• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bir bile bizi o kadar yordu ki hamilelik ayri sıkıntı dogunca ayri sıkıntı esim baska bebek istiyor ama bakmak istemiyor uykusu cok kiymetli 1 yildir neredeyse sabah hic esimle uyanmadim. Dunyanin en guzel duygusu ogluma sarilinca o gulunce bir suru bebek istiyorum ona doyamiyorum ama ciddi dusundugumde imkansiz artik diyorum. Doktor bana 7 yildan daha az zamanda cocuk yapmayi dusunuyorsaniz spiral taktirma demisti ama ayagimin alcisi cikar cikmaz spiral taktiracagim. Sizlerde durum nasil bilmiyorum ama bebek olduktan sonra esimle daha cok kavga etmeye basladik. Ayagimin bu alcili haliyle gece bebege tak basima bakiyorum. Cok moralim bozuk cooook

ben ALLAHIM nasip ederse düşünüyorum yavrum kardeş sevgisini tatsın biz 4 kardeşiz ve çok memnunum :) şuan 29 yaşındayım çok geç kalmamam lazım 2018 de düşünüyorum ALLAHIM kısmet ederde o günleri görürsem :)
Valla cok sasiriyorum masallah Allah nazarlardan saklasin sizi ve tum ailenizi 3 cocugunuz var ve 4. Dusunuyorsunuz ne guclusunuz ya da bizim aile yasantimizda mi cok buyuk bir sıkıntı var bilmiyorum. bu kadar cocugun sorumlulugu ev aile nasil yurutuyorsunuz calisiyor musunuz. Gercekten bu isin sirri nedir

Haklısın canım ama tek tarafın istemesiyle olmuyor :KK43: ben ısrar etsem tamam der esim ama çocukla ilgili en ufak sorunda sen istedin deyip basıma kalkar.simdi oğlumu kucağından indirmiyor cokta düşkün ama tekrar gazı dişi çekemem diyor.yeter abisi var diyor .ama abisi oğlumdan 19 yas büyük
Annelerden fazla çeken mi var Can'ım eğer kadın istiyorsa bakımından kaçmıyorsa olur tabi ki iki taraf isteyecek ama bakım zaten çoğunlukla anne de... Benim de 2. Evliliğim ilk inden 2 çocuğum var şimdide bir kızım daha oldu . Ben düşünmüyorum çünkü çocuk cok bizde ikimizin tek çocuğu ama abi abla bol o yüzden yeter diyorum

Bir bile bizi o kadar yordu ki hamilelik ayri sıkıntı dogunca ayri sıkıntı esim baska bebek istiyor ama bakmak istemiyor uykusu cok kiymetli 1 yildir neredeyse sabah hic esimle uyanmadim. Dunyanin en guzel duygusu ogluma sarilinca o gulunce bir suru bebek istiyorum ona doyamiyorum ama ciddi dusundugumde imkansiz artik diyorum. Doktor bana 7 yildan daha az zamanda cocuk yapmayi dusunuyorsaniz spiral taktirma demisti ama ayagimin alcisi cikar cikmaz spiral taktiracagim. Sizlerde durum nasil bilmiyorum ama bebek olduktan sonra esimle daha cok kavga etmeye basladik. Ayagimin bu alcili haliyle gece bebege tak basima bakiyorum. Cok moralim bozuk cooook
Erkekler ne kadar baba da olsalar iş bakmaya gelince maalesef o olmuyor bizdede aynı Bebek doğduğundan beri eşimle uyanmadım sabah şekerlemesi yapamadım monoton bir şekilde hergün aynı koşturmaca devam , baba işten gelir yorgundur sever oynar az ilgilenir bu kadar uyutma yedirme yıkama bende

Herkes 2..bebekden bahsediyo benimkiker ikiz aşilamayla oldu veben 3 bebe istiyorum kizim olmasin çooooooooook istiyorum eşimden Allah razi olsun hamilekimden bu zamana kadar hep yardimci oldu bana

Valla cok sasiriyorum masallah Allah nazarlardan saklasin sizi ve tum ailenizi 3 cocugunuz var ve 4. Dusunuyorsunuz ne guclusunuz ya da bizim aile yasantimizda mi cok buyuk bir sıkıntı var bilmiyorum. bu kadar cocugun sorumlulugu ev aile nasil yurutuyorsunuz calisiyor musunuz. Gercekten bu isin sirri nedir
BNM ÜÇ ÇOCUĞUM YOK TATLIM BU İLK BEBEĞİM VE ÇALIŞIYORUM :)

BNM EŞİMDE AYNI TATLIMM SADECE SEVMEYİ BİLİYOR İŞİ ZORA GELDİMİ HEMEN SIVIŞIYOR VE BU BENİ ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR BEN KIZINCADA BEN BECEREMİYORUM BAKAMIYORUM DİYOR :KK62::KK62:

sen mi unutkansın!!!!! hadi ordan be :KK20::KK20::KK20:

sendeki hafıza kimse de yok :)))
Ayyyy güldürdün beni cok sagol elif :) kis oyle aliklastim ki geçen aksam komsumlar geldi bi ara konu gecti kadın birsey soruyo ben konuyu anlamamistim :) kerem alti yedi kez bazen on kez bile kalkiyo mahvoluyorum ya

Kizlar 23 yasinda ilk 30 yasinda da ikinci bebisini dogurmus biri olarak kendi fikrim sayet mutlaka ikonci bebek karari verirseniz cok beklememeniz yas ilerledikce zor gelecek evet biraz zor olacak ama bir anda olacak.Tek cocugun avantajlari ve dezavantajlari iyi dusunulmeli bence hangisi agir basarsa ona karar verilmeli...
Oyyy cok gec kalmisiz desene :) ilkini 34te dogurduguma gore ikincisinde kirka iyiyce yaklasmis olacam. Tek tesellim pek gostermiyor olmam (oyle derler). Gecenlerde emzirme sutyeni aldim (yine!!!) magazada kadin o emzirme sutyeni farkindasiniz dimi diyor. He dedim disarida bekleyen fistik benim dedim kadin karnima bakti hiii dedi :)))

Kizimin kulaklarini deldirdim :) deldirirken korktu agladi cok pisman oldum o an ama gecti. Gec deldirenlerin yasaklari sikintilari duyunca bu karara vardim. Kel kizim kupelendi:) yakinda foto atarim.
Buarada kizima mandalina veriyorum. Dun aksam azicik kivi de tattirdim. Bugun muz kivi vereyim diyorum. Erkenmi kivi icin sizce. Veren var mi? Internette 10. Aydan sonra falan yaziyor ama her sey cok kisutlaniyo sanki.

Kizlar konulari geriden takip ediyorum arada okuyorum bebek arabasi ittirince yada kizim azcik uzagimda oynayinca ama pek yazamiorum tableti gorunce saldiriyor :) Keremin annesi Keremin annesi gecmis olsun canim Insallah kisa zamanda atlatir bu alerjileri Keremcik...gece uykusu gercekten de onemli. Sen her defasinda meme mi veriyorsun?hemen uykuya dalmiyor mu yine? Miray uyandiginds memeye koyarsam hemen uyuya kaliyor ben de yine ystagina koyuyorum. Bu da kotu bir aliskanlik haline geldi maalesef verdikce daha sık uyaniyor.

Back