2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ne guzel iste butun yiyecek gruplarindan zengin bir ogun olmus, karbohidrat, sebze, et. Ustune de ayran icirseydin

• ah leila ahhhhh :)
    Yaaa istahli bebeklere gipta ile bakiyorum benimki iki lokma yiyene kadar binbir saklabanlik. Siritip bana bakip duruyor acmiyor agizini bazen..nerdeeee oyle yiyeceklere saldirmasi onune koyulani yemesi....yine de sukur tabii, sagligimiz yerinde uyku sorunumuz yok diyemem ama daha az...oyle boyle buyuyecek memeden direkt sarmalara filan gecis yapacak sanirim napalim...

Benim eşimde bir kızımız olsun istiyor ama bakmak istemiyor kendine güveniyorsan yap diyor :)

Kızlar bu kadar kandan bahseetitiniz ki dayanamayip.tahlil yaptrdm bende bizimde cok az eksikligimiz varmis kan degeriyle.demir degeri ve enfeksiyon cikti oglumda bogaz enfeksiyonu hiriltisi tikanikligi bu yuzdenmis.bizim alttan 2 disimiz birden gelior huysuzluk yaramazlıklar basladi.doktora ben yastiga yatirabilrmiyim artik die sordum tabi 15 20 cmlik yastiklara yatirblsn burnu da rahat eder dedi dedi dee bizjmki yastik istemiyo onu nasil yapcam bilmiom iste:)

. Cnm gecmis olsun kan damlasi kullaniyormuydunuz ?az eksik cikmasi iyi bence bn

Bugun kontrol vardi. Kilo 8,5 boy 75. Kani 11.3 sinirdaymis. Bende kan alcaklar tahlil filan saniyordum. Ayakustu seker olcme makinesi gibi bi makine var ondan baktilar. Bingildak da baya genis dedi. Demir damlasi vermiyor musun dedi. Ben de fazlasi zarar diye duzenli vermiyordum. Simdi hem demir hem kan damlasina basladim. Uykusuz geceler bekle beni

Be
Cok sagol cnm ya her defasinda emziriyorum bugun sabah kalkisi 7. Kalkisi idi iki defa oyaladim emzikle diyorum alissin fazla emmesin sonra diyorum yararli ne kadar alirsa kar. Ben emzirip birakiyorum cnm
Cok sagol cnm ya her defasinda emziriyorum bugun sabah kalkisi 7. Kalkisi idi iki defa oyaladim emzikle diyorum alissin fazla emmesin sonra diyorum yararli ne kadar alirsa kar. Ben emzirip birakiyorum cnm
Bende senin gibi yapıyorum canım

. Cnm gecmis olsun kan damlasi kullaniyormuydunuz ?az eksik cikmasi iyi bence bn
Kullaniyrdum ama.6 damla veriyordum 4.ayindan beri birde her sabah kahvaltida pekmez ama doktor dediki bu damla sayisi cocuga yetmiyo sen sabah 6 akşam 6 yap bakalım bizimki tadini sevdi ole kusma yada baska bisi yapmadi bizde hiç

geçmiş olsun,kan tahlili her yerde başka mı yapılıyor acaba :S

bebek yatağı kullanılmamışsa fiyat yazabilir misiniz

Cnm bebekle ayni sofrada olmak cok faydali. Kerem onceden tepsiyi sofra bezini gorunce hemen o yone geliyordu artik alisti sofra bezi geldi mi hemen oturuyo cok tatli ya :) oturup bekliyo artik eskiden herseye saldirayim havasindaydi simdi biliyo verecegimi cok simarmiyo. Bir de birsey yiyen girse dibinde :) dun helva aldim elime pirt diye yanimda bitti ben de catalin ucunda minik minik verdim oyaladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…