- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Gecmis. Olsun cnmİnşallah canım
Pazartesi kizamik asimiz varCanım çıtçıtlı uzun kollu bady 60 gr geliyor.
bizde de hala yok ya :) dün gece bi saat uyutamadım gözleri kapalı aglıyoKeremin annesi bugunde bizde dis yok
Ben mandalinanın zarını soyup verdim severekte yedi. Kivi verdim. Cennet hurması verdim. Azar azar deniyorum. Kiviyi gripten korusun diye veriyorum. Bayılarak yemiyor ama yiyorKIZLAR BEBEKLERE PORTAKAL MANDALİNA VERİYOR MUSUNUZ?
Hayırlı olsun. Bende doktoruna sorayım bakalım ne zaman diyecekPazartesi kizamik asimiz var
Yaptırmadık daha korkuyorum ben ondan koldan mı alıyorlar durmaz ki. Bide bizim sağlık ocağı çok kötü o konuda topuk kanı almayı becerememişlerdi. Dışarda yaptırayım. Doktoruyla konuşmak şart olduKan tahlili yaptirdinizmi yada ne zaman yaptiracaksiniZ
Onu ben doğurdum ben anayım ana :)Hih!!! Cekilin fena kaynana geliyooo...imza: kiz anasi :)
kan için damlayı hiç vermediniz mi,ben ara ara veriyorum da,daha düzenli vereyim artıkBen artık herşeyden veriyorum severse yiyor sevmezse vermiyorum sonraki Zaman'larda yine deniyorum yemediğini.bizimkinin Demir depoları boş çıktı onun için ferrum şurup içiyor az mandalina sıkıyorum içinde şurubu koyuyorum zar zor içiyor yoksa kesinlikle şurup içmiyor,hastayken antibiyotiklerden tiksindi onlarıda çok zor içirdim
Ayni benEvet kolumun tutulması lazımmış:) valla bi kaç kere uyanıyor ama gözler kapalı bazen emziği düştüğü için uyanıyor bazen emmek için .. Uyanınca emiyor bazen emmek istemiyor sadece emziği verince uykuya devam ediyor tabi ben çok rahat olamıyorum yan yatıyorum genelde o da yan yatmayı seviyor yanİ yüz yüze gibi oluyoruz .. Kımıl kımıl yatıyor yatağı turluyor onunla bende turlamak zorunda kalıyorum :)
Sağol canımGecmis. Olsun cnm
Geçmiş olsun canım dua edicem. Haber ver bize de durumunuzuSağol canım
Benimki de anne bazen anni gel hadi diyor. Bir de cumleler kuruyo ama anlasilmiyor tabi. :)
KIZLAR BEBEKLERE PORTAKAL MANDALİNA VERİYOR MUSUNUZ?
Ayni benbenim oglumda benle yatio cok hareket ettiginden ben artik yer yatagina gectim birde bazen uyaniyo yaninda yatmayinca ben de isim olunca yastiga hirkami giydirip battaniye ortuyorum uzerine o zaman uyanmiyo kendi 7 30 da yatiyobeyefendi ben yutar miyim he heytt
Gecmis olsun cnmArkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
Canım gecmış olsunArkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
ne içinmiş,zararı neymiş,ben veriyodom offf ek gıda offffBazen yalatıyorum :) 1 yaşına kadar narenciye verilmemesi gerekliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?