2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

cnm bizde 4,5 aylıkken bogaz enfeksiyonu için bi antibiyotik kullandık ve ikinci günü cocuğun vücudu tumtutuş kızardı kabardı çok kötüydü hemen doktora gittik ve damla verdi antibiyotiği kestik geçti. kesin antibiyotik yapmıştır kızamık değildir

Kım

Baktim cnm ona momfort baby de ergonun seklinde uretilmis Türk maliymis memnun kalirsin yani :) 20 kg kadar tasiniyo ve bel agrin yok. Insallah yaren icinde uyur bizimi uyumayi sevse arabami hic kullanmiycam her yere onunla gidicem o derece :) iki adimlik bakkala cope giderken bile takiyorum yksa tasiyamiyorum keremi cok belim agriyi. Artik kucak cocugular ya belim agriyarak kalkiyorum hep yataktan

Ilaci dun biraktik bugun epey gecmis kizariklik, canim heralde bizim de alerji yapti

supurgelicadi naptınız tuğçe gittiniz mi sağlık ocağına?

ben götürdüm. hemogram yaptırmıştım. doktor kansız sayılır dedi. sınırdaymış. vegaferonu arttırdı.
kilosu 10100 gr. 76 cm boyu. gelişimi iyi dedi ama kansızmış yavrum
açıkcası kan ilacını da dogru duzgun vermiyordum çocuk sevmiyor öğürüyor diye ama bundan sonra vereceğim.

1 yaş aşısını sordum, suriyelilerden ötürü 9. ayda yaptıranlar varmış dedim. o size bağlı dedi. çevrenizde özellikle apartmanınızda varsa suriyeli yapalım dedi. bende yok buralarda hiç görmedim öyle kişiler dedim. gerek yok o zaman dedi. 7 marta randevu verdi aşı için. o zamana kadar kontrolümüz yok.

bende aynı düşüncelerle vermemiştim ama tahlilde kansızlık çıktı mecbur veriyorum gece yatmadan önce. ve doktor kan ilacının üstünde çok durdu beyin gelişimi için çok önemli ihmal etme dedi
Gece yatmadan oncemi verilmesi gerekiyomus canım bide şimdi nasıl basediyosun ilacın yan etkileriyle.yanı bizimkinin hiç uyutmuyo o da bende biliyoruz artık.vermek zorunda kalırsam napicam bilmiyorum.

Benim de çok belim ağrıyor du, MR Çekildi ve bel Fıtığı çıktı, Çarşamba epidural iğne yapılacak. Bide benim ki hep kucak istiyor, yalnızım ve mecbur kalıyorum. Gerçekten çok zoor...

bana bugün doktor "kan ilacını yemekten 1 saat önce ver yada uyku saatiyle arasında zaman olsun" dedi.

Bebişimin dudakları çok kuruyor ve kanıyor, Bübchen kremini aldım bakalım işe yarayacak mi, sizin bebişlerinizde oluyormu?

Arkadaslar ilk cocuğu olanlar kardeş dusunuyormusunuz cocuğunuza ?benim esim istemiyor oğlum bizi bayağı yordu ilk 4 ay kolikti ve hala uyku düzeni yok saat başı uyanıyor.

Arkadaslar ilk cocuğu olanlar kardeş dusunuyormusunuz cocuğunuza ?benim esim istemiyor oğlum bizi bayağı yordu ilk 4 ay kolikti ve hala uyku düzeni yok saat başı uyanıyor.
Canım benimde eşim istemiyor.Bu zamanda herşey zor diyor,tek çocuğa her imkanı sağlarız ama iki çocuk olunca çok zor diyor.Bende kararsızım aslında,kalbimden bir çocuk daha geçiyor ama mantığım tek çocuk yeter diyor :))

Ben de karar veremiyorum. Ama cok gecmeden karar vermem lazim cunku eger kardes olacaksa hemen olsun istiyorum Derin yasina girince. 31 yasimdayim. Ara vermek istemiyorum. Bir yandan diyorum yapma tum imkanlar onun olsun. Ben de yipranmiyorum. Bir yandan da kizima kardes olsun. Yaparsam kardes sirf onun icin yapicam zaten.

benim oğlumda çok zor Bi bebek aça giderek zorluğu azalıyo gibi,Bi gün asla yapmıcam ikinciyi diyorum,sonra hayatta tek başına kalıcak bizlerde olmayınca diyorum,oğlum için Allah nasip ederse bakalım,eşime kalsa boy boy bir sürü çocuğumuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…