Ne guzel iste butun yiyecek gruplarindan zengin bir ogun olmus, karbohidrat, sebze, et. Ustune de ayran icirseydinkızlar aramızda kalsın; geçen ayıptır söylemesi masada lahmacun vardı ben içeçekleri hazırlıyorken attila bey lahmacunun tekini kapmış. bakalım yiyecek mi derkeeeeen götürmeye başladı :) kenarları kıtır diye lahmacunun ortasından bir parça verdik açıkcası... bolur taşlamaaaayyyıııın beni :)))
ah leila ahhhhh :)Ne guzel iste butun yiyecek gruplarindan zengin bir ogun olmus, karbohidrat, sebze, et. Ustune de ayran icirseydin
Yaaa istahli bebeklere gipta ile bakiyorum benimki iki lokma yiyene kadar binbir saklabanlik. Siritip bana bakip duruyor acmiyor agizini bazen..nerdeeee oyle yiyeceklere saldirmasi onune koyulani yemesi....yine de sukur tabii, sagligimiz yerinde uyku sorunumuz yok diyemem ama daha az...oyle boyle buyuyecek memeden direkt sarmalara filan gecis yapacak sanirim napalim...ah leila ahhhhh :)
Benim eşimde bir kızımız olsun istiyor ama bakmak istemiyor kendine güveniyorsan yap diyor :)Bir bile bizi o kadar yordu ki hamilelik ayri sıkıntı dogunca ayri sıkıntı esim baska bebek istiyor ama bakmak istemiyor uykusu cok kiymetli 1 yildir neredeyse sabah hic esimle uyanmadim. Dunyanin en guzel duygusu ogluma sarilinca o gulunce bir suru bebek istiyorum ona doyamiyorum ama ciddi dusundugumde imkansiz artik diyorum. Doktor bana 7 yildan daha az zamanda cocuk yapmayi dusunuyorsaniz spiral taktirma demisti ama ayagimin alcisi cikar cikmaz spiral taktiracagim. Sizlerde durum nasil bilmiyorum ama bebek olduktan sonra esimle daha cok kavga etmeye basladik. Ayagimin bu alcili haliyle gece bebege tak basima bakiyorum. Cok moralim bozuk cooook
Canım naptınız?Arkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
. Cnm gecmis olsun kan damlasi kullaniyormuydunuz ?az eksik cikmasi iyi bence bnKızlar bu kadar kandan bahseetitiniz ki dayanamayip.tahlil yaptrdm bende bizimde cok az eksikligimiz varmis kan degeriyle.demir degeri ve enfeksiyon cikti oglumda bogaz enfeksiyonu hiriltisi tikanikligi bu yuzdenmis.bizim alttan 2 disimiz birden gelior huysuzluk yaramazlıklar basladi.doktora ben yastiga yatirabilrmiyim artik die sordum tabi 15 20 cmlik yastiklara yatirblsn burnu da rahat eder dedi dedi dee bizjmki yastik istemiyo onu nasil yapcam bilmiom iste:)
Cok sagol cnm ya her defasinda emziriyorum bugun sabah kalkisi 7. Kalkisi idi iki defa oyaladim emzikle diyorum alissin fazla emmesin sonra diyorum yararli ne kadar alirsa kar. Ben emzirip birakiyorum cnm
Bende senin gibi yapıyorum canımCok sagol cnm ya her defasinda emziriyorum bugun sabah kalkisi 7. Kalkisi idi iki defa oyaladim emzikle diyorum alissin fazla emmesin sonra diyorum yararli ne kadar alirsa kar. Ben emzirip birakiyorum cnm
Kullaniyrdum ama.6 damla veriyordum 4.ayindan beri birde her sabah kahvaltida pekmez ama doktor dediki bu damla sayisi cocuga yetmiyo sen sabah 6 akşam 6 yap bakalım bizimki tadini sevdi ole kusma yada baska bisi yapmadi bizde hiç. Cnm gecmis olsun kan damlasi kullaniyormuydunuz ?az eksik cikmasi iyi bence bn
Hala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bizeCanım naptınız?
çok geçmiş olsunHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
geçmiş olsun,kan tahlili her yerde başka mı yapılıyor acaba :SBugun kontrol vardi. Kilo 8,5 boy 75. Kani 11.3 sinirdaymis. Bende kan alcaklar tahlil filan saniyordum. Ayakustu seker olcme makinesi gibi bi makine var ondan baktilar. Bingildak da baya genis dedi. Demir damlasi vermiyor musun dedi. Ben de fazlasi zarar diye duzenli vermiyordum. Simdi hem demir hem kan damlasina basladim. Uykusuz geceler bekle beni
Çok sağol canımçok geçmiş olsun
Allah şifa versin, tabiki dua ediyoruzHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
bebek yatağı kullanılmamışsa fiyat yazabilir misinizBaska cocuk yapamayacagim ve kucuk bir eve tasindigim icin veriyorum. Yer kapliyor. Cok fazla alisveris yapmisim ayrica etiketi uzerinde bir suru bebek esyasi da var. Bebek yatagi, okiedog bakim cantasi, avent sterilizator, mamajoo mama isitici, baby fehn donence vs. Ama ilgilenen yok galiba..
Cnm bebekle ayni sofrada olmak cok faydali. Kerem onceden tepsiyi sofra bezini gorunce hemen o yone geliyordu artik alisti sofra bezi geldi mi hemen oturuyo cok tatli ya :) oturup bekliyo artik eskiden herseye saldirayim havasindaydi simdi biliyo verecegimi cok simarmiyo. Bir de birsey yiyen girse dibinde :) dun helva aldim elime pirt diye yanimda bitti ben de catalin ucunda minik minik verdim oyaladim
Yaaa istahli bebeklere gipta ile bakiyorum benimki iki lokma yiyene kadar binbir saklabanlik. Siritip bana bakip duruyor acmiyor agizini bazen..nerdeeee oyle yiyeceklere saldirmasi onune koyulani yemesi....yine de sukur tabii, sagligimiz yerinde uyku sorunumuz yok diyemem ama daha az...oyle boyle buyuyecek memeden direkt sarmalara filan gecis yapacak sanirim napalim...
Evet ama iste cok zor oluyo ya cok uykusuz kaliyo insan geceleri bir yq da iki kez kalkan bebeklere hayranimBe
Bende senin gibi yapıyorum canım
Inşallah tez zamanda iyi olacak annesi sen ona moral ver ayakta olHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN ALLHIM acil şifalar versinHala hastanedeyiz canım. Üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı ameliyat a alamıyorlar tedavi görüyoruz. Dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?