• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

O bir kiz annesi :) bizimki 74 cm. Kizlar ulkemizde genel olarak minyon maalesef boy fakiriyiz
BNM KORKUM BABA TARAFI HEP KISA VE BABA TARAFINA DAHA ÇOK BENZİYOR BOYUDA BENZERSE DİYE ENDİŞE EDİYORUM BEN KENDİM 1.70 :) BANA ÇEKSİNNNN ALLAHIM (AMİN) :):)

Kizlar konulari geriden takip ediyorum arada okuyorum bebek arabasi ittirince yada kizim azcik uzagimda oynayinca ama pek yazamiorum tableti gorunce saldiriyor :) Keremin annesi Keremin annesi gecmis olsun canim Insallah kisa zamanda atlatir bu alerjileri Keremcik...gece uykusu gercekten de onemli. Sen her defasinda meme mi veriyorsun?hemen uykuya dalmiyor mu yine? Miray uyandiginds memeye koyarsam hemen uyuya kaliyor ben de yine ystagina koyuyorum. Bu da kotu bir aliskanlik haline geldi maalesef verdikce daha sık uyaniyor.
Cok sagol cnm ya her defasinda emziriyorum bugun sabah kalkisi 7. Kalkisi idi iki defa oyaladim emzikle diyorum alissin fazla emmesin sonra diyorum yararli ne kadar alirsa kar. Ben emzirip birakiyorum cnm

canım dün annem,babam ,eşim götürdü kızımı,meğer tam 9.aylık olması gerekiyormuş,aşı olmadı,kilomuz sınırdaymış,hastanede kilosu 7,500 boyda 68 çıktı,bende devamlı vermiyorum kan ilacını,haklısın vermek lazım,kan testi için doktor 1 ay sonra dedi ,siz nereye yaptırdınız,nasıl yapılıyor

bizim buraya yakın bir tıp merkezi var. gebeykende tahlillerimi falan yaptırmıştım. güvendiğim bir tıp merkezi. oraya yaptırdım. el üstünden aldılar kanı. 20 tl idi.

@Atillanin_Annesi neler yediriyorsun ,kilosu iyimiş masaallah canım

benimki hep iriydi ya. karnımdayken bile :)

özellikle yedirdiğim birşey yok. hatta vermediğim şeyler bile var. netteki tariflere bakıyorum yada gruptaki örnek mamalara bakıyorum.. çoğunu hiç vermedim bile. et vermedim mesela ama bir kere benim balığımdan tattı. öyle zeytine reçele daha bulaşmadık. hala kahvaltı olarak bebe bisküvi+yumurta sarısı+peynir karıştırıp veriyorum. sabah işe gitmeden emziriyorum. önceden gün içerisinde formül süt veriyordum ama artık biberon almıyor. o yüzden formül sütle yapılan mamalardan hazırlıyorum evde. yatmadan önce meyveli yoğurt. gece de hep emziriyorum. tabi bizim yemeklerden de çok baharatlı acılı falan değilse uygun olanlardan tattırıyorum.

kızlar aramızda kalsın; geçen ayıptır söylemesi masada lahmacun vardı ben içeçekleri hazırlıyorken attila bey lahmacunun tekini kapmış. bakalım yiyecek mi derkeeeeen götürmeye başladı :) kenarları kıtır diye lahmacunun ortasından bir parça verdik açıkcası... bolur taşlamaaaayyyıııın beni :)))

Ayyyy güldürdün beni cok sagol elif :) kis oyle aliklastim ki geçen aksam komsumlar geldi bi ara konu gecti kadın birsey soruyo ben konuyu anlamamistim :) kerem alti yedi kez bazen on kez bile kalkiyo mahvoluyorum ya

bende zaten hafıza yoktu... dediğin gibi şimdi iyice alıklaştım. mala bağladım. işe gidiyorum ama robot gibiyim programlanmış gibi çalışıyorum. eve geliyorum çocukla ilgileniyorum.. saolsun eşim yardımcı oluyor ama gece genelde ben kalkıyorum emzirdiğim için :) ve 40 dakikada bir kalkıyorum bende.

geçen alıştırma bardağıyla çocuğa su veriyordum. diyorum ki "çocuk nasıl susamış yaa nasıl içiyor" .. içiyor içiyor bitmiyor su. meğer tıpasını açmamışım... yavrumda öyle su gelsin diye hararetle suyu çekiyor :oops::oops:

bir keresinde de ketıla su koymadan kaynattım... pis bi koku yayıldı mutfaga... bide eşime bagırdım "bunda su vardı yaaaa noldu" diye.. dalgınlık had safhada.

bende zaten hafıza yoktu... dediğin gibi şimdi iyice alıklaştım. mala bağladım. işe gidiyorum ama robot gibiyim programlanmış gibi çalışıyorum. eve geliyorum çocukla ilgileniyorum.. saolsun eşim yardımcı oluyor ama gece genelde ben kalkıyorum emzirdiğim için :) ve 40 dakikada bir kalkıyorum bende.

geçen alıştırma bardağıyla çocuğa su veriyordum. diyorum ki "çocuk nasıl susamış yaa nasıl içiyor" .. içiyor içiyor bitmiyor su. meğer tıpasını açmamışım... yavrumda öyle su gelsin diye hararetle suyu çekiyor :oops::oops:

bir keresinde de ketıla su koymadan kaynattım... pis bi koku yayıldı mutfaga... bide eşime bagırdım "bunda su vardı yaaaa noldu" diye.. dalgınlık had safhada.
Ayyy cok güldüm ya :) ben dun ayiptir soylemesi pekmezli helva yaptim ocagin ustunde doktum pekmezi altini kapattim allahim nasil sicriyo fokur gokur kayniyo döküldü ocaga neyse tabaklara kattim tava bosaldi citir citir ses geliyo meger kapatim diye kismisim :) yanacaktik :) bi kere de yine yemek yaparken yaninda oldugum pilavi yakacaktim ya hem uykusuzluk hem cocuga asiri ilgi hem de vitaminlerin sute gitmesinden iyice bi hos oldum hafizam yine iyidir orasi ayri :)

benimki hep iriydi ya. karnımdayken bile :)

özellikle yedirdiğim birşey yok. hatta vermediğim şeyler bile var. netteki tariflere bakıyorum yada gruptaki örnek mamalara bakıyorum.. çoğunu hiç vermedim bile. et vermedim mesela ama bir kere benim balığımdan tattı. öyle zeytine reçele daha bulaşmadık. hala kahvaltı olarak bebe bisküvi+yumurta sarısı+peynir karıştırıp veriyorum. sabah işe gitmeden emziriyorum. önceden gün içerisinde formül süt veriyordum ama artık biberon almıyor. o yüzden formül sütle yapılan mamalardan hazırlıyorum evde. yatmadan önce meyveli yoğurt. gece de hep emziriyorum. tabi bizim yemeklerden de çok baharatlı acılı falan değilse uygun olanlardan tattırıyorum.
Masaallah

Valla bizimkinin belirince bile gelmesi 3 hafta aliyo :) diger dislri bilemiyorum yandik. Cok zorlaniyo kerem. Kulak kasiyo baya yazik ya hepsi boyle olmaz insallah
O KULAK KAŞIMA KULAKLA OYNAMA MİNADA DA VAR BENDE KULAĞI AĞRIYO SANIYORUM AMA BİZDE DİŞ FALAN YOK DAHA, DİŞ Mİ KULAĞINA VURUYOR ACABA?

sterilizatörü niye veriyorsunuz başka çocuk düşünmüyormusunuz?
Baska cocuk yapamayacagim ve kucuk bir eve tasindigim icin veriyorum. Yer kapliyor. Cok fazla alisveris yapmisim ayrica etiketi uzerinde bir suru bebek esyasi da var. Bebek yatagi, okiedog bakim cantasi, avent sterilizator, mamajoo mama isitici, baby fehn donence vs. Ama ilgilenen yok galiba..

Baska cocuk yapamayacagim ve kucuk bir eve tasindigim icin veriyorum. Yer kapliyor. Cok fazla alisveris yapmisim ayrica etiketi uzerinde bir suru bebek esyasi da var. Bebek yatagi, okiedog bakim cantasi, avent sterilizator, mamajoo mama isitici, baby fehn donence vs. Ama ilgilenen yok galiba..
Cnm strelazatore ihtiyacim yok cunku ev hanimiyim maalesef ama oikedog canta hayalimdi esime aldiramadim bebek arabamizin kucuk cantasi var onu kullaniyorum. Eğer ücretsiz gonderirsen onu ben alabilirim uygunsa cunku esimi biliyorum ne geregi var diyecek. Calissaydim sterilizator u isteyebilirdim ama ihtiyaci olan birine versen cok iyi olur. Bence onu cevrenden bulup ver

Bir de cnm burda da kizlar cok konusmus da saglik problemin ve maddi problemin yoksa bi kardesi olsun nacizane fikrimdir karar tabi senin ve esinin

O KULAK KAŞIMA KULAKLA OYNAMA MİNADA DA VAR BENDE KULAĞI AĞRIYO SANIYORUM AMA BİZDE DİŞ FALAN YOK DAHA, DİŞ Mİ KULAĞINA VURUYOR ACABA?
Evet cnm dis kulaga vurur ama sen dokun agriyorsa belki iltihap vardir. Dis hazirliklari en az uc ay once basliyormus. Bizimki coktandir kasiyo ama bazen acayip kasiyo bazen az.

Back