Maşallah size :)Kızlar biz bugün facebook 2015 mart anneleri olarak buluştuk :)) çok eğlenceli gecti valla. @Blumoony bizi ekti :)) ama @burcuerenoztel ve @Dem34 ile uzun uzun oturduk :))
Darısı kk grubuna :))
Sabır hayatım inşallah geçecekKizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
Inşallah cnm ama benim cocugumun yüzü bes bucuk aylikken yaradan kurtuldu. Kalbim dayanmiyo ana yuregi ne pis birsey ya hele benim gibi duygusal bir insanda cok zorSabır hayatım inşallah geçecek
Çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle....Arkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
Ya o grubun linkini bana da atar misiniz bende oraya katılmak istiyorum. 2015 mart anneleri diye yazinca çıkmıyor kapalı grup sanırımKızlar biz bugün facebook 2015 mart anneleri olarak buluştuk :)) çok eğlenceli gecti valla. @Blumoony bizi ekti :)) ama @burcuerenoztel ve @Dem34 ile uzun uzun oturduk :))
Hah hah bebekler sıra sıra dizilmiş,çok tatlısınız valla :))Kızlar biz bugün facebook 2015 mart anneleri olarak buluştuk :)) çok eğlenceli gecti valla. @Blumoony bizi ekti :)) ama @burcuerenoztel ve @Dem34 ile uzun uzun oturduk :))
Allah yardımcın olsun canım,çok zor gerçekten.Az daha sabret geçer canım,yıpratma kendini,sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun...Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
Haklısın canım ama senın sabırlı olman lazımInşallah cnm ama benim cocugumun yüzü bes bucuk aylikken yaradan kurtuldu. Kalbim dayanmiyo ana yuregi ne pis birsey ya hele benim gibi duygusal bir insanda cok zor
Size de gecmis olsun. Allah acil sifa versin..Arkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
Evet kapali grup. Beni ekle faceden davet edebileyim. Elif terzi canYa o grubun linkini bana da atar misiniz bende oraya katılmak istiyorum. 2015 mart anneleri diye yazinca çıkmıyor kapalı grup sanırım
Evet kapali grup. Beni ekle faceden davet edebileyim. Elif terzi can
ne içinmiş,zararı neymiş,ben veriyodom offf ek gıda offff
Sağol canim hayırlı haberler veririm inşallahGeçmiş olsun canım dua edicem. Haber ver bize de durumunuzu
Gecmis olsun cnm
Canım gecmış olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlarÇok geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle....
Bi tedavisi yok cnm kucuk diye alerji surubu vermedi ki gerek de yok yuzu kendiliginden geciyo sadece sivilce gibi ciktiysa o kaliyo coresatin sürüyorum o geciriyo ama onu da ihmal etmistim kasimiyo diye cok surmemistim dun gece abarttim baya sürdüm sivilcw gibi kabarik degil inmis kanattigi yerin hafif yarasi kalmis. Bu da bana ders olsun cok ilac kullanmak istemiyorum ama sartsa kullancam bundan sonraKeremin annesi cok gecmis olsun canim cok uzuldum ya tedavi ne uyguluyorsunuz? Yuzunun kanamasi cok fena ( allah sifasini versin tez zamanda insallah.
Allah yardımcın olsun canım,çok zor gerçekten.Az daha sabret geçer canım,yıpratma kendini,sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun...
Keremin annesi cok gecmis olsun ins cabucak gecer
Canım çok geçmiş olsun yaKizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?