi.mandalina ve portakal suyu hergun veriyorum yarim portakal suyunu rahatlıkla bitiriyor oğlum çok da seviyo.herhangi bir allerjide yapmadı..c deposu :))

Valla bizimkinin belirince bile gelmesi 3 hafta aliyo :) diger dislri bilemiyorum yandik. Cok zorlaniyo kerem. Kulak kasiyo baya yazik ya hepsi boyle olmaz insallah
Benimkide bir ara kulağını çok kasiyodu dişten zannediyorum ama çocuğun kulağı kizarmis ondan agriyomus.Dr götür bi baksın veya aile hekimi de olabilir.emin olmak için..kulak ağrısı çok kotu oluyor yaş...yazık yavrulara

Ben de verdim kivi bir kaç kere ama sevmedi gibi.mandalina ve portakal suyu hergun veriyorum yarim portakal suyunu rahatlıkla bitiriyor oğlum çok da seviyo.herhangi bir allerjide yapmadı..c deposu :))
C vitaminine cok ihtiyacimiz var zaten su aralar. Soguk alginligi dis cikarma ates kizim perisan. Ozellikle kafasi yaniyo resmen.cikan disleri birbirine surtuyor katir kutur. Kafadaki ates normal mi ?

Benim kız da helva yı cok sevdi

aynen biz de çocuktan sonra sık kavga eder olduk öncesinde hiç etmiyorduk gibi bişi. işe başladıktan sonra daha sinir olmaya başladım ben, sonuçta ben de onun gibi tam gün çalışıyorum, aynı sektördeyiz üstelik. altını alma konusunda istekli değil, korkuyor resmen etraf batacak diye ve hemen beni çağırıyor. ek gıdasını yedirme, uyutma, oyalama vs konularında da çok istekli değil hemen yoruluyor. kilolu olduğundan diye düşünüyorum ve söylüyorum, gece 10 kere kalkan o sanki, duymuyor bile, hatta bazen salonda yatıyor. işi bırakmak isterdim ama işte hem kira hem ev kredisi ödüyoruz, zaten ist.da tek maaşla geçim kolay değil. üstelik çocuk olunca ilerisi için birikim de şart temel ihtiyaçlar dışında. Rabbim bizlere sağlık sabır versin de en iyi şekilde bakalım yavrularımıza, inşallah sağlıkla mutlulukla büyütelim kuzucuklarımızı :)

Kizlarrr kerem sonunda alt sol disi patlatmis yanindaki de patlamak uzere :)
Eee artik darisi tum bekarlara :)
Tabi daha uzayacaklar oooo cok zaman
Hayırlı olsun canım :)
Biz pazar günü diş hediği/buğdayı yaptık. İş yerimden arkadaşlarım gelmek istiyordu epeydir, dişimiz de gelince hadi farklı bişi olsun. Buğday haşlayalım komşulara dağıtalım, arkadaşlarla yiyelim birlikte olalım istedim. Buğday çok lezzetli oldu, yalnız 1 kilo yapınca fazla geldi ve işyerine götürdü eşim de birazını, herkes çok beğendi. Abartılı masrafa girmedik diğer detaylar için de, herşeyi kendimiz yaptık, sadece eve yakın bi fırından içeriği muzlu fındıklı normal bi pasta siparişi verdik ve üzerine diş figürü istedik. Çok lezzetliydi. Fotoğraflarda kullanmak üzere işyerinden çıktı aldığım resimleri de evde yeni aldığım çarşaf ve masaörtüsü ambalajlarındaki ince kartonlara yapıştırıp mangalda kullanılan çöpşişlere tutturdum. Doğumda işyerinin hediye gönderdiği bez standı, oyuncak, onların sarılı olduğu tül kurdela uğur böceği yapıştırmalarını da değerlendirdim. Konsolun aynasına kurdeleya tutturdum ilk diş yazısını. Evlenirken aldığım cam bardakların altına kurdeleyi papyon gibi bağladım buğdayı servis etmek için. Yine şekerliğe de kurdela yaptım. Diş şeklindeki yumuşak şekerler ve marshmellov haribo şekerleri de yine çöpşişe geçirdim ve dantel figürlü saksıma koydum. Foto ekleyeyim buraya :) fikir olur belki

Eklentiler

• image.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 75
  • image.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Sizin dis de hayirlu olsun. Eeee daha ne yapacaksin :) ben yapip dagitirim belki on bes daire burasi herkes coluk cocuk geliyo o yuzden cagiramam zaten kayinbaba bizde. Ama seninki cok güzel olmus :) memlekette olsam anam bacim arkadasim olsa ben de yapardim

sağolasın canım, inşallah tüm dişleri kolaylıkla çıkar, inci gibi olur, buğday gibi bereketli ömürlü olur :) bahtı açık olsun yavrularımızın.
benim de annemler esk.de, kv ler akçay.da, biz ist.dayız aslında, ama sırayla gelip bakıyorlar ve sıra annemdeydi tesadüfen iyi denk geldi. Allah razı olsun ondan, başımızdan eksik etmesin, o olmasa ben de bu kadar şeyleri tek başıma yapamazdım.

Derin in 3 gundur atesi var. Eller ayaklar soguk govde ve basi yaniyor. Bicir bicir kizimin sesi cikmiyor. Emeklemeye takati yok.simdiye kadar dis cikarken ates olmadi ama azi dislerimi geliyo bipmiyorum.onlar da zor cikarmis. Yarin aile hekimliginde idrar tahlili yaptircam bogazlarina falan baktircam. Dis diyerek yanilmak istemiyorum.

Canim ben de senin gibi dis sandim burdan bir arkadas uyardi beni dusmuyorsa bogaz enfeksiyonu olabilir gotur doktora diye gercekten de bogaz enfeksiyonuymus

Canim ben de senin gibi dis sandim burdan bir arkadas uyardi beni dusmuyorsa bogaz enfeksiyonu olabilir gotur doktora diye gercekten de bogaz enfeksiyonuymus
Kizimda soguk alginligi var.burun akiyo uzun zamandir.hafta sonu kontrole gitmistik.dr soguk alginligi ama ilac kullanmaya gerek yok demisti. Ilerlemistir belki. Bir de yakin zamanda idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandik.belki gecmedi. Cok ihtimal var.bunlari yarin ogrencem artik.
Buarada kizima 6 saatte bir ates dusurucu veriyordum ama nette okudum.38 altina ates dusurucu vermeyin yaziyor. Sabah vermistim en son gece tekrar verim diyorum.uykuda bari biraz rahat olsun diye.dun gece ustunu ortmustum 39 olmustu sonra acik biraktim. Bugun de atesi bazen 38 kusur bazen 37 kusur oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…