2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben artık herşeyden veriyorum severse yiyor sevmezse vermiyorum sonraki Zaman'larda yine deniyorum yemediğini.bizimkinin Demir depoları boş çıktı onun için ferrum şurup içiyor az mandalina sıkıyorum içinde şurubu koyuyorum zar zor içiyor yoksa kesinlikle şurup içmiyor,hastayken antibiyotiklerden tiksindi onlarıda çok zor içirdim
kan için damlayı hiç vermediniz mi,ben ara ara veriyorum da,daha düzenli vereyim artık

Evet kolumun tutulması lazımmış:) valla bi kaç kere uyanıyor ama gözler kapalı bazen emziği düştüğü için uyanıyor bazen emmek için .. Uyanınca emiyor bazen emmek istemiyor sadece emziği verince uykuya devam ediyor tabi ben çok rahat olamıyorum yan yatıyorum genelde o da yan yatmayı seviyor yanİ yüz yüze gibi oluyoruz .. Kımıl kımıl yatıyor yatağı turluyor onunla bende turlamak zorunda kalıyorum :)
Ayni ben ;) benim oglumda benle yatio cok hareket ettiginden ben artik yer yatagina gectim birde bazen uyaniyo yaninda yatmayinca ben de isim olunca yastiga hirkami giydirip battaniye ortuyorum uzerine o zaman uyanmiyo;) kendi 7 30 da yatiyobeyefendi ben yutar miyim he heytt;);)

Arkadaslar dogum sonrası bende abartı unutkanlık başladı ve hala ameliyat yerimın sag tarafı uyusuk + hala regl olmadım

Ayni ben :KK66: benim oglumda benle yatio cok hareket ettiginden ben artik yer yatagina gectim birde bazen uyaniyo yaninda yatmayinca ben de isim olunca yastiga hirkami giydirip battaniye ortuyorum uzerine o zaman uyanmiyo:KK66: kendi 7 30 da yatiyobeyefendi ben yutar miyim he heytt:KK66::KK66:

Çook hoş ya :) yastığı sen sanması :)))

Kızlar biz bugün facebook 2015 mart anneleri olarak buluştuk :)) çok eğlenceli gecti valla. Blumoony Blumoony bizi ekti :)) ama burcuerenoztel burcuerenoztel ve Dem34 Dem34 ile uzun uzun oturduk :))

Darısı kk grubuna :))

Eklentiler

• 1448137032765.jpg
    1448137032765.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 227
Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum

Back