2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım çok geçmiş olsun ya :KK43: insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü :KK43:
Evet cnm aynen. Bu sureci baya bi uzun yasamistim 5.5 ayda yaralari gecti alerji diyeti yaptigimda. Sinirlerim yipraniyo artik yüzünde ufacik kan gorsem gözyaşlarıma engel olamıyorum ki dun aksam cok kanadı ya durmadi bi türlü hem o hem ben cok agladik

Cok sagolun kizlar dun gece cok kotu idi taaa ramazanda burda uzunca bi mesaj yazmistim o gunler geldi aklima cok zor. Alerji her bebekte oluyo sindirimleri gelismemis diye ama ben de cok alerjileri olan bi insan oldugum icin genimden zavalli yavruma gecmis. Burda kilo boy cok konusuluyo da birsey diycem size saglikli olsun da takmayin ya. 17si saglik ocagina gittik boy kilo gelişimi %90 larda. Bas cevresi de %50 lerde ama vucudu cogu seye tepki veriyo inanin sagligi için üzülmek oturup aglamak cok daha zor. Suan badisinin sag yani baya bi kan düşünün kilosu iyi olup böyle görmek mi iyi yoksa zayif ve saglikli mi?
Canım ne kadar doğru yazmışsın ya. Okurken duygulandım. Sağlıklı diye şükretmemiz lazımken hep zayıf diyoruz, kilolu diyoruz. Persentil sınırları içindeyse sorun yok aslında. Çok geçmiş olsun. Geçen bi kan aldılar da ben ondan çok ağladım anlayabiliyorum seni

Evet cnm aynen. Bu sureci baya bi uzun yasamistim 5.5 ayda yaralari gecti alerji diyeti yaptigimda. Sinirlerim yipraniyo artik yüzünde ufacik kan gorsem gözyaşlarıma engel olamıyorum ki dun aksam cok kanadı ya durmadi bi türlü hem o hem ben cok agladik

Cok cok gecmis olsun canim, dedigin gibi en onemlisi saglik boy kilo bizim kompleksimiz olmus. Insallah kerem pasa en kisa zamanda alerjilerinden kurtulur

Cok sagolun kizlar dun gece cok kotu idi taaa ramazanda burda uzunca bi mesaj yazmistim o gunler geldi aklima cok zor. Alerji her bebekte oluyo sindirimleri gelismemis diye ama ben de cok alerjileri olan bi insan oldugum icin genimden zavalli yavruma gecmis. Burda kilo boy cok konusuluyo da birsey diycem size saglikli olsun da takmayin ya. 17si saglik ocagina gittik boy kilo gelişimi %90 larda. Bas cevresi de %50 lerde ama vucudu cogu seye tepki veriyo inanin sagligi için üzülmek oturup aglamak cok daha zor. Suan badisinin sag yani baya bi kan düşünün kilosu iyi olup böyle görmek mi iyi yoksa zayif ve saglikli mi?
Özlem geçmiş olsun ... Bizim de yine hortladı.. 4/5 gündür yine yüzünü kaşımaya başladı ve gözünün altı yanak kısmı pütürlü küçük sivilce gibi olmaya Başladı .. Yazdan beri şükür yoktu bişi , mevsimsel mi ki ya :( yüzünü kaşıdıkça 6 ay öncesine gittim, yine aynı şeyleri mi yaşıcaz ya :( kremini sürmeye başladım farklı olarak mandalina vermiştim o tek aklıma geliyor ya da havadan ..

Özlem geçmiş olsun ... Bizim de yine hortladı.. 4/5 gündür yine yüzünü kaşımaya başladı ve gözünün altı yanak kısmı pütürlü küçük sivilce gibi olmaya Başladı .. Yazdan beri şükür yoktu bişi , mevsimsel mi ki ya :KK43: yüzünü kaşıdıkça 6 ay öncesine gittim, yine aynı şeyleri mi yaşıcaz ya :KK43: kremini sürmeye başladım farklı olarak mandalina vermiştim o tek aklıma geliyor ya da havadan ..
Cok gecmis olsun cnm belki mandalin degildir sen bircok sey veriyorsun herhalde senin gibi olsam hic takip edemem. Bizim alerji yapanlar aninda veya iki uc dk sonra belli oluyo ama bazi seyler aninda belli etmez mesala bizim kan ilaci sabah icirsek ogleden sonra anca kabartiyo yuzunu sivilce gibi gecmiyo o da. Coresatin bulabilirsen al cnm alamazsan iki tane numunem kaldi birini sana atayim ptt kargo ile. Hic eczanelere bakmadim numunem var diye. Ben aksam bolca sürdüm sabah sadece kanattiginin yarasi kaldi az. Sen ne kullaniyordun unutmusum ama bu cidden iyi geciriyo cnm

çok geçmiş olsun canım,Allah biran önce şifa versin kuzuya

Cok gecmis olsun cnm belki mandalin degildir sen bircok sey veriyorsun herhalde senin gibi olsam hic takip edemem. Bizim alerji yapanlar aninda veya iki uc dk sonra belli oluyo ama bazi seyler aninda belli etmez mesala bizim kan ilaci sabah icirsek ogleden sonra anca kabartiyo yuzunu sivilce gibi gecmiyo o da. Coresatin bulabilirsen al cnm alamazsan iki tane numunem kaldi birini sana atayim ptt kargo ile. Hic eczanelere bakmadim numunem var diye. Ben aksam bolca sürdüm sabah sadece kanattiginin yarasi kaldi az. Sen ne kullaniyordun unutmusum ama bu cidden iyi geciriyo cnm
Kan ilacı kullanmıyorum kullanamıyorum kusuyordu gerçi son Zaman'larda denemedim hiç .. Verdiğim şeyler 2 aydır aynı o Zaman yoktu şimdi yine niye çıktı ki :( havaların soğuk olması olabilir mi .. Linola krem sürüyorum krem fayda ediyor uykusunda azalıyor .. Krem İ sürmeye devam edecem başka yolum yok şuanda..bu krem iyi gelmeyİp çoğalırsa Coresatin İ de alırım ..

Slm cnm, ben de seni merak ettim, gecenlerde aklıma geldin, sıkı bir diyet yapıyordun birşey mi oldu acep dedim :)
Yok canim tatildeyim ya o yuzden hic girneye vakit bulamadim .
Simdi diyete gelcek olursak turkiyeye 64 kilo ile gittim 69 ile geldim . 3 haftadir evimdeyim 1.5 haftadir da diyete tekrar basladim ve sonuc cok guzel suan 66.5 kiloyum spor yapmadigim halde guzel kilo kavediyorum .. ama bu 3 kilo sadece vucudumdaki ödemdir 5 kiloya kadar insanin vucudu baslarda sadece ödem atiyor ben 64 kiloya tekrar dustugumde sadece ödem atmis olacagim
Hedefim 60 sonra 55 insallah bakalim hayirlisi..
Fazla biseyde yapmiyorum yediklerimi cok az yiyorum bide bol bol yesil cay iciyorum . Iste boyle simdi hala devam ediyorum .yarindan itibaren sporada basliyorum evde hareketler yapacam ve ip atlicam.. darisi sizlerin basina insallah

Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm duyunca

Çok haklısın canım bende çok kilosunu takıyordum önce ama bi hastalandı aynen senin dediğin gibi oldu sağlıklı olsuna varsın zayıf olsun dedim yani

Cok dogru cok guzel anlatmissin cnm ya ...Cok gecmis olsun ins tamamen iyilesirsiniz en kisa zamanda...

Çok haklısın canım bende çok kilosunu takıyordum önce ama bi hastalandı aynen senin dediğin gibi oldu sağlıklı olsuna varsın zayıf olsun dedim yani
Aynen öyle cnm herseyin basi saglik rabbim sihhatlerini korusun. Butun bebeklerimize de saglik versin bagisikliklarini guclendirsin

Oy kuzum kıyamam , tabiki yıranırsın ya insan bebeğini öyle görünce yıpranmaz mı :( Allah şifa versin kuzuma

Gecmis olsun cok, Tabiki önce sağlıklı olması önemli. Senin bebişinize bir an önce sağlığına kavuşsun ve diğerleri tüm bebişler.:KK46::KK200:

Kızlar oğlum 20 gündür huzursuz ve 4-5 gündür eli ağzında ama dişlerınde kabarıklık yok bır kac gündür günde 2-3 kez kaka yapıyordu bu gun 5 kez kaka yaptı sizce dış mi.bu arada 6 dişi var

Kızlar oğlum 20 gündür huzursuz ve 4-5 gündür eli ağzında ama dişlerınde kabarıklık yok bır kac gündür günde 2-3 kez kaka yapıyordu bu gun 5 kez kaka yaptı sizce dış mi.bu arada 6 dişi var
Evet diş yapıyo canım benim kızımda bir hafta huzursuz oluyor geceleri uyumuyo ishal oluyo. Sonra hoop bir diş geliyor.

Back