• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de karar veremiyorum. Ama cok gecmeden karar vermem lazim cunku eger kardes olacaksa hemen olsun istiyorum Derin yasina girince. 31 yasimdayim. Ara vermek istemiyorum. Bir yandan diyorum yapma tum imkanlar onun olsun. Ben de yipranmiyorum. Bir yandan da kizima kardes olsun. Yaparsam kardes sirf onun icin yapicam zaten.
Kizlar 23 yasinda ilk 30 yasinda da ikinci bebisini dogurmus biri olarak kendi fikrim sayet mutlaka ikonci bebek karari verirseniz cok beklememeniz yas ilerledikce zor gelecek evet biraz zor olacak ama bir anda olacak.Tek cocugun avantajlari ve dezavantajlari iyi dusunulmeli bence hangisi agir basarsa ona karar verilmeli...

benim oğlumda çok zor Bi bebek aça giderek zorluğu azalıyo gibi,Bi gün asla yapmıcam ikinciyi diyorum,sonra hayatta tek başına kalıcak bizlerde olmayınca diyorum,oğlum için Allah nasip ederse bakalım,eşime kalsa boy boy bir sürü çocuğumuz olsun
Esimle ayni yastayiz. Onun yuzu bana gore biraz daha bebeksi. Derin dogduktan sonra kiloyla beraber daha olgunlastim. 2. cocukta nasil olacagima dair de kaygilarim var :)

Kizlar 23 yasinda ilk 30 yasinda da ikinci bebisini dogurmus biri olarak kendi fikrim sayet mutlaka ikonci bebek karari verirseniz cok beklememeniz yas ilerledikce zor gelecek evet biraz zor olacak ama bir anda olacak.Tek cocugun avantajlari ve dezavantajlari iyi dusunulmeli bence hangisi agir basarsa ona karar verilmeli...
Cevremde 2. cocugu ara verip yapanlarin cok bunaldiklarini goruyorum ben de. Ara verdiklerine cok pismanlar. Gercekten zor olur ama yapilacaksa cok da ara uzatilmamali.

Arkadaslar genel yazmak istedim tek tek cevaplamak istemedim .benim ilk esimin ikinci cocuğu .yani abisi var oğlumun ama üniversitede okuyor :)yani esimin ikinci evliliği . Maddi değil sorunumuz sadece onu büyütmenin bizi yıprattığına inanıyor esim yoruluyoruz diyor.bakıcı tutalım diyor onuda ben istemem ev hanımıyım ben eşimde bütün işlerini evden yürütüyor 7/24 evde

Eşimde benle beraber bakıyor cocuğa bunaldı sanırım :( birde bizim ki tup bebek yani ikiz olma ihtimali de oluyor kafam karışık :(eşimde böyle imada bulununca vaz geçtim oğluma kardeş yapmaktan :(aslında ben istiyorum ama cocuk bizi yoruyor uzamanda birbirimize sarıyoruz

2. Çocuğu düşünenler mutlaka her çocuk kardeş sevgisini hak ediyor bence tek çocuk olmak iyi değil bence
Haklısın canım ama tek tarafın istemesiyle olmuyor :( ben ısrar etsem tamam der esim ama çocukla ilgili en ufak sorunda sen istedin deyip basıma kalkar.simdi oğlumu kucağından indirmiyor cokta düşkün ama tekrar gazı dişi çekemem diyor.yeter abisi var diyor .ama abisi oğlumdan 19 yas büyük

Kızlar merhaba..çok yazamiyorum ama takip etmeye çalışıyorum bayağı da birikmiş...8. Ayda genel izlenim varmış.tesadüfen denk geldik.hastanede kan tahlili yaptırın dediler demirine bakmak için.diğer kontrole kadar yaptır dediler....9.ayda asi var galiba

Günaydın kızlar
Bn kızıma hiç birsey yediremiyorum 2-3 gündür ishal gibi. Acaba dişten mi midesi filan mı bulanıyor ki hiç keyfi yok sürekli ağlıyor kucağımdan asla indiremiyorum
Dişten olabilir veya hasta da olabilir.burun tıkanıklığı hapsirik öksürük ateş varsa ihmal etme Dr git.oglum da sadece geceleri burun tıkanıklığı oluyordu Dr boğazlarnda kızarıklık var demişti antibiyotik vermişti.o ara ek gıda hic almadı hatta unuttuk yemeyi nerdeyse.hic yemek istemiyordu..daha sonra normale dondu.ısrar etme yemesi için...

supurgelicadi supurgelicadi naptınız tuğçe gittiniz mi sağlık ocağına?

ben götürdüm. hemogram yaptırmıştım. doktor kansız sayılır dedi. sınırdaymış. vegaferonu arttırdı.
kilosu 10100 gr. 76 cm boyu. gelişimi iyi dedi ama kansızmış yavrum :KK43:
açıkcası kan ilacını da dogru duzgun vermiyordum çocuk sevmiyor öğürüyor diye ama bundan sonra vereceğim.

1 yaş aşısını sordum, suriyelilerden ötürü 9. ayda yaptıranlar varmış dedim. o size bağlı dedi. çevrenizde özellikle apartmanınızda varsa suriyeli yapalım dedi. bende yok buralarda hiç görmedim öyle kişiler dedim. gerek yok o zaman dedi. 7 marta randevu verdi aşı için. o zamana kadar kontrolümüz yok.
canım dün annem,babam ,eşim götürdü kızımı,meğer tam 9.aylık olması gerekiyormuş,aşı olmadı,kilomuz sınırdaymış,hastanede kilosu 7,500 boyda 68 çıktı,bende devamlı vermiyorum kan ilacını,haklısın vermek lazım,kan testi için doktor 1 ay sonra dedi ,siz nereye yaptırdınız,nasıl yapılıyor

Gece yatmadan oncemi verilmesi gerekiyomus canım bide şimdi nasıl basediyosun ilacın yan etkileriyle.yanı bizimkinin hiç uyutmuyo o da bende biliyoruz artık.vermek zorunda kalırsam napicam bilmiyorum.
bence çok yan etki yapmıyor dediğim gibi gece yatmadan önce veriyorum yoksa kusturuyo sadece

dün kızımı sağlık ocağına götürdüm boy 69 cn kilo 8300g boyu kısa gibi geliyo bana sizinkiler ne durumda?

Arkadaslar ilk cocuğu olanlar kardeş dusunuyormusunuz cocuğunuza ?benim esim istemiyor oğlum bizi bayağı yordu ilk 4 ay kolikti ve hala uyku düzeni yok saat başı uyanıyor.
ben ALLAHIM nasip ederse düşünüyorum yavrum kardeş sevgisini tatsın biz 4 kardeşiz ve çok memnunum :) şuan 29 yaşındayım çok geç kalmamam lazım 2018 de düşünüyorum ALLAHIM kısmet ederde o günleri görürsem :)

Back