2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
Sabır hayatım inşallah geçecek

Arkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
Çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle....

Kızlar biz bugün facebook 2015 mart anneleri olarak buluştuk :)) çok eğlenceli gecti valla. @Blumoony bizi ekti :)) ama @burcuerenoztel ve @Dem34 ile uzun uzun oturduk :))

Darısı kk grubuna :))
Ya o grubun linkini bana da atar misiniz bende oraya katılmak istiyorum. 2015 mart anneleri diye yazinca çıkmıyor kapalı grup sanırım

Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
Allah yardımcın olsun canım,çok zor gerçekten.Az daha sabret geçer canım,yıpratma kendini,sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun...

ne içinmiş,zararı neymiş,ben veriyodom offf ek gıda offff

Portakal, mandalina, limon gibi turunçgil çeşitleri çok besleyici gıdalar. C vitamininden,kalsiyumdan, liften ve folik asitten yana zenginler. Ama içeriğindeki asitler minik gurmelerin henüz tam oturmamış sindirim sistemi için ağır gelebiliyor. Bu da kimi zaman alerjik reaksiyonlar kimi zaman da pişik olarak kendini gösterebiliyor.

Bu kan ilacını ilk aldığımızda bi hafta denedim.uykusuzluk,huysuzluk yyaptı.bidaha vermedim.2 gün önce çocuk artık büyüdü belki etki etmez dedim.hatta birden 5 damla vermiyim 2 damlayla başlayınca dedim.çocuk sabaha kadar ağladı uyumadi.tesadüftür dedim.dinde aynen verdim.dün gecede sabahakadar aağladı uyumadi.bugün vermedim ve uyuyo :)kesinlikle vermicrm bidaha.ins kan tahlili kötü gelmez

Keremin annesi Keremin annesi cok gecmis olsun canim cok uzuldum ya tedavi ne uyguluyorsunuz? Yuzunun kanamasi cok fena :KK43:( allah sifasini versin tez zamanda insallah.
Bi tedavisi yok cnm kucuk diye alerji surubu vermedi ki gerek de yok yuzu kendiliginden geciyo sadece sivilce gibi ciktiysa o kaliyo coresatin sürüyorum o geciriyo ama onu da ihmal etmistim kasimiyo diye cok surmemistim dun gece abarttim baya sürdüm sivilcw gibi kabarik degil inmis kanattigi yerin hafif yarasi kalmis. Bu da bana ders olsun cok ilac kullanmak istemiyorum ama sartsa kullancam bundan sonra

Allah yardımcın olsun canım,çok zor gerçekten.Az daha sabret geçer canım,yıpratma kendini,sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun...

Keremin annesi Keremin annesi cok gecmis olsun ins cabucak gecer

Cok sagolun kizlar dun gece cok kotu idi taaa ramazanda burda uzunca bi mesaj yazmistim o gunler geldi aklima cok zor. Alerji her bebekte oluyo sindirimleri gelismemis diye ama ben de cok alerjileri olan bi insan oldugum icin genimden zavalli yavruma gecmis. Burda kilo boy cok konusuluyo da birsey diycem size saglikli olsun da takmayin ya. 17si saglik ocagina gittik boy kilo gelişimi %90 larda. Bas cevresi de %50 lerde ama vucudu cogu seye tepki veriyo inanin sagligi için üzülmek oturup aglamak cok daha zor. Suan badisinin sag yani baya bi kan düşünün kilosu iyi olup böyle görmek mi iyi yoksa zayif ve saglikli mi?

Canım çok geçmiş olsun ya :( insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü :(

Back