- 29 Mayıs 2013
- 379
- 29
- 98
Yatak kullanilmadi. Kargo dahil 90 tl.dir 70×110. Elden alinirsa indirim yaparim.bebek yatağı kullanılmamışsa fiyat yazabilir misiniz
Ben de verdim kivi bir kaç kere ama sevmedi gibi.mandalina ve portakal suyu hergun veriyorum yarim portakal suyunu rahatlıkla bitiriyor oğlum çok da seviyo.herhangi bir allerjide yapmadı..c deposu :))Kizimin kulaklarini deldirdim :) deldirirken korktu agladi cok pisman oldum o an ama gecti. Gec deldirenlerin yasaklari sikintilari duyunca bu karara vardim. Kel kizim kupelendi:) yakinda foto atarim.
Buarada kizima mandalina veriyorum. Dun aksam azicik kivi de tattirdim. Bugun muz kivi vereyim diyorum. Erkenmi kivi icin sizce. Veren var mi? Internette 10. Aydan sonra falan yaziyor ama her sey cok kisutlaniyo sanki.
Benimkide bir ara kulağını çok kasiyodu dişten zannediyorum ama çocuğun kulağı kizarmis ondan agriyomus.Dr götür bi baksın veya aile hekimi de olabilir.emin olmak için..kulak ağrısı çok kotu oluyor yaş...yazık yavrularaValla bizimkinin belirince bile gelmesi 3 hafta aliyo :) diger dislri bilemiyorum yandik. Cok zorlaniyo kerem. Kulak kasiyo baya yazik ya hepsi boyle olmaz insallah
Rabbim YARDIMCINIZ olsun.geçmiş olsunHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
Aynen canım 9aydır alıştım İnan ki resmen eridim ben balık etli kadındım şimdi cocuk gibi kaldımEvet ama iste cok zor oluyo ya cok uykusuz kaliyo insan geceleri bir yq da iki kez kalkan bebeklere hayranim
C vitaminine cok ihtiyacimiz var zaten su aralar. Soguk alginligi dis cikarma ates kizim perisan. Ozellikle kafasi yaniyo resmen.cikan disleri birbirine surtuyor katir kutur. Kafadaki ates normal mi ?Ben de verdim kivi bir kaç kere ama sevmedi gibi.mandalina ve portakal suyu hergun veriyorum yarim portakal suyunu rahatlıkla bitiriyor oğlum çok da seviyo.herhangi bir allerjide yapmadı..c deposu :))
Benim kız da helva yı cok sevdiCnm bebekle ayni sofrada olmak cok faydali. Kerem onceden tepsiyi sofra bezini gorunce hemen o yone geliyordu artik alisti sofra bezi geldi mi hemen oturuyo cok tatli ya :) oturup bekliyo artik eskiden herseye saldirayim havasindaydi simdi biliyo verecegimi cok simarmiyo. Bir de birsey yiyen girse dibinde :) dun helva aldim elime pirt diye yanimda bitti ben de catalin ucunda minik minik verdim oyaladim
Allah şifa versin, tabiki dua ediyoruz
Inşallah tez zamanda iyi olacak annesi sen ona moral ver ayakta ol
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN ALLHIM acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlarRabbim YARDIMCINIZ olsun.geçmiş olsun
Evet cnm geliyo ama dokundurtmuyo eskiden elimizi kapardi artik kapmiyo ama kasimasi hat safhada. Anam beni zor gunler bekliyor :)
aynen biz de çocuktan sonra sık kavga eder oldukBir bile bizi o kadar yordu ki hamilelik ayri sıkıntı dogunca ayri sıkıntı esim baska bebek istiyor ama bakmak istemiyor uykusu cok kiymetli 1 yildir neredeyse sabah hic esimle uyanmadim. Dunyanin en guzel duygusu ogluma sarilinca o gulunce bir suru bebek istiyorum ona doyamiyorum ama ciddi dusundugumde imkansiz artik diyorum. Doktor bana 7 yildan daha az zamanda cocuk yapmayi dusunuyorsaniz spiral taktirma demisti ama ayagimin alcisi cikar cikmaz spiral taktiracagim. Sizlerde durum nasil bilmiyorum ama bebek olduktan sonra esimle daha cok kavga etmeye basladik. Ayagimin bu alcili haliyle gece bebege tak basima bakiyorum. Cok moralim bozuk cooook
Hayırlı olsun canım :)Kizlarrr kerem sonunda alt sol disi patlatmis yanindaki de patlamak uzere :)
Eee artik darisi tum bekarlara :)
Tabi daha uzayacaklar oooo cok zaman
Hayırlı olsun canım :)
Biz pazar günü diş hediği/buğdayı yaptık. İş yerimden arkadaşlarım gelmek istiyordu epeydir, dişimiz de gelince hadi farklı bişi olsun. Buğday haşlayalım komşulara dağıtalım, arkadaşlarla yiyelim birlikte olalım istedim. Buğday çok lezzetli oldu, yalnız 1 kilo yapınca fazla geldi ve işyerine götürdü eşim de birazını, herkes çok beğendi. Abartılı masrafa girmedik diğer detaylar için de, herşeyi kendimiz yaptık, sadece eve yakın bi fırından içeriği muzlu fındıklı normal bi pasta siparişi verdik ve üzerine diş figürü istedik. Çok lezzetliydi. Fotoğraflarda kullanmak üzere işyerinden çıktı aldığım resimleri de evde yeni aldığım çarşaf ve masaörtüsü ambalajlarındaki ince kartonlara yapıştırıp mangalda kullanılan çöpşişlere tutturdum. Doğumda işyerinin hediye gönderdiği bez standı, oyuncak, onların sarılı olduğu tül kurdela uğur böceği yapıştırmalarını da değerlendirdim. Konsolun aynasına kurdeleya tutturdum ilk diş yazısını. Evlenirken aldığım cam bardakların altına kurdeleyi papyon gibi bağladım buğdayı servis etmek için. Yine şekerliğe de kurdela yaptım. Diş şeklindeki yumuşak şekerler ve marshmellov haribo şekerleri de yine çöpşişe geçirdim ve dantel figürlü saksıma koydum. Foto ekleyeyim buraya :) fikir olur belki
Sizin dis de hayirlu olsun. Eeee daha ne yapacaksin :) ben yapip dagitirim belki on bes daire burasi herkes coluk cocuk geliyo o yuzden cagiramam zaten kayinbaba bizde. Ama seninki cok güzel olmus :) memlekette olsam anam bacim arkadasim olsa ben de yapardim
Canim ben de senin gibi dis sandim burdan bir arkadas uyardi beni dusmuyorsa bogaz enfeksiyonu olabilir gotur doktora diye gercekten de bogaz enfeksiyonuymusDerin in 3 gundur atesi var. Eller ayaklar soguk govde ve basi yaniyor. Bicir bicir kizimin sesi cikmiyor. Emeklemeye takati yok.simdiye kadar dis cikarken ates olmadi ama azi dislerimi geliyo bipmiyorum.onlar da zor cikarmis. Yarin aile hekimliginde idrar tahlili yaptircam bogazlarina falan baktircam. Dis diyerek yanilmak istemiyorum.
Canim yaa bebek hasta deyince icim eriyor Allahim en kisa zamanda kolaylikla kurtarsin siziHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
Amin canimCanim yaa bebek hasta deyince icim eriyor Allahim en kisa zamanda kolaylikla kurtarsin sizi
Kizimda soguk alginligi var.burun akiyo uzun zamandir.hafta sonu kontrole gitmistik.dr soguk alginligi ama ilac kullanmaya gerek yok demisti. Ilerlemistir belki. Bir de yakin zamanda idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandik.belki gecmedi. Cok ihtimal var.bunlari yarin ogrencem artik.Canim ben de senin gibi dis sandim burdan bir arkadas uyardi beni dusmuyorsa bogaz enfeksiyonu olabilir gotur doktora diye gercekten de bogaz enfeksiyonuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?