2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kan tahlili yaptirdinizmi yada ne zaman yaptiracaksiniZ
Yaptırmadık daha korkuyorum ben ondan koldan mı alıyorlar durmaz ki. Bide bizim sağlık ocağı çok kötü o konuda topuk kanı almayı becerememişlerdi. Dışarda yaptırayım. Doktoruyla konuşmak şart oldu

kan için damlayı hiç vermediniz mi,ben ara ara veriyorum da,daha düzenli vereyim artık

Ayni ben benim oglumda benle yatio cok hareket ettiginden ben artik yer yatagina gectim birde bazen uyaniyo yaninda yatmayinca ben de isim olunca yastiga hirkami giydirip battaniye ortuyorum uzerine o zaman uyanmiyo kendi 7 30 da yatiyobeyefendi ben yutar miyim he heytt

Arkadaslar dogum sonrası bende abartı unutkanlık başladı ve hala ameliyat yerimın sag tarafı uyusuk + hala regl olmadım

Çook hoş ya :) yastığı sen sanması :)))

Kizlar kereme kan ilaci vermistim uc gün yuzu sivilce gibi kabardi yara oldu tabi. Alerji konusunda yok yok cocukta. Dokuza dogru yatiracaktim agladi uyumadi emzirim dedim hafif kasiyordu yuzunu bi baktim bi anda kan icinde kaldi. Maziye döndüm cok agladim . Baya bi kanadi yüzüne bastirdik pamugu gecmedi agladi baya. Calpol icirdim ama bu sefer tadina bakti once o yuzden aglatarak icirmedim kendi icti. Isyan etmiyorum ama cok endiseliyim nasıl olacak ya gecmezse hep bu kadar hassas olursa diye. Cok zor gercekten cocugun baska bi yerinde kan gorsem sorun degil ama yuzunde gorunce kalbim cok kötü carpmaya basliyo ister istemez agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…